Къде в Пловдив???-20

• 92 242
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, Simple Smile
подходящ ресторант за рожден ден с приятна обстановка bowuu и добра кухня  chef???
Grinning  bouquet

Мемори, Амстердам, Фадо

# 481
Момичета, Simple Smile
подходящ ресторант за рожден ден с приятна обстановка bowuu и добра кухня  chef???
Grinning  bouquet

Гризини( бившат Нева)

Момичета , имам нужда от нов фризьор в района на новотела ... препоръчайте ми моля. Гледам тука срещу новотела точно един много намазан , но не смея да вляза без да имам някакво мнение .
           на Ибър22  ВАЛЕНТИ     -Диана  на много добри цени работи и качествено

това къде е горе долу? и какво е много добри цени?

# 482
  • Пловдив
Момичета , имам нужда от нов фризьор в района на новотела ... препоръчайте ми моля. Гледам тука срещу новотела точно един много намазан , но не смея да вляза без да имам някакво мнение .
Само една ли е фризьорката там? Взела съм си ваучер за този салон и ме интересува

# 483
  • Пловдив
Искате ли да си направим тема за сайтовете за колективно пазаруване в Пловдив.   Peace
Аз съм новичка и не зная как се почва тема  Sad

# 484
  • Пловдив
В Пловдив има ли Арабски магазини за хранителни стоки? newsm78

# 485
Искате ли да си направим тема за сайтовете за колективно пазаруване в Пловдив.   Peace
Аз съм новичка и не зная как се почва тема  Sad

аз съм за!

# 486
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря добър обущар?  Flutter Обувките на приятеля ми се разшиха, трябва ми някой, който може да зашие като си личи възможно най-малко...  Thinking
Препоръчвам обущаря на ул. Отец Паисий до арменския ресторант Ереван. Работи много качествено.
Когато имам обувки, чанти и т.н. за ремонт, ги нося при него. Peace
Тази седмица пак бях при него - ши на малкия обувките...

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 21:34 от *Бенджи*

# 487
  • Пловдив
Ето темата за колективно пазаруване в Пловдив
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578046.0

# 488
  • ПЛОВДИВ
За обущар мога да препоръчам един в блока срещу ДМ на Капитан Райчо, където е кръстовището.
Входа на работилницата му е от задната част на блока.

# 489
Къде си перете килимите?
Вчера ме зарибиха от една тепавица, че ще ми го вземат килима и ще го доставят изпран.
Но досега все домашно съм се мъчила, но нямам кръст вече за такива истории.

# 490
Вера, аз пера моите в Прослав. Близо до прелеза е, до къщата има черен път. Трудно ми е да го обясня, като си доийде мъжа ми ще го накарам да опише маршрута и ще дам повече подробности, ако те интересува.
Перат ги в едно такова като голямо циментово корито, дето вътре се въртят. За един килим 3х2, за един 2х2 и две пътеки ми взимат около 20 лв. Като ги взема не миришат на нищо. Казвам го, защото някои искат да им мирише на препарати разни. Хората са коректни за срока, в който ще ги изперат (не повече от 2 дни съм чакала), но трябва да си ги закакараш и после да си ги вземеш.

# 491
Някой да знае какви са условията за детски рожден ден в Акваленд? Менюта, време, минимален брой деца и игра боулинг разбира се...

# 492
*Бенджи*, sladko_frape, благодаря за отговорите за обущаря!  Flutter   bouquet

Иначе според вас може ли някъде да се намери развъдник за малки пиленца и да купя пиленце от там с уговорката след 2 дни да го върна без да си искам парите?  Rolling Eyes

# 493
Само една ли е фризьорката там? Взела съм си ваучер за този салон и ме интересува
   да само тя е -но ще останеш доволна

# 494
  • Пловдив
В Пловдив има ли Арабски магазини за хранителни стоки? newsm78

И аз се вълнувам от такъв магазин.

Иначе да споделя- Вчера попаднах на новооткрит магазин за био храни и козметика. Бях тръгнала да търся този на Опълченска, но попаднах явно на новия Simple Smile

Зелен био на ул. Скайлер 3

Общи условия

Активация на акаунт