Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 5

• 201 304
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Бургас
Джордж Буш и Путин спорят кой има по-вярна охрана.Спорейки,се озовават на ръба на Ниагара и решават да направят едно показно изпълнение.Буш казва на своя бодигард "Скачай".Обаче оня почва да мънка "Моля ви г-н Президент,всичко бих направил за вас,но разберете все пак имам жена ,деца."
След него Путин се обръща към своя гард и кратичко заповядва "Скачай" и оня бух във водата без да се замисли.След тежки опити да го извадят,най-сетне го издърпват на брега.Буш се обръща изумен към гарда на Путин и го пита "Абе ,момче,как така скочи,можеше да загинеш?"Охранителят отговорил "Как няма да скоча,имам жена,деца."

# 1 126
Само в българския език има:
- израз, в който сравнителната
степен е по-силна от превъзходната.
Това е изразът: "Най ми се е**, ама по
ми се пие".
... - израз, който едновременно звучи
като отказ, съгласие, въпрос и
възклицание - това е отговорът на
въпроса "Ще пиеш ли една ракия?" - "А
не, бе!"
- има израз, съдържащ в себе си
едновременно и трите основни
времена - минало, настояще и бъдеще:
"Ей ся ти еб@х майката!"
- има дума с три представки -
ИЗ-ПО-НА-СРАХМЕ СЕ"..
п.п. Само в Българският език, има тъждествено текстуирана семиотичност, тавтологично съвместяващя : две пиански минали времена и едно махмурлийско настояще време.."-Бил съм се бил напил, и съм се бил бил.., ама не съм се бил , а са ме били били.. и после в " Модула" сме пак пили.'

НАЗДРАВЕ

# 1 127
Само в българския език има:
- израз, в който сравнителната
степен е по-силна от превъзходната.
Това е изразът: "Най ми се е**, ама по
ми се пие".
... - израз, който едновременно звучи
като отказ, съгласие, въпрос и
възклицание - това е отговорът на
въпроса "Ще пиеш ли една ракия?" - "А
не, бе!"
- има израз, съдържащ в себе си
едновременно и трите основни
времена - минало, настояще и бъдеще:
"Ей ся ти еб@х майката!"
- има дума с три представки -
ИЗ-ПО-НА-СРАХМЕ СЕ"..
п.п. Само в Българският език, има тъждествено текстуирана семиотичност, тавтологично съвместяващя : две пиански минали времена и едно махмурлийско настояще време.."-Бил съм се бил напил, и съм се бил бил.., ама не съм се бил , а са ме били били.. и после в " Модула" сме пак пили.'

НАЗДРАВЕ

Joy  Joy  Joy

# 1 128
Попитали радио Ереван:
- Защо няма восъчна фигура на Искра Фидосова в музея на мадам Тюсо в Англия? Радиото отговорило:
- Вече две години събират восък, ама не стига...!

# 1 129
Умираща баба казва на внучката си: "Искам да ти оставя моята ферма. Това включва вила, трактор и друго оборудване, чифлик и 22 398 750 долара в брой". Внучката, виждайки себе си богата, казва: "О, бабо! Tолкова си щедра! Аз дори не знаех, че си имала ферма. Къде е?"
С последния си дъх бабата прошепнала: Facebook.....

# 1 130
  • Бургас
Любимият виц на сина ми / не моя /

Какво казва Батман на Робин преди да се качат в колата?
 - Робине, качвай се!
......

# 1 131
Тоя последния не го схванах, ако може някой да ме "светне" кое е смешното?  Embarassed

Ето един от мен:

Иванчо, кажи три съгласни букви!
- Ш, Т и Б!
Простак! Кажи други три?
- В, Г, З!

# 1 132
  • Германия

Иванчо, кажи три съгласни букви!
- Ш, Т и Б!
Простак! Кажи други три?
- В, Г, З!

И продължението:
- Ама, Иванчо, моля ти се, стига простотии! Кажи само една съгласна!
- Марийка.
- Но, Иванчо, тя не е съгласна!
Марийка: Аааа съгласна съм, госпожо, съгласна съм!

# 1 133
Веско Маринов се хвали на свой приятел:
- Вчера се върнах от Сомалия. Направих благотворителен концерт в помощ на децата там!
- Браво, Браво! Нека видят, че има и по-страшно от глада…

# 1 134
  • София
Бар в небостъргач. Красив мускулест мъж пие поредното уиски. Провиква се:
- Момчетааа, толкова сме нависоко, че ако скочиш оттук през прозореца, вятърът ще те върне като бумеранг.
Скача и демонстрира. Наистина влита отново през прозореца след скока.
Ентусиазиран младеж се опитва да повтори шоуто. Скача!....
Глас от бара:
- Ей, Батмане, много си зъл, когато си на три големи! 

# 1 135
Две приятелки си говорят:
- Реших да продам кожения диван.
- Защо?
- Върху него изневерих на мъжа си, и сега ми е съвестно всеки път като го погледна.
- Хм... Ако почна и аз така да продавам, у дома ще останат само полилеит

‎-Знаете ли защо блондинкте нося тесни поли?
- За да държат краката си затворени...

‎- Знаете ли какво символизират брачните халки?
- Начален резултат "0:0".

Двама крадци ограбват жилищен блок, когато чуват сирени на полицейски автомобили.
- Бързо! Скачай! - казва единият.
- Но ние сме на тринайсетия етаж! - възразява съучастникът му.
Първият го прекъсва:
- Сега не е време за суеверия!

# 1 136

Студент влиза в стола, а там всички столове заети. Сяда на една маса, на която седи един професор. Професорът намръщено казва:
- Свиня и птица не седят на една маса!
Студентът отговаря:
- Ами аз тогава отлитам...
Професорът се ядосал и решил да скъса студента на изпита. На изпита обаче младежът отговорил перфектно на всички въпроси.
- Добре, ще ти задам последен въпрос. Представи си, че вървиш по улицата и намираш две торби - едната с пари, а другата с акъл. Коя от двете ще избереш?
- Тая с парите!
- А аз щях да избера тази с акъла...
- Нормално! Кой, каквото няма, това си избира....
Професорът се ядосал още повече, взел книжката на студента и написал вътре - "Говедо".
Студентът, без да погледне, я взима и напуска стаята. След една минута надниква отново през вратата и казва:
- Господин професор, гледам тука, че сте се подписали, а оценка не сте ми сложили.

Един много пиян човек решил вече да се прибира от местната кръчма, и понечил да стане, но паднал под масата. Понечил пак да стане но уви без успех. На четири крака той се запътил към изхода, навън той се спрял десетина минути и пак понечил да стане, и пак не успял. Решил да се прибере на четири крака и до тях все някак ще поизтрезнее. Стигнал пред входа на къщата и пак пробвал
да се изправи но пак не успял. Влязал пак на четири крака до спалнята много тихо се качил на леглото и заспал като къпан доволен че жена му не го е усетила. Но нещеш ли на сутринта се събудил от страшните викове на жена му:
- Ей, пияница мръсен, свиня пак си се напил снощи, бе говедо нали каза че вече няма да пиеш бе.
- Ама аз не съм пил нищо снощи. - опитал се да се прикрие той.
- Как да не си бе обадиха ми се от кръчмата да ми кажат че снощи си си забравил там инвалидната количка.

Катаджия спира кола за проверка през нощта. Поглежда през стъклото- шофьора с колан, с хендсфри, по правилник! Полицая се усмихва и казва:
-Честито, току що спечелихте 500 лв от програмата "Водач за пример"! Какво мислите да направите с парите?
-Ами на първо време да изкарам шофьорски курс! - казва човека, а жената до него се обажда:
-Не го слушайте, г-н полицай, той като е пиян само глупости говори.
От задната седалка се надига едно момче и вика:
-Абе, аз ви казах, че с тая крадена кола далече няма да стигнеме!
А от багажника се чува глас:
-Кво става, бе, минахме ли границата вече?!?

Жена говори на мъжа си:
- Скъпи, гледай, колко безупречно бяла е твоята тениска, след последното изпиране с новият "Ариел"...
- Хм, бяла, на мен с картинките си ми харесваше повече...

Simple Smile

# 1 137
  • Бургас
Laure,

Не го разбирам и аз този хумор, ама моите двамата се подмокрят от смях и ми го повтарят през 5 минути. Явно " повредата не е в моя телевизор ", а просто децата са на вълна тъпи вицове!

# 1 138
  • от Луната
- Киркор, разбрах че спиш с жена ми. Това не е хубаво.
- Ей, не мога да го разбера това вашето семейство бе Гарабед… Ти ми казваш - лошо е, жена ти вика - хубаво е…

# 1 139
  • забравих си мисълта...
Един затворник успял след 15 годишен престой в затвора да избяга.
Влязъл с взлом в първата къща, която видял, с мисълта да се сдобие с цивилни дрехи, храна и евентуално с оръжие. В спалнята видял млада двойка в леглото. Заповядал на мъжа да стане от леглото и го вързал за един стол. След което се обърнал и завързал младата жена за леглото,  надвесил се над нея, целунал я по врата и изчезнал в банята.
Съпругът се навел напред и прошепнал на съпругата си:
- Изглежда този тип е избягал от затвора, както се вижда от облеклото му. Сто процента от години не е виждал истинска жена. Видях го как те целуна по врата, със сигурност иска да има секс с теб. Каквото и да се случи, моля те, не се дърпай и го задоволи. Знам, че е много гнусно, но той изглежда много опасен и само така ще можем да се измъкнем живи и здрави от ситуацията. Бъди силна, съкровище! Обичам те!
Съпругата отговорила:
- Той не ме целуна по врата, a ми прошепна на ухото, че че харесва мъже и че те намира много сладък. Също ме попита дали имаме вазелин вкъщи и аз му казах, че имаме в банята. Бъди силен, съкровище! Обичам те!

Общи условия

Активация на акаунт