131-ва Първоаприлска. Няма майтап у американско :)

• 31 639
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Солей, чудесен!!!  Heart Eyes Да ви е здрав!

# 601
ЧРД на Едира, Агент и Атти! ЧИД на всички които празнуват утре!
 Ирка, кога си имала имен ден??? Наздраве и на теб!! Simple Smile
Като е настанало време за честитики, така да е! Наздраве!

Благодаря за моите към момента и в аванс!  Laughing

# 602
Пу-пу, да ви е жив и здрав Усмивкото, Солей!

Добре че влязох в темата, щях да забравя, че утре е Гергьовден. Честито на всички рожденици, адаши, адашки и наздраве на пълнолетните сред тях!

# 603
Привет, дами!

Реших и аз да се представя най-накрая, след като ви чета on and off от години. Нямаме деца все още и основно това ме спираше да пиша, не знаех доколко мога да съм адекватна на обсъжданите теми. Живеем в Орландо от около половин година, преди това бяхме в Остин.

Честит празник на двете рожденички! Наздраве!

# 604
Въх, пак се доредих за дефицитната басма от ЦУМ  Wink. Пу-пу, колко е порастнал А.  Hug
-
Честито на рожденници и именници, и днешните, и утрешните  Drunk
-
Фиама, welcome

# 605
Фиама, току виж догодина се засечем:)

# 606
МНого мило ми стана че още ми помните празника Sunglasses
Признак верен това е на младост и вярност вечна към ФБ Wink

ЧРД и на Еди и на Атти и на всичките ни прекрасни именячета, малки, по-големи и почти големи!
Голям ден е Гергьовден, да го почетете и уважите подобаващо!

ПС И все пак забравихте Джордж Клуни, който празнува двоен ден днес  Mr. Green Еееххх... sic transit...

PS Към всички влюбени в редакцията плс цтрл+П линка във мойто ЛС, че се брои за дар виртуален и визуален  Grinning

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 14:17 от Agent Provocateur

# 607
Честит празник Едира, AПровокатьор и Атти, живи и здрави, весели, засмени   newsm67 newsm59 nbirthday
Ирка, на теб честит имен ден!
Джоджо, Гери на Ванхорн, и Янажар да се чувстват поздравени за днешния хубав празник Гергьов ден!  bouquet
Ето и от мен една новина, която ще видите в подписа ми Mr. Green

# 608
Честит рожден ден на Агентката и Атти!

Честит имен ден на Янажар, Джоджо, и Гери!!!

Честито, Миме!

bigdance2Днес голям празник му ударихме.

# 609
Честито на рожденниците и именниците - няма да ви изброявам да не пропусна някого , но за всеки   bouquet
Миме, на теб лека и безпроблемна бременност.

# 610
Ай, престарали сте се дет' се вика.
Да са ви честити поводите на всички! Здрави и щастливи! И по една ракия довечера! newsm67

# 611
  • WA, USA
Честито на рождениците и имениците и от мен! Много здраве и щастие ви желая!

Миме, браво на теб, поднови бременната вълна тук! Да е лека и безпроблемна и да ти носи много хубави емоции!

# 612
Ехх браво - днес много празнично тука!
Честито на всички празнуващи по всякакви поводи, а на Мимето - лека и успешна!   bouquet

Солей, гледам го аз този А. и гледам и моята З. и си мисля брейй, много ще си подхождат... пък и на мен ми трябва един такъв синеок зет  Mr. Green

# 613
  • Чикаго / София
Едира, Ати, Честит Рожден Ден /малко със закъснение/, бъдете здрави и обичани, усмихващи се и щастливи!  bouquet

Агентке, Честит Рожден Ден и на теб! Здрава, щастлива, с точно око и бърза ръка!  bouquet

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес този прекрасен Гергьовден! Джоджо 1 и 2 , Гергана. янажар ииии ако има още някой който съм пропуснала да е здрав и късметлия!  bouquet

Благодаря за честитките за моя Имен Ден. То и аз често го забравям, не е особено популярен, а и разбрах за него преди няколко години, но нали е повод да се празнува - отбелязахме го! Simple Smile

Миме, ха честита бременност! Лека и безпроблемна   bouquet  Тъкмо щях да питам нямаме ли нови бременни попълнения в темата и ти ни изненада!

# 614
Солей, само аз не съм видяла само А. май. Ако може една снимка на лични

Общи условия

Активация на акаунт