Къде в Пловдив???-20

• 91 233
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
и си дойде само с половината сандвичи в плика   

и на нас ни се е случвало точно там

оттогава си отваряме плика и си ги броим пред персонала Rolling Eyes

# 631
това не го говорите сериозно, нали?
просто са шматки и забравят да проверят.
какво точно ще направят вашите спестени сандвичи? ще ги продадат втори път и ще си делнат парите ли? точно в макдоналдс. доообре....
мен са ми забравяли соковете в 45 детски менюта и то на половин час път от там. познайте как ги поздравявах като отворих в другото населено място менютата и видях, че няма соковете.
само че разликата между макдоналдс и другите е, че ми се извиняваха даваха ми безплатни менюта, сто пъти ме питаха какво могат друго да направят.
а и макдонадс са единствените, които могат да направят 150 детски менюта за 15 минути. Проверено многократно.

# 632
  • Пловдив
Ерин Брокович,има ли значение каква е причината да липсва нещо в плика-разсейване,забравяне или нарочно.За клиента значение няма.Разбира вкъщи,че нещо липсва.Айде пак до Макдоналдс.А дали пази касовата бележка изобщо и т.н
Да,бързо работят и са мега добри с 150 менюта за 15 мин,но колко от нас се възползват от това-само ти Wink

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 09:26 от Elfita

# 633
И на мен ми се е случвало поне 3 пъти в същия Макдоналдс,особено при по-големи поръчки,да липсват сандвичи.Затова вече винаги проверявам пред тях поръчката ,преди да си тръгна .
Този Макдоналдс май си е известен с некоректността си , мислех,че  съм само аз ощипана!

# 634
Момичета, някаква идея къде в Стария град или наблизо има сладкарница или приятно заведение за лека почерпка? Много благодаря за идеите:)

Сладкарница не, но ресторанта в Съюза на научните работници (къщата на Георгиади, зад стълбите на църквата "Св.Богородица") ни е много на почит напоследък. Не се пуши, не е особено посетен, цените са отпреди 2-3 години. Дворчето е мъничко, но няма пълно щастие. Mr. Green
Само името все не запомням, "Наследници" ли беше, "Потомци" ли...

Много ти благодаря, днес ще мина да хвърля едно око:)

# 635
не, но ще го направя.
В колко отваря утре?
В Карфур има ли пантофи също?
В магазините на Рънърс са изтеглили пантофите, защото са зимна стока. Притесняваме, че на повечето места ще е така...

Пантофи- в Денди /май така се казваше?!/-намира се до Вис Виталис на 6ти септември. Обикновено има и количества и разнообразие.
Там последно видях много прилични пантофи на около 10 лв. и много ме хвана яд, че вече си бяхме купили.
В Тракия пантофки на Беко по 9 лв. в обувната борса на първото колело като идваш от Мебелна къща към Кауфланд.Но едва ли ще има количества.

# 636
Момичета, къде освен в Сани има пити, които се поддържат като асортимент постоянно?

Не ми се занимава да поръчвам някъде.Благодаря!

# 637
  • Пловдив
А като стана дума за пантофи...какви да взема за сега или за идващото лятно време newsm78 някакви меки сандалки ли?Че другите всички са затворени...

# 638
  • Майничка
Момичета, къде освен в Сани има пити, които се поддържат като асортимент постоянно?

Все пак, ако е за повод, по-добре поръчай. В Сани "официалните" са твърде далеч дори от средата на сладоледа.

# 639
  • Пловдив
чехли и пантофи има доста в джъмбо и аз ги загледах, че са намалели из у нас и няма с какво да обуя гостите.
макдоналдс и на мен са ми забравяли неща, точно като съм поръчвала за вкъщи, но не този, а друг макдоналдс в града. случайно става, разбира се, но много го е яд човек, тъй като не може да се върне както като поръчване на място.

# 640
А като стана дума за пантофи...какви да взема за сега или за идващото лятно време newsm78 някакви меки сандалки ли?Че другите всички са затворени...
В Метро имаше някакви по-скоро гуменки на цена ок. 14 лв.  Доста са тежкки обаче,сравнявайки ги с Бефадо-то.И  на ДеФонсека също.Затова за мен Бефадо си остава фаворит-предпочитам да дам някой лев повече,но да са леки и здравички. МИналата година преди да ги открия сума пазари обиколих и все китайски тежки и с неудобна кройка намирах. Сега  дори не обикалям да търся,направо от там си купувам. И са пуснали дамски модели гуменки ,май до 40-ти номер,но не съм ходила скоро до магазина и не съм ги виждала на живо.Обаче момичешките им моделчета са доста сладурски,имаше и изрязанки,но не съм се заглеждала подробно.

За питки-фаворит ми е Сали-то,сега има  баничарница на Данаил Николаев. Преди време една жена беше споделила,че само от неговите банички не я боли стомах. Едно,че са пресни продуктите му и второ,че ги прави с любов и  добро настроение Simple Smile

# 641
Ерин - онзи ден бях в Кауфланд, видях че имат хубави пантофки, но имаше ограничени номера - 21-23, 25-30...Бройки иначе имаше. В Метро ми се струва, че ще намериш и бройка, и нимерация - и там търсих, но има големи номера, точно каквито ти търсиш. На Сандик са, има и на Данди. Цената е 8-11лв.

# 642
За пантофки също може да се провери и в Deichmann.

# 643
  • Пловдив
Ресторантчето на Анри Барбюс, за което писахте, Мексиканско ли е или нещо бъркам (аз нещо за пици помня, май  Rolling Eyes).

# 644

Все пак, ако е за повод, по-добре поръчай. В Сани "официалните" са твърде далеч дори от средата на сладоледа.

ММмм дам, май ще поръчам, но се ще да ми е по-близичко някъде, че Данаил Николаев е неудобен и за паркинг и ми е далечно. Някъде близо до Тракия или пък и далече да е, да може да се спира?
Благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт