Къде в Пловдив???-20

• 92 301
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
А санкциите кой ги понася? Не би трябвало да са клиентите, щом са ги пуснали, или греша?

Както някой по-горе спомена, може да санкционират родителите, та дори и същите да се наложи да прибират децата си от полицията. Сигурно ще има санкция и за заведението, но пак зависи колко са гъсти с полицаите .
Според мен по-скоро би трябвало да се притеснявате, не дали ще ги глобят, а дали изобщо е удачно да посещават такива заведения  Thinking

# 376
Е, добре, момчето над 18 години се явява придружител, ще си спазят вечерния час, аз не виждам проблем (но пак казвам, не съм запозната).

# 377
  • Пловдив
Е, добре, момчето над 18 години се явява придружител, ще си спазят вечерния час, аз не виждам проблем (но пак казвам, не съм запозната).

Е, че те ако си спазят вечерния час, каква дискотека е това  newsm78 Освен ако не са на някаква детска дискотека, тогава няма да имат проблем. Иначе доколкото знам дискотеките отварят към 23:00-00:00  Thinking

# 378
Бар до 22 не знам да има,а 1 придружител на 10 непълнолетни нещо не върви.
Стига сме спамили темата,достатъчно мнения дадохме.

# 379

Е, че те ако си спазят вечерния час, каква дискотека е това  newsm78 Освен ако не са на някаква детска дискотека, тогава няма да имат проблем. Иначе доколкото знам дискотеките отварят към 23:00-00:00  Thinking

Последно нещо казвам. Те ще отидат само да се почерпят за рождения ден (понеже вкъщи не може), ще си спазят вечерния час.

# 380
Ако ще за всеки един да си има придружител, ако барът е за пушачи, най-вероятно ще ги върнат. На доста места вече спазват ограниченията за посетители под 18.

# 381
братовчедка ми се опита да празнува 17 я си РД през януари в дискотека.обиколиха доста дискотеки и барове,и никъде не са ги пуснали.в крайна сметка направиха домашен купон

вече имам някаква надежда, че тази държава ще се оправи...

# 382
  • Пловдив
Cherry магазин за платове има на Опълченска,улицата срещу диетичния магазин,има табела и ще се ориентираш.Платовете са от Италия.А кадърна шивачка има на същото място,но в къщата отпред Grinning

# 383
  • Лондон/Пловдив
Cherry магазин за платове има на Опълченска,улицата срещу диетичния магазин,има табела и ще се ориентираш.Платовете са от Италия.А кадърна шивачка има на същото място,но в къщата отпред Grinning
  bouquet
Благодаря ти като се прибера веднага ще мина да видя платовете и шивачката .

# 384
Момичета, някоя ползвала ли е услугите за маникюр на салон бътерфлай, че сега има оферта за шилак и се чудя дали да не си взема...

# 385
Момичета,можете ли да ми препоръчате добра счетоводителка в Кючука?

# 386
  • Пловдив
Някой беше препоръчал д-р Ботушанов - моля за координати (и къде приема), може и на лс.

# 387

Е, че те ако си спазят вечерния час, каква дискотека е това  newsm78 Освен ако не са на някаква детска дискотека, тогава няма да имат проблем. Иначе доколкото знам дискотеките отварят към 23:00-00:00  Thinking
И аз последно Wink Ако са до 22 часа, могат да отидат, в което заведение си харесах като седнат в помещение за непушачи. Но , алкохол могат да сервират само на лицето над 18 години. Придружител е човек, който е роднина (баща, майка, брат/сестра), а не приятел.
Когато аз бях 14-15 години съм седяла без проблем до 4-5 на дискотека, но отдавна не е така. Peace

Последно нещо казвам. Те ще отидат само да се почерпят за рождения ден (понеже вкъщи не може), ще си спазят вечерния час.
И аз последно Wink Ако са до 22 часа, могат да отидат, в което заведение си харесах като седнат в помещение за непушачи. Но , алкохол могат да сервират само на лицето над 18 години, за другите сокчета Wink. Придружител е човек, който е роднина (баща, майка, брат/сестра), а не приятел. Сакцията е и за заведението, и за родителя. И от РПУ-то може да си прибира детето..
Когато аз бях 14-15 години съм седяла без проблем до 4-5 на дискотека, но отдавна не е така. Peace

Аз отивам да занеса неща при шивачката до спирката на Тримонциум, която беше препоръчана в темата и когато взема нещата, ще дам отзиви.

# 388
  • Пловдив
JeniB искам непременно да знам резултата от шивачката,ако искаш пиши на лични newsm10

# 389
братовчедка ми се опита да празнува 17 я си РД през януари в дискотека.обиколиха доста дискотеки и барове,и никъде не са ги пуснали.в крайна сметка направиха домашен купон

вече имам някаква надежда, че тази държава ще се оправи...

Хе хе и аз така! Нооо и от на си зависи много, да не кажа основно! Аз като видя някъде, че се пуши, че заградената зала е с широко отворени врати или каквото друго се сетите, което е в нарушение на сигнала, винаги се обаждам да направя оплакване. Ако сме повече такива ентусиасти, със сигурност ще се спре пушенето, на кой му се плащат глоби?!:)))) А, между другото има ли глоби за родители, вкарали децата си в залите за пушачи, да могат те да си дърпат фасовете.....?

Общи условия

Активация на акаунт