Къде в Пловдив???-20

• 92 245
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, Терариума от зад Град е изчезнал:((( Някой да знае дали се е преместил или друга инфо?
Споделете къде водите децата да гледат животни. Аз се пробвах в природонаучния музей, ама малкия не спря да вика, че това били умрели животни...

# 391
  • Пловдив
Момичета, Терариума от зад Град е изчезнал:((( Някой да знае дали се е преместил или друга инфо?
Споделете къде водите децата да гледат животни. Аз се пробвах в природонаучния музей, ама малкия не спря да вика, че това били умрели животни...
В двора на магазин Рила в Кючука има разни животинки

# 392
Момичета търся колело 24",  някой ако се сеща къде мога да проверя, обиколила съм  Maxcom, Lider,Метро, Кауфланд, Карфур, търся някакво под 200лв, ако някой е мернал някъде да свирка

Имам брошура на Пени маркет, в четвъртък, 14.04 ще има такова колело, 24" на цена 170 лв  Peace 
П.п. Колелото е "Спринт"

# 393
Още един въпрос: търся храм Св. Димитър в Пловдив, тъй като искам да направя кръщенето и на малкия ми син в църква с името на неговия Светия. Като чета из нет храма е в стария град. Дали става дума за храма, който е на площадчето близо до Хисар капия????

Много ще съм благодарна на отговори от запознатите!  bouquet

# 394
  • Пловдив
Още един въпрос: търся храм Св. Димитър в Пловдив, тъй като искам да направя кръщенето и на малкия ми син в църква с името на неговия Светия. Като чета из нет храма е в стария град. Дали става дума за храма, който е на площадчето близо до Хисар капия????

Много ще съм благодарна на отговори от запознатите!  bouquet

това СВ СВ Константи и Елена
за СВ Димитър ще помисля

# 395
Някой виждал ли е скутер като за възрастни/или по-големи деца - виждах на 2 места алуминиеви, с 2 колела отпред и варианти за максимална тежест до към 60 кг, на цени до към 80 лева, но и двата магазина се преместиха или просто затвориха, та сега съм  newsm78
Мерси   bouquet

# 396
  • Пловдив
MiaMIa ,намирала се на улицата зад СВ Богородица.тази която е улицата на муз академията.
така трябва да изглежда от вън.там като питаш ще ти кажа-може и свещарката на СВ Богородица да питаш

# 397
Някой беше препоръчал д-р Ботушанов - моля за координати (и къде приема), може и на лс.

Отново мога да препоръчам д-р Ботушанов.  Laughing
Кабинетът му се намира в една пресечка на  ул "Гладстон", непосредствено под църквата св."Петир и Павел". Той ще ти обясни по-точно къде е - 0888697391.   Peace

# 398
  • до Пловдив
Момичета,можете ли да ми препоръчате добра счетоводителка в Кючука?
мога да ти препоръчам счетоводна кантора Финарт ако искаш пиши на ЛС за повече инфо

# 399
  • Пловдив
Имаме съфорумка счетоводителка от Кичука, ако искаш мога да ти пиша ник на ЛС.

# 400
  • Пловдив
Някой виждал ли е скутер като за възрастни/или по-големи деца - виждах на 2 места алуминиеви, с 2 колела отпред и варианти за максимална тежест до към 60 кг, на цени до към 80 лева, но и двата магазина се преместиха или просто затвориха, та сега съм  newsm78
Мерси   bouquet

От Спорт Депо/или както там се казва спортния магазин до Баумакс/Купихме скутер до 100 кг.,на "скромната сума"от 170 лв.Качествен е,на Кетлер. Peace

# 401
Мерси   bouquet Сигурна съм, че е качествен  Peace но бюджетът ми е по-малък и затова търся алуминиевите  Mr. Green

# 402
Elfita, , много много ти благодаря!!!  bouquet

# 403
  • Пловдив
Някой беше препоръчал д-р Ботушанов - моля за координати (и къде приема), може и на лс.

Отново мога да препоръчам д-р Ботушанов.  Laughing
Кабинетът му се намира в една пресечка на  ул "Гладстон", непосредствено под църквата св."Петир и Павел". Той ще ти обясни по-точно къде е - 0888697391.   Peace

bouquet

# 404
Къде има "Ревлон"?

Общи условия

Активация на акаунт