Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 5

• 200 793
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 645
Шотландец на име Макмилан
реши да опъне горила
Подходи със жар,
но се случи мъжкар
и горилата опна Макмилан

# 646
След като изчетох доста тъпи вицове, които явно не забавляват никой ще ви разкажа един наистина добър виц, а не като тези вицове на застарелите мами:

Иванчо се къпел с баща си в банята и изведнъж се подхлъзнал. Преди да падна обаче успял да се хвана за оная работа на баща си и се задържал. Тогава баща му гордо казал:

-Ех сине, ако беше отишъл да се къпеш с майка си, щеше да си почупиш главата!  Peace

# 647
След като изчетох доста тъпи вицове, които явно не забавляват никой ще ви разкажа един наистина добър виц, а не като тези вицове на застарелите мами:

Иванчо се къпел с баща си в банята и изведнъж се подхлъзнал. Преди да падна обаче успял да се хвана за оная работа на баща си и се задържал. Тогава баща му гордо казал:

-Ех сине, ако беше отишъл да се къпеш с майка си, щеше да си почупиш главата!  Peace
М-м-м-м, да, прав си, този хич не е тъп! Outta Joint

# 648

М-м-м-м, да, прав си, този хич не е тъп! Outta Joint
Направо кърти самотни майки   hahaha

# 649
Пък аз да ви разкажа на мен кой ми е най-смешен:

Някой си го баннали в тийнпроблем, в другите форуми също не пробил защото имал дебелашко чувство за хумор и бил тъп като галош. Решил той да се регистрира в БГ МАММА, щото си мислел, че там трева пасат. Но не станало така... Краят ще го разберем изключително скоро smile3532 smile3532 smile3532

# 650
  • Страната на чудесата
 smile3508
Запомнящ се дебют, обаче!

# 651
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

метна се с плонж

# 652
  • забравих си мисълта...
Животните, които са останали много малко, ги записват в червената книга. А тези, който са още много, в готварската.
- Как ти е името?
- Защо?
- Ееее, ама ти много хубаво име имаш.
Българин претърпява корабокрушение и попада на пустинен остров, намира очарователна млада французойка и я пита:
- Имате ли нещо за ядене?
- Нямам, но имам нещо, което харесват всички мъже по света.
- Боже мой! Вие имате гроздова ракия?! Та това е чудесно!

# 653
  • Бургас
smile3508
Запомнящ се дебют, обаче!

хах, лауреат! Какъв смешен виц, два дни гащите не мога да си вдигна!  Joy

# 654
Едно семейство имало шест деца. Бащата бил толкова горд, че спрял да нарича жена си по име, а й казвал: "майко на шест деца". Веднъж отишли на театър, но в антракта се изгубили. Застанал мъжът на видно място и започнал да вика:
 - Майко на шест деца, майко на шест деца, къде си, майко на шест деца? !
На жената й било писнало вече да я наричат така и се обадила:
 - Кажи, бе, баща на две от тях...

# 655
Годишнина ...масата подредена тържествено,старите приятели заели местата си.Рожденничката от единия край на масата,любимия от другия(разликата в годините е определено в полза на мъжа).Идва момента на тоста.Съпругът става,вдига чаша:
-Аз не пия за твоите 50 години,когато си студена като таратор...
Не пия и за твоите 40 години,когато беше още силна като добър гръцки коняк...
Не пия и за твоите 30 години,когато беше буйна и се пенеше като френско шампанско...
Пия за твоите 20 години,когато те взех и беше като хубава сочна праскова!!!
 Рожденничката се усмихва мило на мъжа си и вдига чаша:
-Аз не пия за моите 20г.,когато ме взе и вярно,че бях хубава и сочна праскова,но ти ме взе нагризана...
Не пия и за моите 30г.,когато бях буйна и искрях като шампанско,но ти обираше само пяната...
Не пия и за моите 40г.,когато бях силна като гръцки коняк,та трябваше да го пиете двама...
Пия за моите 50г.,когато съм студена като таратор,който ти би вкусил с огромно удоволствие,стига да имаше с какво...но има добри пиячи,за които студения таратор е най-доброто мезе!!!
Да пием за добрите пиячи!

# 656
Живяла една жена на един от завоите на Графа и щом минел трамвая вратата на гардеророба скръъъъъц и се отваряла. И така години. Веднъж съпругът и бил във командировка и тя решила да го изненада като оправи вратата.
 Извикала майстор, гледал той отвън, отвътре, отвсякъде, разглобявал и човъркал но щом долу минел трамвая ... скръъъц и вратата се отваряла.
 И на майстора му дошла идея да влезе във гардероба и като мине трамвая белким види защо се отваря тая врата,
 Влязал той и зачакал да мине трамвая. Обаче във този момент се прибира съпруга от командировка. Влиза той гледа разни инструменти о/о гардероба. Отваря вратата и гледа някакъв чучнал вътре и го гледа умно.: '' Абе ти кво правиш тук бе''- попитал той а оня отговаря със половин уста.: ''Оф, ако ти кажа че чакам да мине трамвая, ще повярваш ли?'' ....

# 657
Дъщерята се връща от купон рано сутринта на следващия ден, залита пиянски, стои ухилена и върти гащичките си на пръста си.
Майката я подхваща с въпрос:
- Къде беше? С кой беше? Какво правихте?
- Къде бях не помня. С кого бях не помня. Какво правихме - не знам как се казва, но от днес ми става хоби!
 Laughing Laughing Laughing

# 658
- Как ти е името?
- Защо?
- Ееее, ама ти много хубаво име имаш.

- Как се казваш?
- Станка.
- Не те питам с какво си дошла!

Mr. Green

Двама циганина си говорят:
- Абе биритчед, как е новото работа в пътното?
- Абе заплатото е добре, почивката добре, работното време добре, ама тоз оранжавата жилетка много сиганско беее..

# 659
  • Gotham City
Пъпъркало си едно Трабантче по улицата и едно лайно му подвикнало:
- Ей, картон!
- Аз не съм картон. Аз съм кола! - отвърнало Трабантчето.
- То и аз бях торта "Гараш", ама на...

Общи условия

Активация на акаунт