Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 5

• 200 931
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 1 005
Анкета сред фолк певиците на 'Пайнер'...
Бихте ли спали с Коко Динев?
2% - да
98%-никога повече

# 1 006
  • Карлово
Студент казва на колегата си:
- Когато чета за изпит все едно аз съм писал учебника. Когато се явя на изпит все едно друг го е чел.
Много дълго...... Hug
Като отворя учебника - все едно аз съм го писал. Като го затворя - все едно друг го е чел.

harmony_broken,
Аз тоя за Спасов ден го не знам. Embarassed
Ако може линк? Wink

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 11:50 от chatNoir

# 1 007
  • в пералнята
 Абе, копеле, к'во да ти кажа, значи дъртата на Червената шапчица я ръга да ходи при баба си, дето живеела насред гората, та да й носи ня'кви кроасани и тем подобни глупости. Значи, копеле, отива мацката, Червената шапчица де, към гората и там я скива вълкът, звяр значи, изверг!
   Изрода я пита:
   -Абе, ти къде си тръгнала ма?
   А оная му вика:
   -Отивам да вида некролога, щото чакам да хвърли топа всеки момент, та да й взема гарсониерата. Носа й тук няк'во ядене.
   А вълкът:
   -Добре си тръгнала към дъртата, прати й много поздрави от мен.
   -Шъ й пратя, ако не взема да забравя.
   И си продължила мадамата към съборетината на дъртата. Ама вълка в това време си вика: "Абе, що не взема да мина напряко и изям дъртофелника, а после шъ вида к'во да права с оная пичка". И засилил се мутанта, стигнал пръв, потропал на вратата и некролога отвътре му вика:
   -Къв си ти, бе?
   А вълкът си направил педерастки гласа и й вика:
   -Аз съм, ма! Червената шапчица. Отваряй щото брадясах, докато те чакам!
   Тогава пенсията му отворила и оня я лапнал от раз, баш като Зуза от петдесет и първи блок, само дето оная не лапа дъртаци.
   Значи, копеле, лапнал я вълка, взел че й облякъл нощницата и й легнал в леглото. Абе, извратен, ама после ще ти разказвам. Лежи изрода и чака да дойде Червената шапчица. По едно време се хлопа на вратата.
   -Влизай - вика оня.
   И к'во гледа-оная пичка, Червената шапчица влиза и сяда до леглото. И почва да го разпитва. Що му били такива големи очите, що са му такива големи ушите. Да ти кажа, бабека бил толкова грозен, та Червената шапчица въобще не познала вълка. И по едно време пичката пита изрода:
   -Абе, бабек, що са ти такива големи зъбите? 
   А вълка не се сдържал и й вика:
   -За да тъ изям, твойта мама!
   И я изял. Ама лафа не свършва до тук, щото по едно време дошъл един ловец в къщата на бабата. Тоя явно й е бил няк'во гадже и дошъл да я наръби, ама като видял вълка с пълен корем извадил мозберга, от ония дванайсет и седем милиметровите, и му теглил куршума. Извадил после чикията и му резнал корема, а оттам взели, че излезли дъртофелника и оная пичка, Червената шапчица.

# 1 008
[harmony_broken,
Ако може линк? Wink

+18
http://e-vestnik.bg/3980

# 1 009
  • Карлово
  bouquet
Благодаря.
Да се чудя на баба, що не ми я е разказала, че се излагам сега!

# 1 010
Та ква е поуката? Ми е*а ли му мамата. Вопще нема поука, тва си е само един старо прикаска.[/size][/color]

инсп. Гаджет, има поука, имаааа: Който се е**ва с пед*****и, и той става пед*****

# 1 011
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
[harmony_broken,
Ако може линк? Wink

+18
http://e-vestnik.bg/3980

Уха!  Joy

# 1 012
Наложило се един път на бойното поле Чапай да оперира, а Петка да му асистира. Ето какви били думите на Чапай:
- Скалпел, спирт.
- Форцепс , спирт.
- Спирт, спирт.
- Краставичка...

# 1 013
  • Galaxy 13197853088
Говорят си двама приятели:
- Знаеш ли, че са открили нов безплатен бар: яденето, пиенето, ебането... всичко без пари.
- И къде е това?
- Не знам, тя жената ходила.

# 1 014
-Как е,Как е?-питаше Бойко хората,шегувайки се
-Добре е,Добре е !-отговаряше шегувайки се народа . Laughing

# 1 015
Този последният се разказваше за Тодор Живков преди доста години.
Изводите всеки сам може да си ги направи.

# 1 016
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  bouquet
Благодаря.
Да се чудя на баба, що не ми я е разказала, че се излагам сега!

мнооооого персилено  Tired тая баба е била на много хард алкохол  Tired и много като количество

# 1 017
Един мутра се бръснел и изведнъж телефонът извънял. Мутрата се драснал с ножчето по бузата и вдигнал слушалката.
 След разговора жена му го попитала:
 -Скъпи,какво има,стресна ли се като извъня телефона-поряза се?!
 -Хъ ! Не ве, просто си отбелязАх докъде бях стигнал.

Mr. Green

# 1 018
  • Пловдив
Този последният се разказваше за Тодор Живков преди доста години.
Изводите всеки сам може да си ги направи.
Joy ами то официално за бат Бойко се говори че е Аватар на Тодор Живков  Joy

# 1 019
  • в пералнята
Един борец влиза в зеленчуков магазин и казва: - Един хляб. Продавачът смутено му отговаря: - Ама това е плод-зеленчук, господине. Не продаваме хляб. Борецът се ядосал и бой, бой... На другият ден борецът пак идва и иска хляб. Продавачът му отговаря, че тук не се продава хляб и бореца отново бой, бой... На третият ден борецът влиза, а продавача още от вратата му казва: - Ето ви хляба, господине! - Аз хляб си купих от аптеката. Дай едно кисело млеко.

Общи условия

Активация на акаунт