Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 5

• 200 860
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 690
  • Galaxy 13197853088
Когато малкият Нострадамус се прибирал с одрани колене и възбудено питал "Мамо, мамо, какво има за вечеря?!", изнервената от късното Средновековие Нострадамова майчица, яростно крещяла: "Ти ли не знаеш, гад мръсна?! Ти ли не знаеш?!!!"

-----------

Последните проучвания показват, че типът мъже, които жената харесва, зависи от менструалния й цикъл. Например: по време на овулация жените харесват мъже със здрава физика и добре подчертани вторични полови белези; докато по време на менструация жените предпочитат мъжете обляни с бензин, запалени, с ножица, забита в слепоочието, и стик за крикет в задника.

# 691
  • забравих си мисълта...
Един от най-невероятните вицове Simple Smile

Евреинът върви по улицата с пачка стодоларови банкноти в ръка и хвърля по една банкнота през рамо. След него върви арменецът, събира ги и му ги връща.

# 692
Един от най-невероятните вицове Simple Smile

Евреинът върви по улицата с пачка стодоларови банкноти в ръка и хвърля по една банкнота през рамо. След него върви арменецът, събира ги и му ги връща.

Joy Joy Joy Joy

# 693
Когато малкият Нострадамус се прибирал с одрани колене и възбудено питал "Мамо, мамо, какво има за вечеря?!", изнервената от късното Средновековие Нострадамова майчица, яростно крещяла: "Ти ли не знаеш, гад мръсна?! Ти ли не знаеш?!!!"

-----------
...

Joy

# 694
От Перник изпращат съобщение към София: “Моля изпратете гражданска отбрана, да ни спаси от бездомните кучета плъзнали по градО!” От София отговорили : “Веднага изпращаме 3 мобилни групи за кастриране на бездомни кучета.” Перник отвръщат : “Вие не ни разбрахте, они не ни е*ат, они ни апат!!!!”

Шеф разказва на подчинените си виц. Всички се смеят, освен Неделчо.
- А ти защо не се смееш?
- Няма защо, утре си пускам молбата за напускане.

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 16:02 от white flower

# 695
Мъж влиза в спалнята и вижда жена си със съседа в леглото. Жена му казва:
- Каква дързост, да влизаш в чужди спални... Пешо бе, ние живеем на долния етаж...

@@@
Дошъл един сърбин по нашето Черноморие на почивка.
След като обърнал 3-4 бири решил да поплува малко,но започнал да се дави и с все сили да вика към спасителя "Топим се,топим се..." (бтв. топим се - давя се) - спасителят му отговорил: "Е па топи се да ти е*а ма*ката, нали за тва си дошъл."

@@@
Грък,сърбин и румънец хванали златната рибка и почнали с желанията:
-Искам в България да изригне вулкан-казал гръкът.
-Искам в България да стане наводнение-казал сърбинът.
-Искам в България да стане заметресение-казал румънецът.
-Готово-казала рибката.
Гледат насред Солун изригнал вулкан,Белград под вода,а Букурещ-изравнен със земята...
-Златна рибке, какво направи?
-Ооу,извинете гледала съм старата карта!

# 696
  • Italia
Веднъж текезесарите се прибирали пеша от полето, и пред църквата срешнали попа. Па го питали
- Дядо попе, ти си учен чувек, да те питаме нещо. Студентите, докато вадат цвекло, пеят една песен, ма ние не и разбираме: "Забравил шута ранга свой, влюбил се в своята кралица". Какво е туй шутаранга?
Попът мислил, мислил, па рекъл:
 - Ми то не всичко мое се разбере. Ето, и аз чета светото писание, а у него пише: "И бе сам Ной в ковчега три дни, и три нощи..."  Обаче кого ибе, как ибе, пък сам, не е ясно.
@@@@@@@@
Завел Асан бракоразводно дело на Айшето. Мотива му за развод бил, че Айшето вече няма п***а. Съдията дал думата на Айша, тя рекла: - Кфа п***а дири тоае пияницъ бе, гусин съдия, куту съ прибере нощем мрътъф исстуден и дигне един мой крак и един нъ сестръ ми?

# 697
Манго и Айшето закарали снаха си на гинеколог че 1 година не може да забременее но цялата рода са ги за следили и пред коридора дигнали голям шум ,доктора по едно време излезнал и се провикнал
ШУМ да няма и Айшето се обърнало към мъжъси Манго Манго наше снаха шунда няма ние чакаме дете да роди.

# 698
  • забравих си мисълта...
В едно купе пътуват трима мъже. Двама от тях четат вестник, а третият го къса на все по-малки парченца. Единият от четящите не издържал и попитал:
- Защо си толкова нервен?
- Защото жена ми е бременна и не знам какво ще роди!
- Моята като беше бременна в деветия месец чете "Двамата капитани" и роди близнаци.
Другият решил да се пошегува и казал:
- А моята като беше в деветия месец чете "Тримата мускетари" и роди тризнаци.
Мъжът започнал още по-нервно да къса вестника и хвърляйки и последните парченца на земята казал:
- Оле ле, представяте ли си какво ще роди моята! В момента чете "Али Баба и четиридесетте разбойника!"

# 699
  • на брега на морето
Разговарят двама програмисти. Единият пита:
- Знаеш ли на колко е равен един терапевт?
- ???
- На 1024 гигапевта.

# 700
От Перник изпращат съобщение към София:
 “Моля изпратете гражданска отбрана, да ни спаси от бездомните кучета плъзнали по градО!”
От София отговорили :
 “Веднага изпращаме 3 мобилни групи за кастриране на бездомни кучета.” Перник отвръщат :
 “Вие не ни разбрахте, они не ни eб*т, они ни апат !!! Simple Smile

# 701
  • София
От Перник изпращат съобщение към София:
 “Моля изпратете гражданска отбрана, да ни спаси от бездомните кучета плъзнали по градО!”
От София отговорили :
 “Веднага изпращаме 3 мобилни групи за кастриране на бездомни кучета.” Перник отвръщат :
 “Вие не ни разбрахте, они не ни eб*т, они ни апат !!! Simple Smile

Joy  Joy  Joy  Ами да им изпратят зъболекар.

# 702
Привечер. Звъни се в дома на семейство Иванови. Вдига бащата. Отсреща:
- Ало, Ленчето може ли?
- Тя не е вкъщи.
- Знам, че не е вкъщи, тя е при мене, само питам може ли?

# 703
Майка, баща и по-малък брат се прибират по-рано от гости и заварват баткото да прави як секс с непозната девойка. Какво си мислят.
По-малкият брат:
- Ще моля бате да ме уреди и мене
Бащата:
- Евала на детето, на баща си се е метнал
Майката:
- Тая мръсница каква поза е избрала, не вижда ли че се мъчи момчето.

Този го знам под друга форма:

Родителите на младежа го заварват "на калъп". Кой какво си мисли в ситуацията:

Момчето: "Е*аси, не можеше ли да се приберете малко по-късно!"
Момичето: "Е, сега той вече ще се ожени за мен."
Таткото: "Сине, пораснал си вече, трябва да ти купя мотор."
Майката: "Ама че поза, на момчето не му е удобно!"

И още един подобен:

Майката на Иванчо го сварва с Марийка в банята, пак насред деликатна ситуация. Реакция:
- Иванчо, недей, мами, бос на цимента!

# 704
  • на брега на морето
На съседни пейки в парка седят пансионерка и мутра.
Пенсионерката си говори:
- Боже, дали ще ми стигне пенсията да изкарам месеца?
Мутрата:
- Боже, дали камионът с дрогата ще мине границата?
Пенсионерката:
- Боже, дали ще ми стигне пенсията да си купя лекарства?
Мутрата:
- Бабо, на ти 1000 лева и не занимавай Господ с глупости.

Общи условия

Активация на акаунт