131-ва Първоаприлска. Няма майтап у американско :)

• 31 601
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • Чикаго / София
TheBlackWidow и тук сигурно ще има нещо организирано, ама още не съм се интересувала. А и до сега освен на организираните пикници за 1ви юни, на други подобни мероприятия не сме ходили. Ако нещо ми хареса - ще отидем.

Готово. Simple Smile

Atalanta изпари ли се желанието на Мони да си ходи в България? И защо с такива негативи са се прибрали?

децата получават безценни уроци от общуването с баби и дядовци, съмнявам се, че не го знаеш. а и малко фън през лятната ваканция на никого не е навредил,

С това съм на 200% съгласна.

Не Да добре дошла и от мен.

# 76
miz,баш де,нали затова е цялата олелия(и заради гадните летни лагери тук).Ние имаме много чудни баби и че децата растат далеч от тях е една от личните им емиграц.драми.Та както обобщих проблемът си е само и единствено мой,не на детето к е стегнало вече куфара буквално от нетърпение..
*
Аталанта-аз сама съм се отказала от бг обучение,не стана..да видим докога ще държи ентусиазма с учителката.Жалко че така се разочаровахте от пътуването,като знам какъв е ордил с 2 деца това упражнение..

# 77
Ама че тягостно станало тук (добре, че Бубка се е опитала да поразведри).
Аз поздравявам изблиците от патетизми и патеклизми с един фейлетон на Смирненски.

Как ще си умра млад и зелен
 Или както е казал поетът: Чети, говедарче, чети! bowuu
Усмихнат ви ден на всички. Grinning

# 78
.

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 17:52 от Clairette

# 79
2/3 от  тия въпроси са крайно нерелевантни за целите на едно преброяване. За какво им е да знаят пращам ли пари в БГ и колко редовно или как поддържам връзка с България?!...

# 80
Ами не знам, можеш да се обърнеш към НСИ, вероятно биха могли да се обосноватзащо ги вълнуват тези неща  Rolling Eyes .

По-интересното е, че при опита ми да попълня анкетата ми дава грешка- е-mail адресА  Laughing е невалиден. А той си ми е съвсем валиден. Пробвам с друг мой валиден е-майл и него не приема. Това дали означава, че някой вече се е преброил с моите имейли, хм?  Thinking

# 81
О, изобщо не смятам да се преброявам в неофициална статистика. Но това не ми пречи да я коментирам недоволно и възмутено.  Simple Smile

# 82
2/3 от  тия въпроси са крайно нерелевантни за целите на едно преброяване. За какво им е да знаят пращам ли пари в БГ и колко редовно или как поддържам връзка с България?!...

Солей, искат да видят каква част от населението на България се издържа с пари изпратени от чужбина предполагам  newsm78, чувала съм подобни стъкмистики. Другия въпрос не знам защо е там.
Клер, виждат ли се някакви резултати след гласуването? Аз не съм попълвала, да си кажа предварително.  Simple Smile

# 83
Вчера из фейса мернах, че е пореден спам. Дори не съм отваряла линка, може да е съвсем коректна инициатива, ама да си кажа.  Peace

# 84
Вчера из фейса мернах, че е пореден спам. Дори не съм отваряла линка, може да е съвсем коректна инициатива, ама да си кажа.  Peace

Мдаа, изглежда е някаква измишльотина и най-нагло го представят като инициатива на НСИ и куп други партньори http://www.nsi.bg/newsbg.php?n=380 . Ще махна линка  Peace .

# 85
  • The QC to be!!!
 Crazy Идея си нямам за какво иде реч  Blush Анкети не попълвам, освен ако не са от организаците за проф. ми регистрация, пък инфо да давам какво правя с $   Whistling ще трябва да ме дрогират и чак тогава може да чуят какво и как и т.н., с напиване няма да стане - заспивам от 1 чаша вино и не приказвам  Mr. Green И аз кат Солей, няма да ми пречи обаче да коментирам  Blush Дали е официална или не статистиката като не влизам в нея все ми е тази.

# 86
Ами Бейби, то не е анкета, не вярвам анкети някой да попълва и то с такава информация. Беше представено като официално преброяване на българите в чужбина, НСИ е цитиран, БНТ и още куп други. Оказва се, обаче, че е голяма измама http://bivol.bg/home/item/790-tomalev-izmama-lichnidanni.html

# 87
  • Boston, MA
Аз се преброих, като по-куха  Laughing ама без ЕГН де, него така или иначе никъде не го давам.

# 88
  • The QC to be!!!
Ай, ай, ай Clairette  Hug къде беше преди Бубка да се преброй  Laughing Ужасии и олелии и какво ли още ще видим докато сме живи  Tired

Колкото повече живея, толкова повече попадам на такива и подобни уловки. Като се спомина пернатото ми мишле  Cry почнах да си търся друго, същата порода. Оказа се, че хора продават новородени пернати като нашият мъник, но техните снимки са първо на възрастни, и 2ро са от уеб сайтове от преди поне 3-4 години. Като им казах да си гледат работата, че аз си търся бебе, не възрастно, се учудиха как ги познавам. Е как да не познавам измамниците като аз едно такова от 5 месечно съм отгледала, и още поне 15-ина като него съм гледала бебета и възрастни и знам как изглежда бебе от тези пернати.  ooooh! Това е като да си търсиш меродия и те да ти продават анасон и да те питат от къде знаеш, че не е меродия  #Crazy

На къде тръгна света а?

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 22:55 от Baby*

# 89
Бейби, аз като подробното Марче: Ама какво е това мернато мишле  Mr. Green кажи моля те, 1е силно развитото ми клюкарско чувство няма да ми даде да спя тази нощ

Общи условия

Активация на акаунт