131-ва Първоаприлска. Няма майтап у американско :)

• 31 636
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • САЩ
Честити рожденни и именни дни и от мен! Бъдете здрави, усмихнати и с късмет!   bouquet

Миме лека и безпроблемна!   bouquet

# 616
Солей, гледам го аз този А. и гледам и моята З. и си мисля брейй, много ще си подхождат... пък и на мен ми трябва един такъв синеок зет  Mr. Green

Продадено!  Heart Eyes

Миме, браво на теб, поднови бременната вълна тук!

Ако е вълна, дано е тип цунаместа, та да ни удари и нас тук.  Crazy
Миме, честито!  Grinning

# 617
Честит рожден ден на Атти, на Агентката и на Едира   bouquet

Честит имен ден на ЖанаД'Арк, Джоджо и баща, Гери на В   bouquet

Честита бременност на Мимето! Да е лека и заразна (и аз след Солей да се подпиша) Simple Smile

А. не съм го виждала от новороден. Кога се пускат снимки? А на мейл може ли? Ще се радвам  Flutter

# 618
  • USA
Нацяло се обърках кой какво празнува Embarassed, но на всички пожелавам много здраве и щастие!

Миме, страхотна новина! Честито, лека и безпроблемна! И на мен много ми се иска вече, но ще трябва да изчакаме малко. Солей и Ники, пожелавам ви в най-скоро време и вие да се похвалите!

Фиама, добре дошла!

# 619
Чудесна новина, Миме!!! Лека бременност.

# 620
Миме, честито! Лека и щастлива!

6ти май се оказа най-празнуваният ден в нашта тема, а? Хубав ден, хубав...

# 621
Благодаря за поздравите! Най- прекрасни пожелания на всички празнуващи. Джоджо на Тина и всички, които носят това хубаво име!

Здраве и много успехи на Агентката и АТТИ!! Наздраве!

Миметооо, каква чудесна новина. Безоблачна и лесна бременност ти пожелавам, пусни розов/син бацил тук и зарази всички желаещи! Пожелавам им от все сърце!!! Heart Eyes

Изпуснах А. на Солей, ако не й е в повече и аз се подреждам или ще чакам довечера  Heart Eyes

ееех, че хубаво започна деня, дано завърши така. Хубав Петък Момичета!!!  bouquet

# 622
Миме, честито! Лека и щастлива!

6ти май се оказа най-празнуваният ден в нашта тема, а? Хубав ден, хубав...

Честит Имен Ден и на теб   bouquet Много здраве и любов!!!

# 623
  • USA
Честито на всички рожденици и именници в темата! Много да сте здрави и обичани!  newsm59  bigdance2  bouquet

Миме, честита бременност! Лека и успешна да е!

# 624
Мерси мацки за пожеланията  Hug
Хайде повличам крак и чакам след мен всички желаещи, а защо не и един и същ месец? Wink

# 625
честит имен ден на Джоджо и татко му, честит имен ден на Гери и на Янажар!  bouquet

Мимето, лека бременност ти желая!   bouquet

# 626
Момичета, да ви разкажа, какво ни се случи . Преди няколко дни, отивайки на работа мъжа ми забелязва, че му липсва дюти белта от колата. Доста скъпи вещи има на него без, които не може да работи (от белезници до маска за СиПиАр). Започва велико търсенЕ, но го няма. Съответно не отиде на работа и на другия ден трябваше да купи най- необходимото, за да се върне на работа.
В работата го очакваше съобщение от Директор Маркетинг: "Моля обадете ми се, имам вашия бадж". Оказва се, че сина му избягва от вкъщи, намира трака на мъжа ми отворен на драйвуея, влиза и заспива вътре. Събужда се в 4ам, уплашен взима колана мислейки, че може да се предпази с него, но тъй като е много тежък го хвърля по пътя. Взима само това, което е мислел, че може да му послужи. Мъжът ми рапортува случката, за да може да напише рипорт в работата и да не плаща за всичко това. Полицаите казаха, че тези вещи са незаконни за малолетни и надхвърля $250, което е федерал. Вчера имахме среща с детето и родителите. Радвам се, че мъжа ми забрави колата си отключена и че това добро дете попадна на нас. Разбира се не сме повдигали обвинение, мъжа ми не желае дори да уведомява полицията, защото ще искат да им даде името му. Радвам се, че е сейф и вярвам, че няма да повтори. Пълен отличник, решил да види, какво е да си с "кул" момчетата. Родителите, интелигентни и невероятно любезни хора. Живеят в най- най нейбърхуд на този град, отговорни длъжности и т.н.
Та, тъй... малки деца- малки проблеми, големи деца- големи проблеми, казваше баба!

# 627
Ей, Миме, страшна новина, браво! Да ти е лека и спокойна бременността!

Много ви благодаря за пожеланията, страшно съм трогната!
Много радост и здраве и на колежкте рожденнички, радвам се да съм във вашата компания, дами!
Весел Гергьовден и честито на всички именници, малки и големи!

Аз съм обещала на детето музей с планети, дето се въртят. Сега ще трябва да ходим другия край на града, ама и там ме съмнява да има (май най-близко ни е Чикаго Wink

# 628
Атти, планетариумът е страхотен тук. Има и филм 4Д лягаш и съзерцаваш. Чакаме те. Може мини форумска среща да спретнем  Wink

Ванхорн, опитвам се да измисля подобаващо наказание за такова "добро" дете. Върти ми се - работа в МсДоналдс или Бъргер Кинг - по избор, липса на ТВ, игри на Тв/комп, много як вечерен час, доброволстване -труд някъде....
Как се заспива в чужд трак идея си нямам+ откровена кражба. Много бели конци излизат.

# 629
Ники, това ще е едно от наказанията, защото родителите настояха да платят щетите. Не знам дали ще е МакДоналдс, но ще работи. Ники, само като го погледнеш и ти става ясно, че е кротък. Като си помисля, какво е можело да му се случи... Комшията ни е retired LAPD undercover и съм сигурна, че има оръжие и ако това дете беше в неговия трак и той го намери... не ми се мисли.
Помня щоротиите на брат ми...., а стана добър човек. Това каза и майка ми вчера- в такива случаи не знаеш, какво да кажеш и никой не може да те накара да повярваш, че това го е направило твоето дете!

Общи условия

Активация на акаунт