Къде в Пловдив???-20

• 91 174
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте. Търся информация за магазини за пердета и завеси, които могат да предложат интересни модели и идеи. Благодаря предварително.

# 706
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Благодаря ти Stef!
  bouquet

# 707
Здравейте. Търся информация за магазини за пердета и завеси, които могат да предложат интересни модели и идеи. Благодаря предварително.

Зад Църквата "Св.Иван Рилски" в Кършияка, срещу ресторантчето Poco Loco ,там имат голямо разнообразие, дават идеи ,шият пердета ,завеси ,японски щори, монтират корнизи , макар цените да са височки,заслужава си.

# 708
Мидичка,тук( по-горе)  офертата просто е различна-самото почистване с   Airflow качва цената и категорията ( качеството),отделно почистват и подвенечен зъбен камък.Баба знае 2 и 200. Peace

Извинявам се  Simple Smile!Линковете не ми се отварят в мобилната версия и затова не разбрах,че става въпрос за друг вид почистване.

А някой дали знае фото на центъра,което да отваря по-рано?

# 709
Nora13, зъболекарката при която ходя (Д-р Камбурова) ми махаше зъбния камък с ултразвук за 25 лева.Незнам дали и тази година е актуална тази цена,но едва ли ще има голяма промяна.

Благодаря Мидичка! Аз вече си купих от офертата. Joy Надявам се да получа добро обслужване срещу това... Simple Smile
Ще споделя с Вас ooooh!

# 710
  • София / Пловдив
Наистина е невероятна девойката от Мечо Пух, помни какви обувки сме взимали на дребната преди две години  Simple Smile и само като влезем, знае какви модели според крачето на детето да ни предложи.

# 711
Трябват ми спортни аутлети, в които продават адидас. Търся един по-стар модел маратонки. В Ленинград го имат , но е много малък номер . Някой ако се сеща къде още мога да проверя?

# 712
  • Москва
Имаше един аутлет по пътя за Първенец. Но не знам дали още го има.

# 713
Имаше един аутлет по пътя за Първенец. Но не знам дали още го има.

Да,има го,срещу Меском се намира

# 714
Благодаря  bouquet!

# 715
  • на село
Трябват ми спортни аутлети, в които продават адидас. Търся един по-стар модел маратонки. В Ленинград го имат , но е много малък номер . Някой ако се сеща къде още мога да проверя?
Освен в Аутлета на коматевско  може да има и в Аркадия срещу Метро

# 716
Oт къде да купя злато на хубава цена? И въобще някой знае ли как вървят цените в момента? Искам го за подарък и ще ходя сама, така че вариантът с циганския пазар отпада.

# 717
Навръх Великден си взехме халките на 51 лв на грам с отстъпка. ръчна изработка са и съм 100% сигурна в човека.

# 718
  • Пловдив
Търся малка пътна чанта, но нещо свежо и приятно.Къде мога да разгледам нещо подобно?Сещам се за магазина в Халите, друг подобен да подскажете.Предварително благодаря! Peace

# 719
Да попитам, за бюрото за издаване на карти, къде е най-близката спирка, като се пътува от центъра към църквата. Слизала съм на Света Петка, но след това не знам къде е сприката.

Общи условия

Активация на акаунт