Къде в Пловдив???-20

• 92 222
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Ето темата за колективно пазаруване в Пловдив
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578046.0
След като Tatti се разсърди и заключи темата, успяхте ли някъде да я приместите по неговите препоръки???

Аз не съм правила друга ,ако на някой му се прави ще се включа с голямо удовослтвие. Момичетата от Варна пишат в общата тема  Sad

Там е пълна каша , а аз тъкмо взех да си харесвам разни работи и се зарадвах че няма да чета излишно страници а ще мога веднага да откривам това което ме интересува Confused
Днес  си взех ваучер за зъбен камък и още утре отивам да го пробвам и ще дам отзиви!

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 17:56 от бобчото

# 511
  • Пловдив
Ето темата за колективно пазаруване в Пловдив
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578046.0
След като Tatti се разсърди и заключи темата, успяхте ли някъде да я приместите по неговите препоръки???

Аз не съм правила друга ,ако на някой му се прави ще се включа с голямо удовослтвие. Момичетата от Варна пишат в общата тема  Sad

Там е пълна каша , а аз тъкмо взех да си харесвам разни работи и се зарадвах че няма да чета излишно страници а ще мога веднага да откривам това което ме интересува Confused
Днес  си взех ваучер за зъбен камък и още утре отивам да го пробвам и ще дам отзиви!

Направих тема за Пловдив там където Tatti каза, че може   Надявам се да няма проблем.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578390.new#new

# 512
  • гр.Пловдив

[/quote]
[/quote]

драсни после едно ЛС, че и аз го загледах

# 513
Къде има всичко за маникюра?

П.С. Да е по-евтино по възможност.

# 514
  • Пловдив
Сега и аз погледнах.
Виждала съм рекламни надписи, указващи местоположението и като сме минавали с колата, мъжът ми ми е казвал, че Нюман са там.
Но сега като гледам сайта и се раздвоих и не мога да ти кажа със сигурност.
Това за което се сещам е около бившата Автоелектроника.
Нюман са вече на Кукленско  Peace Със сигурност.
На старото им място сега има офис на Кроно - но не предлагат разкрой, а само плочи. Малко по-нататък са Мебелин... и ако сте тръгнали на панорамна обиколка, може да стигнете до Саливер  Mr. Green
Ако пък ще търсите нещо на Kaindl - Рали-М или сега Интрериори, които са на Скобелева майка.
Имаше още една фирма, но те са за полиглос плоскости и не съм ходила до там. Май е някъде из кичука.

# 515
  • Пловдив
Къде има всичко за маникюра?

П.С. Да е по-евтино по възможност.

Сещам се за "Стар Нейлс" отстрани на ТЦ Гранд-http://www.starnails.bg/
Не знам обаче колко е евтино. Знам че продават продукти на ОПИ, които са скъпи, и тяхната марка, която е по-евтин алтернативен мариант. Разгледай сайта, мисля че имаше и цени.

# 516
  • Пловдив
Момичета, в една по-стара тема се коментираха магазините за вносни перилни препарати-че се разделят на такива с немски и английски продукти.
Моля ви кажете освен до Душо Хаджидеков къде другаде има немски препарати?

# 517
Момичета, в една по-стара тема се коментираха магазините за вносни перилни препарати-че се разделят на такива с немски и английски продукти.
Моля ви кажете освен до Душо Хаджидеков къде другаде има немски препарати?

Немски/холандски/белгийски /перилни-течни има от ок.6 месеца в Карфур.Внася ги софийска фирма , директно от там , не са производство за Източна Европа/качеството е различно/,а са си произведени за техния пазар .Пускат и промоционални опаковки с доп. количество,напр. 10% повече.Има Ариел-за бяло и цветно, Персил-за цветно, Скип, Даш, Диксан -последните три са за бяло ,но не съм ги ползвала . Там има и Бурти -различни видове - купувам си от този за черни и тъмни дрехи .

# 518
  • Пловдив
Благодаря много за препоръката за Карфур,но тъй като се интересуваm и от веро (Pril) и омекотител (Softlan), които ги има само в тези магазини, не ги внасят нормално, търся тези специализирани магазини.

# 519
Такъв специализиран магазин за перилни и почистващи има  и срещу Пощата в Кършияка,на ъгъла с ул.Поп Златан, но не знам дали има  Pril i Softlan там. Отвън ми е изглеждал винаги доста неугледен , но не съм влизала никога вътре и не мога да дам отзиви.

# 520
  • Пловдив
и на авксентий велешки от страната на райфайзен банк в една нова кооперация има такъв магазин за перилни препарати, внос от гърция. мисля, че ще са по-евтини и по-качествени, моите родители ходеха преди до гърция за препарати и какво ли не.

# 521
  • Пловдив
здравейте мами, и аз цоп в теми4ката!
искам да ви попитам откъде купувате най-евтино памперсите, по-то4но премиум кеър? аз ги купувах от вис виталис досега, защото у4аствах в играта, но сега мога от навсякъде?  Hug

никой ли не знае?  newsm78

# 522
  • Пловдив
Благодаря за идеите с магазините за препарати, ще ги проверя!

# 523
  • Пловдив
здравейте мами, и аз цоп в теми4ката!
искам да ви попитам откъде купувате най-евтино памперсите, по-то4но премиум кеър? аз ги купувах от вис виталис досега, защото у4аствах в играта, но сега мога от навсякъде?  Hug

никой ли не знае?  newsm78

Аз купувам от борсата в Кичук Париж размер 3 на цена около 23 лв. Не знам обаче дали и колко е по-евтино от други места  Peace

# 524
Би трябвало цената на памперсите в Метро да е най-изгодна - поне тези, които съм купувала (Либеро, Памперс - гащичките) - са с най-ниска цена там.

Общи условия

Активация на акаунт