Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 5

• 200 920
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Един борец влиза в зеленчуков магазин и казва: - Един хляб. Продавачът смутено му отговаря: - Ама това е плод-зеленчук, господине. Не продаваме хляб. Борецът се ядосал и бой, бой... На другият ден борецът пак идва и иска хляб. Продавачът му отговаря, че тук не се продава хляб и бореца отново бой, бой... На третият ден борецът влиза, а продавача още от вратата му казва: - Ето ви хляба, господине! - Аз хляб си купих от аптеката. Дай едно кисело млеко.

Смях се от сърце! Благодаря за веселото настроение!

# 1 021
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не е виц, но ми отне време да разбера, че не е  ooooh!

тоалетна в еропейска столица  Blush отвън и отвътре

# 1 022
  • In The Middle Of Nowhere
не е виц, но ми отне време да разбера, че не е  ooooh!

тоалетна в еропейска столица  Blush отвън и отвътре

Мисля, че е по-подходящо за веселата тема, метни го там  Peace

Иначе е просто... ненормално #Crazy голям майтап  Laughing

# 1 023
Заворник избягал от затвора, където бил прекарал последните 15 години. Нахълтал в една къща, за да търси пари и оръжие и там заварил млада двойка в леглото.
Казал на мъжа да стане от леглото и го завързал за един стол, завързал и жената за леглото и се качил върху нея. Целунал я по врата и отишъл в банята.
Докато бил там, съпругът казал на жена си:
- Слушай, скъпа, този човек е престъпник, виж му дрехите! Сигурно е прекарал дълго време в затвора и от години не е виждал жена. Видях го как те целуна. Ако иска секс, не се дърпай, не се оплаквай, прави каквото ти казва! Задоволи го по всякакъв начин, независимо колко отвратително ще е за теб! Сигурно е опасен и ако се ядоса, ще ни убие. Бъди силна! Обичам те.
Съпругата му отговорила:
- Не ме е целувал по врата. Шепнеше ми на ухото. Каза ми, че е гей и те смята за сладък. Попита ме дали имаме вазелин и аз му казах, че е в банята. Бъди силен, скъпи! Обичам те.
 hahaha hahaha hahaha

# 1 024
  • Пловдив

*  Мутра отива на екскурзия в Япония. Влиза в магазин за очила и казва на продавача:
- Искам едни цайси, ама никой в България да нема такива.
Продавачът ровил из шкафовете дълго време и накрая извадил едни очила. На пръв поглед нищо особено, обаче цената 10 000 долара.
- Кви са тия цайси, бе?
- Много специални. Когато си ги сложиш, виждаш всички хора без дрехи. - обяснява продавача - Супер са и имат три години гаранция.
Надянал мутрата очилата, верно всички наоколо голи. Платил ги и си тръгнал. Качва се на самолета, гледа стюардесата, заглежда се в пътниците - всичките голи.
Сваля очилата - всички облечени. Така се занимавал през целия път. Кацнал в София и бързо се прибира вкъщи. Слага очилата и влиза в спалнята. Гледа - на леглото жена му с някакъв мъж. И двамата голи. Сваля очилата - пак жена му с някакъв мъж голи. Пак ги слага, сваля ги - все едно и също. Сваля очилата и ги тресва в земята:
- Мамичката ви японска! А оня ми разправяше, че имали три години гаранция!

# 1 025
Пътува жена в претъпкан автобус. По някое време се сепва и почва трескаво да си рови в чантата и да изброява:
- Яйцата, чадъра, перуката..., ох, всичко е тук.
Пътува, пътува, но тъй като автобуса е препълнен, тя продължава да е неспокойна и пак си проверява чантата:
- Яйцата, чадъра, перуката, всичко е тук.
При поредното пребъркване на чантата си, чува възбуден мъжки глас до себе си.
- Госпожо, престанете да ми бъркате в панталона. Яйцата, чадъра , перуката са тук, но вие сте си забравили чантата...

# 1 026
Двама полицаи спорят ,какво са това здрави нерви:
- Представи си Иване ,прибираш се у вас след дежурство,уморен ,скапан, с пълна унифома и зареден пистолет, и гледаш жена ти е с някакъв в спалнята!А ти спокойно им казваш "Продължавайте" и отиваш да хапнеш нещо в кухнята. Ей това са здрави нерви.
-Не си прав, Пешо! След като им кажеш"Продължавайте",и пичът наистина да продължи. Ей на това му викам аз здрави нерви!

# 1 027
  • Пловдив
Двама полицаи спорят ,какво са това здрави нерви:
- Представи си Иване ,прибираш се у вас след дежурство,уморен ,скапан, с пълна унифома и зареден пистолет, и гледаш жена ти е с някакъв в спалнята!А ти спокойно им казваш "Продължавайте" и отиваш да хапнеш нещо в кухнята. Ей това са здрави нерви.
-Не си прав, Пешо! След като им кажеш"Продължавайте",и пичът наистина да продължи. Ей на това му викам аз здрави нерви!

Joy

# 1 028
ЖЕНАТА Е КАТО WI-FI: ВИЖДА ВСИЧКИ,НО СЕ СВЪРЗВА САМО С НАЙ-СИЛНИЯ. МЪЖЪТ Е КАТО БЛУТУТ: КОГАТО Е БЛИЗО, ВРЪЗКАТА Е ДОБРА, НО ЩОМ СЕ ОТДАЛЕЧИ, ВЕДНАГА ЗАПОЧВА ДА ТЪРСИ НОВИ УСТРОЙСТВА.

# 1 029
  • София
- Пешо, Пешо не видя ли че си надраскал масата, и крака на стола си счупил, и полюлея си изкъртил, толкова ли не можа да се обесиш в банята....

# 1 030
  • Страната на чудесата
Някакъв човек чул за ново изобретение на един доктор - специално лекарство за отслабване. Взимаш една таблетка преди лягане и на сутринта си свалил пет килограма.
Издирил този доктор, купил си една таблетка и я глътнал преди лягане. И започнал един сън - той в леглото с млада, много красива и сексапилна жена. И цяла нощ правил любов с нея, откъде взел толкова сили. На сутринта се буди бодър, доволен, изпотен. След душа се претеглил на кантара, чудо - пет килограма по-малко. Много доволен и щастлив отишъл на работа. Негов колега го пита какво се е случило, че е толкова усмихнат. Разказал му подробно, дал му адреса, че и колегата поискал. На връщане от работа и той си взел една таблетка, бързо се прибира, взима таблетката и ляга. И започва сън - в стаята влиза огромен гол негър, който се опитва да му свали гащите. Човекът се измъква от ръцете на негъра, опитва се да избяга, но вратата е заключена. Тогава почва едно гонене из стаята, на живот или смърт, цялата нощ. На сутринта се буди потен, уморен, изплашен. След душа се мери - пет килограма са изчезнали.
На път работа отива до доктора, който го пита дали има резултат. Той му казва:"Да, наистина има резултат. Отслбнах пет килограма, но защо е тази несправедливост? Какво сънува моя приятел и какво сънувах аз?"
Докторът отговаря:"Точно това е справедливостта. Твоят приятел се обърна директно към мен като частно лице, а ти мина през здравната каса."

# 1 031
  • София
Бракоразводно дело:
Тя: Ваша чест, той стигна до там, че изнесе всички тенджери от къщи, продаде ги за цветни метали и изпи парите.
Той: А тя, г-н съдия, забеляза, че нямаме тенджери  едва на третата седмица.

# 1 032
Премиерът Бойко Борисов поздрави състезателките от българския ансамбъл по художествена гимнастика...
- Господин премиер, господин премиер...
- Да
- Ама това са лентите на гимнастичките, не трябваше да ги режете..

# 1 033
На едни мъже им се допило, но нямали пари. Единият казал:
- Що не поискаш от жена си?
- Няма да даде.
- Абе, излъжи я нещо!
- Добре, ще опитам.
... Отива единият при жена си и ѝ казва, че в града развива дейност нова фирма. Само за 50 лв удължават члена с 5 сантиметра. Жена му веднага вади 200 лв и казва:
- Отивай бързо!
Мъжът точно стигнал до вратата, когато тя го спира с думите:
- Ето ти още 50 лв, а накрая и малко да го огънат.
Мъжът отива при компанията. Напили се, както си му е редът.
Вечерта се прибира вкъщи, жена му го пита:
- Ходи ли в тази фирма?
- Ходих.
- Удължиха ли го?
- Удължиха го, много добре стана.
- А защо си пиян?
- От мъка! Твоите мръсни фантазии са виновни. Свършиха да го удължават, започнаха да го огъват и...той се счупи.

# 1 034
На едни мъже им се допило, но нямали пари. Единият казал:
- Що не поискаш от жена си?
- Няма да даде.
- Абе, излъжи я нещо!
- Добре, ще опитам.
... Отива единият при жена си и ѝ казва, че в града развива дейност нова фирма. Само за 50 лв удължават члена с 5 сантиметра. Жена му веднага вади 200 лв и казва:
- Отивай бързо!
Мъжът точно стигнал до вратата, когато тя го спира с думите:
- Ето ти още 50 лв, а накрая и малко да го огънат.
Мъжът отива при компанията. Напили се, както си му е редът.
Вечерта се прибира вкъщи, жена му го пита:
- Ходи ли в тази фирма?
- Ходих.
- Удължиха ли го?
- Удължиха го, много добре стана.
- А защо си пиян?
- От мъка! Твоите мръсни фантазии са виновни. Свършиха да го удължават, започнаха да го огъват и...той се счупи.
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт