Група металисти обикалят из София да си търсят дискотека. Домино, Империал..никъде не ги пускат. Най-накрая стигат до "Чака Рака". Там ги пускат. Влизат те, а вътре яко чалга!Отива единия металист при диджея и му вика:- Абе пусни нещо за пого бе.- Следващата песен…Обаче имало пак само чалга. Оня отива пак при диджея и му вика:- Абе аз на тебе казах ли ти нещо? Ти глух ли си? Пусни нещо за пого!- Следващата песен обещавам…Обаче пак яко чалга. Металистът се ядосал, отишъл при диджея и му казал:- Слушай какво пускай нещо за пого, че не знам дали ме разбираш!- Да, да! Разбира се! Специално за вас следващата песен! – казал уплашено диджея. Свършила предишната песен, вдига диджея микрофона и казва:- И сега специален поздрав за Пого и неговата компания с оркестър „Кристали“!
Един мъж имал голям проблем с хлебарките. Пръскал с какви ли не препарати, слагал хапчета,но уви те даже вече започнали да ги възприемат като храна.Един ден отишъл на гости у съседа си и се заприказвали.
-Кажи ми какво да направя навсякъде ...имам хлебарки и няма отърване!
- Сега слушай,преди да си легнеш довечера ще запалиш една свещичка и ще обиколиш всеки ъгъл у вас с думите "нямам храна, нямам храна".И така и направил преди да си легне направил ритуала запалил свещта и започнал да шепне
-нямам храна ,нямам храна, нямам храна . Легнал си Той,ослушал се и заспал. По сред нощ усетил как нещо го дърпа за ръкава , събудил се и какво да види ! Една огромна хлебарка стояла до леглото и му проговорила...
- Аре бе пич ставай, донесли сме ти да ядеш