След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любимци - 170

• 36 914
  • 735
  •   1
Отговори
# 705

Много се радвам за Бюлент! Харесвам играта му!  Беше ми криво, че филмът приключва, но Варна е била много права - те заслужават нещо много, много по-добро! Берг наистина ще си почине от цялата агония, която ги преследваше с този проект! Най-много се радвам, че всички от екипа се разбираха, че имаха възможност да си партнират заедно, а и Берг си попя! Беше прекрасна!  Hug Hug Hug

Дали не приключва  БП по-бързо от планираното  заради този проект на Бюлент?! newsm78

# 706
Аз ги намерих във форум, но са много красиви и изглеждат като фотосесия за списание! Hug Hug Hug
marman,и аз мисля така! Hug
Нур Айсан ,освен,че е красива. е и много фотогенична.
Всички нейни  снимки,които откриваш в последно време са много хубави! Hug Hug

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 00:20 от fresh13

# 707

Дали не приключва  БП по-бързо от планираното  заради този проект на Бюлент?! newsm78
Ейся го утрепах вече  #2gunfire Grinning Ако заради него ми спират Берги, много ще се караме с Мустак #1 Crossing Arms Grinning

# 708

Много се радвам за Бюлент! Харесвам играта му!  Беше ми криво, че филмът приключва, но Варна е била много права - те заслужават нещо много, много по-добро! Берг наистина ще си почине от цялата агония, която ги преследваше с този проект! Най-много се радвам, че всички от екипа се разбираха, че имаха възможност да си партнират заедно, а и Берг си попя! Беше прекрасна!  Hug Hug Hug

Възможно е ..А и нали казват:"Всяко зло за добро!"Сигурна съм,че и към Берг ще има предложения за участие в нови проекти-ако вече не са се появили. Hug
Дано още тази есен я гледаме отново -в игрален филм или сериал..важното е да я гледаме. Hug

# 709

Планет, няма причина за тъга !
Песента "Рюзгар" изпълнена от Халит може да е една
 и на фона и да има хиляда  клипа !

Сигурна съм,  че 1001 ще е най-добрия , защото ще е твоя!

Да!Да!Да!  bouquet  bouquet Hug Hug Praynig Praynig Peace Peace

# 710
Светле Laughing Hugчабук ,чабук Laughing-кафето е чудно! Hug Hug Hug

bowuu Hug  bouquet  bouquet

# 711

марманчи, според мен последният епизод е заснет. Някъде в новините за приключването бяха писали, че подготвят последната серия - това беше миналата седмица вторник, сряда. Мисля, че вървят до две серии напред - заснети, преди излъчването на поредния епизод. Тази неделя трябваше да бъде 29. Това означава, че той е бил  заснет поне преди две седмици. Мисля, че са приключили.  Hug Hug Hug
Спокойна нощ на всички! Hug

# 712

Какъв е новият проект на Бюлент?  newsm78 newsm78
Дари, едва ли спират БП заради новия проект на Бюлент. По-скоро го спират заради слабата му игра и простотиите в сценария на последните епизоди.  Close Close Mr. Green
Например отвличането на Ферайе беше толкова наивно и претупано, че не може да излъже и най-неграмотния зрител...   #Crazy #Crazy Sad
Много съжалявам за филма, защото Берги си играеше ролята перфектно.  Heart Eyes Heart Eyes А за песните й - тя може само да се гордее.bouquet  bouquet 
Представям си един много романтичен мюзикъл с двама главни герои - познайте кои са те!   newsm78 newsm78 Laughing Laughing

# 713
Цитат
author=Mydream link=topic=573395.msg18323351#msg18323351 date=1301947426]

Дали не приключва  БП по-бързо от планираното  заради този проект на Бюлент?! newsm78

марманчи, според мен последният епизод е заснет. Някъде в новините за приключването бяха писали, че подготвят последната серия - това беше миналата седмица вторник, сряда. Мисля, че вървят до две серии напред - заснети, преди излъчването на поредния епизод. Тази неделя трябваше да бъде 29. Това означава, че той е бил  заснет поне преди две седмици. Мисля, че са приключили.  Hug Hug Hug
Спокойна нощ на всички! Hug

[/quote]

Така е, но самата новина е публикувана на 22 март (за проекта на Бюлент), а вероятно разговорите за него са започнали отдавна. И да е решено, че след като той трябва да започне работа по него, налага се да съкратят края на БП? newsm78

# 714

Представям си един много романтичен мюзикъл с двама главни герои - познайте кои са те!   newsm78 newsm78 Laughing Laughing

Сега ми хвърли в размисъл - кои ли ще са тези...  newsm78 newsm78 newsm78 Joy Grinning Grinning
Май за тези двамата говорим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 715

Представям си един много романтичен мюзикъл с двама главни герои - познайте кои са те!   newsm78 newsm78 Laughing Laughing[/color][/i]

Това много ми хареса!!! Халит има сериозен опит с този вид шоу, защо не и Берг да придобие такъв опит?! Hug Hug Hug

# 716

Представям си един много романтичен мюзикъл с двама главни герои - познайте кои са те!   newsm78 newsm78 Laughing Laughing[/color][/i]

Това много ми хареса!!! Халит има сериозен опит с този вид шоу, защо не и Берг да придобие такъв опит?! Hug Hug Hug
bowuu Hug Peace  bouquet  bouquet

# 717

Данайче, може ли да погледнеш пост 696. Какъв е проекта на Бюлент? Разбрах само, че Антъни Куин изглежда е участвал преди в тази роля?  Praynig Hug

# 718
  • Plovdiv
jupetrov7  отговорът ми е кодиран в току що качения клип
на фен bmiha9 от Румъния
                   Halit&Berg-Forever And For Always-.wmv

# 719

Дари, прекрасен колаж! Така както си ги докарала с пуловерите - сюжетът може да е в някакъв зимен курорт - в Турция ги има и по-луксозни - случайно се срещат, докато карат ски... и т.н.  Joy Joy
Тя е на почивка, защото се готви за някакъв голям концерт в чужбина, а той... Той примерно търси подходяща партньорка за някакъв музикален филм...   Thinking  Thinking
Веднага можем да им спретнем един колективен сценарий, нали?  newsm78 newsm78 Laughing Laughing
Майдрийм, докато е в планината, да мисли по-интензивно...   hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт