След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любимци - 170

• 36 914
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Не мога да видя снимките на Варна. Какво има на тях? Hug

Каква може да бъде причината аз също да не ги виждам, а явно другите ги виждате? Случва ми се за втори път! Коя от настройките на лаптопа ми издиша? newsm78

И при мен не се отварят Sad( Ако искаш да ги видиш, натисни "Цитат" на поста на варна, копирай линковете на сниките и ги пусни за да се отворят в нов прозорец, иначе не става  Hug

# 46
  • Plovdiv
Разбира се,Мудрим.Официалният тоалет го изисква,
но не е задължително да е толкоз висок.
Още повече обувките не се виждаха.
Ако си обърнала внимание в повечето случеи тя, и когато е с дънки
е с висок ток.Това разбира се е мое виждане,мое разбиране.

Наде, не е само твое. И аз ги харесвам, когато са поне на една височина.  Hug Hug Hug
Моето мнение съвпада с вашето!
Официалната обувка може и да е ниска !
/ Аз нямам този проблем и 20 см ток да сложа пак ще съм дребосък/

# 47

Каква може да бъде причината аз също да не ги виждам, а явно другите ги виждате? Случва ми се за втори път! Коя от настройките на лаптопа ми издиша? newsm78

И при мен не се отварят Sad( Ако искаш да ги видиш, натисни "Цитат" на поста на варна, копирай линковете на сниките и ги пусни за да се отворят в нов прозорец, иначе не става  Hug

newsm10  love001 smile3525

# 48
  • Plovdiv

Проблема не е във вашия компютър, Joy Joy Joy
а в сайта от който са копирани, защитени са!
То и при мен не се отварят ,  но ги видях!
Линка вземам , както обикновено за снимка -
кликвам с десен бутон върху кръстчето.... и т. н .! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 22:02 от mar_tomova

# 49

А на мен ми харесва това, че за Халит токчетата и ръста на Берг не са проблем. Позволява й да носи това, с което се чувства най-добре, най-красива- токчета, къси панталонки, деколтета...Не я ограничава, заради някакви  комплекси от типа- "ох, няма да изглеждаме добре, какво ще кажат хората, чувствам се неудобно, когато жена ми стърчи над мен..."  Не малко мъже биха направили от това проблем. Но не и истински и уверен в себе си мъж като Халит.

# 50
  • Plovdiv

А на мен ми харесва това, че за Халит токчетата и ръста на Берг не са проблем. Позволява й да носи това, с което се чувства най-добре, най-красива- токчета, къси панталонки, деколтета...Не я ограничава, заради някакви  комплекси от типа- "ох, няма да изглеждаме добре, какво ще кажат хората, чувствам се неудобно, когато жена ми стърчи над мен..."  Не малко мъже биха направили от това проблем. Но не и истински и уверен в себе си мъж като Халит.
Отдавна сме го разбрали и го оценяваме!
А какво на някои от нас ни харесва няма никакво значение!

# 51
берг е прекрасна дори и "безумно" висока с ток на 10-13 см.[/size]спрямо моите 150см.

# 52
Цитат

Проблема не е във вашия компютър, Joy Joy Joy
а в сайта от който са копирани, защитени са!
То и при мен не се отварят ,  но ги видях!
Линка вземам , както обикновено за снимка -
кликвам с десен бутон върху кръстчето.... и т. н .! Heart Eyes

Справих се!Благодаря, Мари!  Hug Hug Hug

# 53
Варна, какво се коментира за БП по турските форуми, прочела ли си някаква по-конкретна информация?

# 54

Muhteşem Yüzyıl Adından Söz Ettiriyor

Popüler sinema dergisi Variety, 'Muhteşem Yüzyıl' için, "Süleyman Türkiye'yi yönetmeyi sürdürüyor" başlığını attı.

Sinema dünyasının ünlü dergilerinden Variety, Türk televizyonlarında gösterilen "Muhteşem Yüzyıl" dizisini haber yaptı. Dergi, haberine "Süleyman Türkiye'yi yönetmeyi sürdürüyor: Osmanlı masalına 'Muhteşem' reyting" başlığını attı.

Variety'deki haberde Osmanlı Padişahı Muhteşem Süleyman'ın, ölmününden 500 yıl sonra "manşetlere geri döndüğü" kaydedildi.Türkiye'nin ilk kostümlü dönem draması olan "Muhteşem Yüzyıl"ın İslamcı muhafazakarlar arasında kargaşaya yol açtığı, ülkenin o güne değin görülen en yüksek ratinglerini elde ettiği belirtilen haberde, "RTÜK, dizinin Müslümanlara saygısızlık ettiğine ilişkin 70 bin şikayet aldı ve dizinin yapımcısı TIMS Productions'tan 'tarihi bir kişiliğin özel hayatını teşhir ettiği için' özür dilemesini istedi" denildi.

Variety, dizinin yapımcısı Timur Savcı'nın "Osmanlı imparatorlarının o dönemde aynı zamanda halife olması, insanların hassas noktasına dokundu. Ancak ilk bölümler yayınlandıktan sonra, bu tepkiler yerini sadık bir izleyici kitlesine bıraktı" sözlerine yer verdi.

Variety, firmanın diziyi gelecek ay Cannes'daki dünyaca ünlü televizyon fuarı MIP TV'de dünya pazarına çıkaracağını da duyurdu.

http://www.dizifilm.com/haberler/muhtesem-yuzyil-adindan-soz-ettiriyor-10035.html

# 55
Варна, какво се коментира за БП по турските форуми, прочела ли си някаква по-конкретна информация?

Не, не съм имала време. Но когато се спира сериал, винаги има най-малко една серия, в която се дава развръзката на филма, естествено скалъпена набързо. Но серия, която поставя финала има.

# 56

Не, не съм имала време. Но когато се спира сериал, винаги има най-малко една серия, в която се дава развръзката на филма, естествено скалъпена набързо. Но серия, която поставя финала има.

Е, това все пак е нещо, защото ги оставихме на летището и кой ще заминава, кой ще остава...Благодаря ти, за тази информация и за горния пост! Hug Hug Hug

# 57

Suleiman still rules in Turkey

'Magnificent' ratings for Ottoman empire tale

http://www.variety.com/article/VR1118034426?refCatId=3950&qu … gnificent+century

Ето статията на  Variety Grinning  От 26.03.2011г.

# 58
Привет Hug

Тук са пуснали малко инфо  bouquet

http://www.televizyondizisi.com/index.php/atv-dizileri-kus-misali/35800/06/

От една седмица е пълна лудница с програмата на АТВ ooooh! Местят си дните и часовете на сериалите когато си искат Crazy

# 59
Привет ... Hug Hug Hug
Момичета ...споко  bowuu....и аз тази вечер не гледам....дали заради мача или заради нещо друго,но няма серия и от другия филм,който гледам....явно комшиите правят профилактика Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт