Къде в Пловдив???-20

• 92 243
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • на село
Продава ли се някъде прясна пъстърва? newsm78

# 466
Има в Карфур , в Санито , в Метро може би ( не съм сигурна ) .

# 467
Продава ли се някъде прясна пъстърва? newsm78

Пикадили в мола със сигурност  Hug

# 468
Прясна пъстърва със сигурност има в Метро, Пикадили, Карфур и рибното магазинче до Хепи/Новотела/.

# 469
Моля някой да ми препоръча/ да похвали фирма/майстор/ателие за мебели по поръчка на нормални (средни) цени в Пловдив  Praynig

# 470
Само да кажа, че онзи ден купувах от Карфур нечистена пъстърва.Вътре беше леко разкашкана, костите се отделяха много лесно докато я чистех-т.е замразявана на 100%.
На мен ми трябва инфо за евтино химическо чистене.Тук ,в Кючука е 3.50 на килограм, а аз имам одеало, което е доста тежичко.Нещо скъпо ми се вижда 15лв за пране.Не че съм наясно по другите химически как са цените, но ако някой даде повечко инормация, ще съм му благодарна.

# 471
  • на село
dunaika,Radostchе,minimo  bouquet  bouquet  bouquet

# 472
  • на село
Моля някой да ми препоръча/ да похвали фирма/майстор/ателие за мебели по поръчка на нормални (средни) цени в Пловдив  Praynig

Сергей 0878939303,Препоръчвам с две ръце Peace,всичко у нас той е правил,много бързо,изгодно и евтино работи,не знам дали има сайт  newsm78

# 473

Милен 0897884877.
Работи много бързо, изключително прецизно и ефтино.
Има сайт, но не ми е останало време да го гледам. Препоръчаха ми го приятели, на които е  изработил мебелите за целия апартамент. След като ми направи обзавеждането на магазина, още 3 магазина на Главната са  поръчали при него. Ако желаеш да видиш, на лс Peace

# 474
Момичета , имам нужда от нов фризьор в района на новотела ... препоръчайте ми моля. Гледам тука срещу новотела точно един много намазан , но не смея да вляза без да имам някакво мнение .
           на Ибър22  ВАЛЕНТИ     -Диана  на много добри цени работи и качествено

# 475
Момичета, къде мога да намеря добър обущар?  Flutter Обувките на приятеля ми се разшиха, трябва ми някой, който може да зашие като си личи възможно най-малко...  Thinking

# 476
Момичета, Simple Smile
подходящ ресторант за рожден ден с приятна обстановка bowuu и добра кухня  chef???
Grinning  bouquet

# 477
  • София / Пловдив
Момичета, Simple Smile
подходящ ресторант за рожден ден с приятна обстановка bowuu и добра кухня  chef???
Grinning  bouquet

Ако не държиш да е малък и да сте само вие - "Класик" срещу Бирената фабрика.

# 478

Ако не държиш да е малък и да сте само вие - "Класик" срещу Бирената фабрика.

Благодаря, bim_bam, но напоследък много често ходим в "Класик" , "Ривиера" и "Гриин".
Иска ми се нещо по-различно. Grinning

# 479
  • Пловдив
Момичета, Simple Smile
Grinning  bouquet

Еврика, Дядовата къща, Хемингуей, Фенси/в Мола/ Густо, Хепи, Верди, тези посещавам като ми се хапва нещо вкусно  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт