Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 5

• 201 292
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 1 395
Да имате гениална мишка шофьор за малки, меки прозорци? Grinning

Да имате Genius Mouse driver за small, меки(тук software ли трябва да бъде) Windows?

# 1 396
    micro_soft windows

# 1 397
# 1 398
Мияч на прозорци на 14-тия етаж се подхлъзва и пада. На 10-тия етаж го хваща един и го пита:
- Ще духаш ли?
- За нищо на света!
Пуснал го да пада надолу. На 8-ия етаж го хваща друг и го пита:
- Отзад ще дадеш ли?
- За нищо на света!
Пуснал го да пада надолу. На 6-ия етаж го хваща трети и нашият, без да чака да го питат, казва:
- Ще духам и отзад ще дам!
Оня го пуска да пада, мърморейки:
- Няма с кого да си пийне човек, само педераси летят...

# 1 399
Свекърва и снаха си говорят. Свекървата: - Тъй като ще живееш доста време в нашата къща, ще ти кажа, че има три правила, които трябва да спазваш. Първо, когато видиш, че китката ми е на ляво, значи съм в добро настроение. Второ, когато видиш, че китката ми е в средата - по-далеч от мен, защото не ми е весело! И трето,... когато китката ми е от дясно, не ми се мяркай пред очите! Снахата отговорила: - Е, и аз имам някой правила: когато ме видиш, че съм седнала крак върху крак, пия си кафето, пуша си цигарата да знаеш, че ми е през оная работа на къде ти е китката!

стар,но винаги ми е харесвал  Twisted Evil

# 1 400
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

и аз му се кефя, но си представям какво ще стане в темата за свекървите,  Rolling Eyes ако го постнеш там Wink

# 1 401
Мен пък ме кефи,оня виц за снахата,дето и гостували майка и,и свекървата едновременно.Снахата направила кафе,ама докато го носела разсипала в чинийката,и т'ва разсипаното го дала на майка си.А свекървата си мисли"Ами да,нали и е майка,и в чинйката и е сипала" Mr. Green

# 1 402
Йосиф крещи на малкия Исус: "Не ме интересува кой е баща ти! Когато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата!!!"

Барак Обама се оплаква по телефона на Бойко Борисов, че има голяма вероятност на изборите за Конгрес на САЩ неговата Демократическа партия да изгуби.
- Не'аш проблем, отговаря Борисов. - Ше ти помогна. Аз имам тук един мегаспец по изборите - Цветанов. Пращам ти го - всичко ше оправи.
Минали изборите в САЩ. Борисов звъни да пита как е минало.
- Абе, общо взето, тихо и спокойно беше, нищо не излезе в новините. Само че резултатът е малко странен - във всички щати с немалка преднина победи ГЕРБ....

# 1 403
В духа на вицовете със свекървите се сетих за един за зет и тъща:

Иванов получил за рождения си ден две вратовръзки подарък от свадливата си тъща. За да я зарадва, той веднага си сложил едната. Виждайки зет си с подарената от нея вратовръзка, тъщата недоволно възкликнала:
- Аха! Значи другата не ти харесва, а?   Mr. Green

# 1 404

и аз му се кефя, но си представям какво ще стане в темата за свекървите,  Rolling Eyes ако го постнеш там Wink
да,да мислех си да го ''цопна" там  Mr. Green

# 1 405
  • на правилното място, в точното време
Три двойки решили да разнообразят сексуалния си живот. Жените си купили черни латексови костюми с камшици и всички екстри. След няколко дена се събрали на кафе и започнали да си разказват. Първа заговорила най-младата, която била с гаджето си от скоро.

- Моят приятел като ме видя с този костюм и направо полудя. Каза, че вече иска да живеем заедно. Беше просто невероятно!

Втора се обадила жената, която имала дългогодишна връзка.

- Ох, моят приятел като ме видя с костюма и откачи. Правихме секс, а после ми предложи брак. Страхотно беше!

Накрая проговорила третата, която била омъжена от 20 години.

- Ами аз си облякох костюма и зачаках мъжа ми да се върне от работа. Той като се прибра, погледна ме и ми каза "Ооо, Батман, какво има за вечеря?"!

# 1 406
Една кола блъснала Иванчо и той умрял.
На другият ден след погребението един негов приятел звъннал до рая да види дали е пристигнал.                                                                                      
- Ало, кой е на телефона?                                                                    
- Дева Мария!                                                                                        
- Иванчо пристигна ли?                                                                      
- Не, чакаме го още.                                                                            
След един час пак на телефона:                                                      
- Ало, с кого говоря?                                                                            
- Дева Мария.                                                                                        
- Иванчо да е дошъл?                                                                          
- Няма го още.                                                                                                          
След още един час:                                                                                
- С кого говоря моля?                                                                                
- С Мария.                                                                                                
- Аха, значи Иванчо най-после е пристигнал!

# 1 407
99,9% съм сигурна, че е пускан, но все пак...:

Два часа през нощта. Барът е затворен. От дупка в стената се показва немската мишка. Оглежда се - няма котка. Затичва се към бара, налива си бира, изпива я на екс и с всичка сила тича обратно към дупката.
След минута се показва френската мишка, оглежда се - няма котка. Затичва се към бара, налива си вино, изпива го и бяга към дупката.
Показва се и мексиканската мишка. Оглежда се - няма котка. Тича до бара, удря една текила и бяга обратно в дупката.
Показва се накрая и българската мишка. Поглежда - няма котка. Тича към бара, налива си 100 грама ракия, изпива я. Оглежда се пак - няма котка. Налива си втора ракия, изпива я. Котка пак няма. Следва трета ракия - няма котка. Четвърта, пета... след петата ракия мишката сяда, оглежда се - все още няма котка, започва да разгрява мускулите и злобничко си мърмори: "Ми че го чекаме, дееба маа му...

# 1 408
  • София
- Докторе май съм настинал
- И защо мислиш така
- Прекарах нощта леко облечен на открито
- Малко по-точно
- По презерватив на един балкон

Гола жена влиза в бар и си поръчва уиски. Но бармана втрещено я гледа:
- Ти гола жена не си ли виждал, че си ме зяпнал така.
- А бе виждал съм. Просто се чудя откъде ще извадиш пари да ми платиш

# 1 409
Като сте подкарали вицовете за снахи,свекърви,тъщи и други животни... Mr. Green

Една жена имала син и дъщеря.Задомила ги.Един ден решила да им отиде на гости.
Първо посетила дъщеря си и зет си.
Щерката поседнала при майка си на приказки,а зетят тича,носи кафета,сладки...
Жената казва на дъщеря си:
-Леле,майкаааа,това хубаво момче как си го намери! Добър,работлив-живот ще си живееш с него!
На следващия ден отива на гости при сина си.
Там същата картинка-снахата седнала на приказки,а синът-кофета,сладки,тича,принася...
По едно време снахата излязла да си търси цигарите в съседната стая,а свекървата се обръща към сина си и му казва:
-Леле,майче,таз мързелана от де я намери! Ще ми съсипе момчето...
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт