Къде в Пловдив???-20

• 92 281
  • 740
  •   1
Отговори
# 420

Дрози, Да , да -  за подстригване става дума . Къде има Арлет в района? Така ли да кажа  "Пепи 2"  Crazy Wink . Какви са цените със и без промоция?   Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мими, в самия новотел ли ... Става дума за подстригване на средно дълга коса , коятро е чуплива и много ми е важно да знае какво прави  Hug . Как са цените там - ориентировъчно разбира се .

Можете ли да ми дадете контакти  Hug
Арлет е на Белград - улицата, която минава покрай кортовете/входа за басейна и излиза на реката. Иначе без промоция не мога да кажа  newsm78 - с промоция специално за Пепи 2  Mr. Green е 15 лева, че май им се води нещо като старши спец  Wink иначе за другите момичета е 10 лв / цената включва измиване, балсам , пяна и бла бла не знам още какво, които аз специално не ползвам/...

# 421
  • Пловдив
Момичета,имам един въпрос,не е точно по темата,но не намерих подходяща,в която да го задам.В събота подариха на сина ми писта,която обаче се оказа неработеща.Върнахме я и ни я замениха с подобна.И при нея има проблем(самите коли не правят добър контакт с релсите и съответно не може да се играе с нея).Имам ли право да я върна и да избера друг артикул от магазина и в какъв срок(новата я взехме в понеделник).

До колкото знам, по закон имаш право в 7 дневен срок да върнеш покупката, без да даваш обяснение  Peace

# 422
  • Пловдив
Д-р Янакиев /ортопед/ в Медлайн клиник ли да го намеря, там ли преглежда?

# 423
  • Пловдив

ДА!

http://www.medlineclinic.bg/index.php?p=dr_ianakiev

# 424

Той занимава ли се с операции?

Относно въпроса за рекламации, в тази тема е дискутирано и е цитиран закона
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539514.msg16844421#msg16844421

# 425
  • Пловдив
Да занимава се. Той оперира мой роднина миналата година в тази клиника.

# 426

Дрози, Да , да -  за подстригване става дума . Къде има Арлет в района? Така ли да кажа  "Пепи 2"  Crazy Wink . Какви са цените със и без промоция?   Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Мими, в самия новотел ли ... Става дума за подстригване на средно дълга коса , коятро е чуплива и много ми е важно да знае какво прави  Hug . Как са цените там - ориентировъчно разбира се .

Можете ли да ми дадете контакти  Hug
Арлет е на Белград - улицата, която минава покрай кортовете/входа за басейна и излиза на реката. Иначе без промоция не мога да кажа  newsm78 - с промоция специално за Пепи 2  Mr. Green е 15 лева, че май им се води нещо като старши спец  Wink иначе за другите момичета е 10 лв / цената включва измиване, балсам , пяна и бла бла не знам още какво, които аз специално не ползвам/...

Ахаааа - супер близо ми е , работата ми е в Роял центъра на ъгъла .  . Цените са повече от прилични. Като си представя ,че до сега давах по 35 за същото  Crazy  ...Дрози,   Hug  bouquet

# 427
  • Pb
Момичета, трябва ми адаптер за щепсел за английски ел. уред. Някой да знае дали се продават такива адаптери в пловдивските магазини?

# 428
  • Пловдив
Момичета, трябва ми адаптер за щепсел за английски ел. уред. Някой да знае дали се продават такива адаптери в пловдивските магазини?

В Баумакс, Практикер и прочие магазини мисля, че трябва да има.
Сещам се и за магазин Квазер на бул. Христо Ботев, срещу Рилон центъра се пада.
Намерих сайта- http://quazerel.com/cms.php?id_cms=7
Има и тел. на този магазин, може да се обадиш и питаш, преди да се разходиш.

бул. ”Христо Ботев” №71
Тел. + 359 32 626 664
Моб. тел. + 359 885 599 412
E-mail: elcenter@kvazer.com
Работно време 09:00 до 18:00 часа понеделник - петък
Работно време 10:00 до 15:00 часа събота
Управител:Елена Илиева

# 429
  • Пловдив
Знаете ли къде има магазин на Блага Благоева? Имаше преди на центъра до Сладоледената къща, но го махнаха.

# 430
  • Пловдив
Знаете ли къде има магазин на Блага Благоева? Имаше преди на центъра до Сладоледената къща, но го махнаха.

обади се в магазина в София и питай 029526458
на сайта й нищо свястно не излиза-даже май няма сайт реално

# 431
Моля,препоръчайте ми езиков център в Пловдив, където подготвят за сертификатите на Кеймбридж за владеене на езика- FCE, CAE и CPE /за ученик от ЕГ /.

# 432
Викиват до моста на Герджика  Peace 2-3 лв ( около)

# 433
  • Пловдив
Моля,препоръчайте ми езиков център в Пловдив, където подготвят за сертификатите на Кеймбридж за владеене на езика- FCE, CAE и CPE /за ученик от ЕГ /.

http://bg.britanica-edu.org/course/?courseId=20#t-20

# 434
  • Пловдив
Момичета,

кажете къде има магазин, който предлага натурални (не синтетични) етерични масла. Трябва ми и аромалампа.

Общи условия

Активация на акаунт