Къде в Пловдив???-20

• 91 406
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Violenza, ако още търсиш одеало за пикник преди малко си купих от едно магазинче на Хр.Г.Данов за немски стоки от страната на кукления театър, навити на руло в дъното на магазина са, 14 и нещо струваха

Мерси, ще мина да ги видя   bouquet

# 91
Преди време бях писала за детско турско бельо с много добро качество, което продаваха в Евроленд. Вече се продава и във Вис Виталис - Donella мисля, че пишеше на етикетите - много красиви потници ,тениски, бикини   Heart Eyes А цените  Peace

да купих такова бельо на звяра, но се разнищи на първото пране  #2gunfire

# 92
Преди време бях писала за детско турско бельо с много добро качество, което продаваха в Евроленд. Вече се продава и във Вис Виталис - Donella мисля, че пишеше на етикетите - много красиви потници ,тениски, бикини   Heart Eyes А цените  Peace

Дали говорим за едно и също  newsm78 - малката вече втора година го носи и не е мръднало (нито цветовете, нито трикото)  Peace

# 93
Трябва ми рокля, официална, за абсолветски бал. Къде да търся такива рокли в Пловдив? Дайте идеи  Hug

# 94
Търся едноцветни дамски рипсени потници без панделки и камънчета по тях. Имаше преди време едни български, но не ги намирам по магазините
В Terranova- правени в Китай, миналогодишни модели, които струваха 4,90 сега са 16,90/ много се отпускат и трябва да си вземеш по-малък номер, ако не искаш след едно слагане да е като торба/
В Cacady на ул."Железарска" - 8 лв.- /намалени/ - преди продаваха Турска стока, но сега не съм сигурна .
В  "Акропол" на Малката Главна - български - цена 5-6 лв. цена=качество. Има всякакви цветове и модел "класика" ,"Рамбо" и с тънка презрамка
В подлеза на аптека "Марица" цените са пак около 5-6 лв.- български, не си спомням на коя фирма са, но не са зле, цена=качество, имаше различни модели и цветове, но инфото ми не е от последните дни.
 Peace

bouquet за изчерпателното инфо

# 95
Здравейте,

Търся качествена билкова аптека в Пловдив.
Да могат да изпълняват рецепти с насипни билки а не само пакетирани .
Благодаря Wink

# 96
  • Пловдив
B Билковата аптека на спирката на Тунела -север.

# 97
B Билковата аптека на спирката на Тунела -север.

Знам я, но не бях сигурен че още работи.

# 98

При факта, че има хиляди турски производители на детско бельо, дали наистина се коментира едно и също?
Произведеното от FUAR е с 2 години гаранция на материала. Същото бельо може да се  купи в Германия, Австрия, Дания, Холандия, Белгия и т.н./ поне в тези страни имат представителства/.
По интернет също продават, но там не е най-добрата линия, а най-масовата.
Аз познавам тяхното производство от 18 год. и съм сигурна, че има някакво недоразумение. Когато  клиент се двуоми за покупка, аз  без притеснения предлагам тройно обещетение, при евентуална рекламация и до сега не съм имала нито един гаф. Ще  ми бъде много интересно какво се е случило при теб и защо след като като се е разнищило при първото пране, не си направила рекламация в магазина, от който си го закупила? Нямам представа в магазин Евроленд какво бельо продават.
 Peace

# 99
Здравейте, обещах да пиша като се отвори италианската пицария на нашата улица.
Вече пробвахме няколко пъти пиците, по-вкусна не съм яла със сигурност, предлага се и мексиканска кухня, още не съм я пробвала. Препоръчвам с 2 ръце, а собствениците са много приятни.
Намира се на ул.Анри Барбюс 5 или 7 е номера, на ъгъла срещу аптека Марешки, зад църквата Иван Рилски Кършияка.

# 100
Имам 2 въпросчета:

1. Знаете ли нещо за детски център Кючук Париж - намира се срещу Триера Софт (Халите в Кючука) - една малка къщичка, с дворче отпред...?
2. Къде мога да намеря памперс гащи, от българските - те са с различни цветове (с патенца, с жираф и маймунка, в лилаво, жълто...) - във Вис Виталис ги има, но много рядко намирам наш номер и точно конкретен модел...

Благодаря предварително!

# 101
  • Пловдив
По 1-я въпрос...намира се като идваш по бетонния мост към Кичука,после е Билла,сфетофара минаваш и продължаваш към следващата пресечка в дясно.Сега направиха нов коктейл бар там-няма как да не го видиш.Завиваш на дясно и после пак първата н дясно и след 100м. е къщата.Май има и табели.А Като завиеш от дясно ти се пада тези магазини за лагири и авт.части,а къщата е от лявата страна. Peace а преди нея има детски магазин за дрехи!

п.п.малко дълго стана...

# 102
Аз имах предвид дали сте чували отзиви, или какво точно представлява Embarassed

# 103
  • София
Къде да намеря качествени изчистени мъжки дънки?

Мъжът ми си купи два чифта абсолютно изчистени и класически по 30 лв. от Уйкики в МОЛ Галерия преди около 1 месец, засега не са мръднали, не съм забелязала да пускат и боя.

За цирка - имаше залепен график на павилиончето до Пощата-то работи до 14 ч всеки ден, билети се продават и 15 мин преди началото на спектакъла на входа на самия цирк. Сега е на Братската могила, след това ще бъде в Кючука, а от 19.4 до 1.5 ще бъде в Тракия. Така да се каже ще обиколи града. Цени на билетите ми се върти нещо за  деца 6 лв., но ще ви подведа, просто не ги запомних. До 2 г. безплатно.

# 104
  • Пловдив
Мами,кои таксита возят от точка до точка за 3лв. напр,че ми трябва спешно! Peace

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 10:08 от tandonova79

Общи условия

Активация на акаунт