Къде в Пловдив???-20

• 92 291
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Знаете ли къде има магазин на Блага Благоева? Имаше преди на центъра до Сладоледената къща, но го махнаха.
Магазина се премести до изхода на подлез ,аптека Марица,,  ,в посока пешеходния мост,отляво. На редицата има магазин за  Индийски  стоки,мебели и др.Дано се ориентирахте по описанието.
Там се премести магазина на Стела Белчева, а не на Блага Благоева. Освен ако не са един до друг, за Стела Белчева съм 100% сигурна, че отговаря на това описание.

# 451
  • Пловдив
Някой да е посещавал масажно студио Нирвана?Сега имат страхотна оферта...

# 452
Момичета,

кажете къде има магазин, който предлага натурални (не синтетични) етерични масла. Трябва ми и аромалампа.

Аз ползвам маслата на Българска роза и съм много доволна. Вземам ги от фирмения им магазин в Халите, на втория етаж от лявата страна. Там и има и аромолампи.Имат и онлайн магазин за масла и лампи, там цените са им по-ниски дори.

# 453
Въпрос, мина жената, която засича водомерите. Заяви, че единия водомер бил за смяна /бил вече много стар/ и аз трябва да си купя нов, да ги викна да ми го сложат-да си платя и за това и това в срок от 1 месец. Някаква инфо по въпроса? Не е ли редно те служебно да си го сменят? А къде има водомери?

Благодаря за всяка информация!  bouquet

# 454
  • Pb
Въпрос, мина жената, която засича водомерите. Заяви, че единия водомер бил за смяна /бил вече много стар/ и аз трябва да си купя нов, да ги викна да ми го сложат-да си платя и за това и това в срок от 1 месец. Някаква инфо по въпроса? Не е ли редно те служебно да си го сменят? А къде има водомери?

Нашия водомер беше развален (преди половин година). Заплатихме новия, но те си го донесоха и монтираха. Вече не помня цената, но ми се въртят 30тина лв.

# 455
  • Пловдив

На нас инкасаторката ни даде тел. на фирма към ВИК.Свързваш се с тях и се уговаряте кога да дойдат да ти го монтират! Peace

# 456
  • Пловдив
Момичета,

кажете къде има магазин, който предлага натурални (не синтетични) етерични масла. Трябва ми и аромалампа.

Аз ползвам маслата на Българска роза и съм много доволна. Вземам ги от фирмения им магазин в Халите, на втория етаж от лявата страна. Там и има и аромолампи.Имат и онлайн магазин за масла и лампи, там цените са им по-ниски дори.

Благодаря за полезната информация, трябва ми и арома лампа, утре ще посетя магазина на халите да разгледам и там маслата.

# 457
  • Пловдив

Ние си ги сменихме нашите купихме ги от бул.Източен(едно магазинче намира се близо до кръстовището с бул.М.Луиза) , 45лв струваше единия (сменихме за топлата и за студената вода тъй като бяха много стари). Мъжо си ги монтира а от ВиК дойдоха да сложат пломби на водомерите ама колко пари им платихме за това не си спомням.

# 458
  • София

Ние си ги сменихме нашите купихме ги от бул.Източен(едно магазинче намира се близо до кръстовището с бул.М.Луиза) , 45лв струваше единия (сменихме за топлата и за студената вода тъй като бяха много стари). Мъжо си ги монтира а от ВиК дойдоха да сложат пломби на водомерите ама колко пари им платихме за това не си спомням.
Точно така и ние направихме от същото магазинче на Източен.

# 459
  • Лондон/Пловдив
И аз пак с питане трябва ми безжичен интернет за 3 месеца само докато съм си в
Пловдив .Стария ми доставчик незнам дали съществува още ГРУП 9 офиса е в Рилон центъра ако някой има инфо да пише или да ми препоръча доставчик който не обвързва с договор .   bouquet
Благодарна ще съм на всякакво инфо ,че без нет съм за никъде   Blush

Бяхме се включили за няколко месеца към Ейнджъл софт и бях доволна, нямат договор и начална такса Peace

Имам въпрос към хората с домашни любимци, търся ветеринарна клиника със стационар в Пловдив!
Безжичен ли е интернета защото до моята къща няма как освен с приемник на покрива  Mr. Green

# 460
  • Пловдив
Относно водомерите - продават се във всеки магазин за строителни материали и железария. Вносните са основно цифрови (немски, италиански и др) и са до 35 лв,  независимо за топла или студена вода, има на 3/4" и на 1/2"  - задължително трябва да си знаете размера като купувате. Българските на "Беласица" са по-скъпи - пак има различни размери и са сухи (цифрови) и мокри(с едни въртящи кръгчета) - цени 45-50лв. От стария водомер можете да използвате старите холендри, защото те не се развалят, а струват около 3-4 лв бройката и са два броя, така новия водомер го купувате без холендри, само сменяте уплътненията. Не препоръчвам да взимате водомери от ВИК, защото те слагат рециклирани. Дано съм била полезна.

# 461
  • Пловдив
здравейте мами, и аз цоп в теми4ката!
искам да ви попитам откъде купувате най-евтино памперсите, по-то4но премиум кеър? аз ги купувах от вис виталис досега, защото у4аствах в играта, но сега мога от навсякъде?  Hug

# 462
каква е офертата?

# 463
  • Пловдив
каква е офертата?
http://www.zadrujno.bg/plovdiv

# 464

Благодаря за всяка информация!  bouquet

Нашия водомер беше развален (преди половин година). Заплатихме новия, но те си го донесоха и монтираха. Вече не помня цената, но ми се въртят 30тина лв.

И ние така направихме- обадихме сме във ВиК и казахме че ще платим за техен водомер. 30лв ни взеха(наистина слагат рециклиран водомер), НО внимавай - човека ни записа данните на стария, но не ги е отчел в дружеството и познай...след няколко месеца се получи разминаване и то добре че жената дето ни засичаше се оказа свястна, та тя ми каза че се получава разминаване от около 80 кубика. То не че не ги платихме повечето , но пак , приспаднаха 30 кубика. Мисълта ми е да внимаваш с първата сметка след смяната (понеже аз винаги сама си го засичам и само пиша на вратата една бележка).

Общи условия

Активация на акаунт