Къде в Пловдив???-20

• 91 276
  • 740
  •   2
Отговори
# 315
Момичета, къде в Пловдив има приятно местенце, в което не се пуши и има и кът за деца ... нямам предвид ресторант, а по-скоро търся нещо от типа на кафене-сладкарница.
В Гранд на 2-ри етаж в ъгъла. Виенски салон Бел мисля, че се казва. Има безплатна зала с малко играчки за децата и е до помещението за непушачи.

# 316
Момичета, къде да гледам за хубави ленени панталони или още няма по магазините?
В Манго имаше Peace

Да,и нямат гладене Rolling Eyes

# 317
Момичета,можете ли да ми препоръчате аниматор за рожден ден на 8 год момче и евентуално някакви цени?Предварително ви благодаря!!!

Аниматорите на Тон Бонбон имат сценарии до 12 годишни
40 характера - за момчета подходящо пират, Бен 10, страшно парти, батман, бакуган, игри и състезания. Има и още други.
Аниматор - 2 часа игри, състезания, конфети, фойерверки, малки подаръци за всички деца - 75 лв
Аниматор и DJ - игри, състезания, танци, караоке ако искат - 120 лв
Промоция аниматор и торта млечен крем, декорация по тортата по избор - 99 лв
 Има и още много други неща, но да не отегчавам аудиторията. Ако имаш интерес, се обади.

# 318
  • Пловдив
Мами, в Кючука има ли клон на Райфайзенбанк?

Последна редакция: пн, 11 апр 2011, 08:15 от мамакрасимирка

# 319
  • Пловдив
Мами, в Кючука има ли клон на Райфайзенбанк?
Не  Peace

# 320
  • Пловдив
Момичета, търся в Пловдив дали се продават такива въжета
http://detski-igrachki.com/product_info.php?cPath=140&produc … 7af1f8b44d52db899
http://detski-igrachki.com/product_info.php?cPath=140&produc … 7af1f8b44d52db899
Благодаря предварително!

# 321
  • Пловдив
Къде в Пловдив има контейнер за изхвърляне на лекарства?

# 322
Каспър,благодаря ти! Ще се обадя,но още е рано Hug  bouquet

# 323
Къде в Пловдив има контейнер за изхвърляне на лекарства?
Аз ще пиша на РИОКОЗ да питам за стар термометър. Мога и за това да ги попитам. Peace
И една стара енергоспестяваща крушка имам, която не се хвърляла в стандартните контейнери и я държа вкъщи от 2м, че не знам къде да я дам..

# 324
  • Пловдив
За лекарствата съм чувала, че може да се връщам директно в аптеките, те били длъжни да ги предадат за целесъобразно унищожаване.
Но никога не съм връщала честно казано.

# 325
ВЕРА,в Кичука най-добър е фитнеса до Нептуна.Фитнес Флекс,всичко има вътре,залата е голяма,има даже масажи,сауна и нз какво друго са сложили,но за тея неща съм сигурна.

Ходила съм там, уредите много ми харесват, но ми е доста далече. Благодаря!

Нагоре някой питаше за магазина на Зара в Смирненски. Хич не мога да го обясня, но ще се опитам. Като се тръгне по Царевец от Сани, в посока Пещерско шосе, отляво има пресечки. Една от пресечките води до нова кооперация, на ъгъла й има магазин за ловнорибарски принадлежностти, доста голям. В същата кооперация е и магазинът на Зара. В съседство са детски ясли.
Не мога да го обясня, защото съм ходила като се разхождам с децата и никога не съм си давала за цел да помня местоположението му.

# 326
  • на село
Момичета, търся в Пловдив дали се продават такива въжета
Благодаря предварително!
В Джъмбо последно видях Peace

# 327
Момичета, къде в Пловдив има приятно местенце, в което не се пуши и има и кът за деца ... нямам предвид ресторант, а по-скоро търся нещо от типа на кафене-сладкарница.
В Гранд на 2-ри етаж в ъгъла. Виенски салон Бел мисля, че се казва. Има безплатна зала с малко играчки за децата и е до помещението за непушачи.

Благодаря.
А мнения за детски център Маккуин ?

# 328
  • Пловдив
Момчите, чували ли сте по ул.  В. Априлов някъде да правят обувки по поръчка. Интересува ме къде точно, а също и отзиви, впечатления от качеството и цени.   bouquet

Отляво на стотина метра преди кръстовището с бул. Свобода. Видях го преди 1 седмица и ми направи впечатление

Казва се "Гизда", пада се горе-долу срещу аптека Мальовица. Обаче само съм чела надписа, нямам отзиви.

# 329
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Да се включа и аз с два въпроса-
1. Къде се продават билети за концерта на Ищар на 06.06.? И някой знае ли да ли има още билети?
2. Малко странен въпрос, но все пак някой може да знае- искам чист зехтин, докаран директно от Гърция, от този, който бабите си го правят в двора. Познавате ли някой, който докарва (шофьор на тир, търговец) такъв зехтин и мога да си закупя?

Общи условия

Активация на акаунт