Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 5

• 201 254
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Бургас
Embarassed
 Чукча писател,не читател Naughty

hahaha Добро измъкване  Wink

Вярно,отговаря си на името!

Да не е спам и един от мен.

Вървяло едно малко гладно котенце и вижда парче салам в една локвичка.Мислило си "аз ще изям салама,обаче ще си намокря лапичките."Обаче било много гладно и бух в локвата изяло салама.
Вървяло и пак огладняло още повече и гледа една още по-голяма локва с по-голямо парче салам вътре.Полакомила се животинката и влязла да яде,обаче си намокрила и муцунката.
Пак вървяло,вървяло и видяло една супер дълбока локва,а в нея огромно саламче.Решило котенцето да стане ако ще до кости мокро,обаче да не пропусне тази хапка и бухта в локвата,намокрило се цялото.
Какъв е изводът?
Колкото е по-голям салама,толкова е по-мокро котенцето!

# 1 471
  • о`майна лунна нощ е
Един нов прочит на ...
ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА РАЗКАЗАНА ОТ МИНИСТРИ (малко преди изборите)….
МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ: Един ден Червената шапчица тръгналa да носи на баба си храна в една кошничка. Всички тези храни били по стандарт „Стара планина“. И затова бабата изгаряла от желание да получи храна, защото ние сме това, което ядем.
СЕРГЕЙ ИГНАТОВ: Добрата подготовка, която дава българското училище по география и математика, е позволила на това дете да се ориентира само` в гората. Още повече, че в училище то е разговаряло с училищния психолог и без страх е тръгнало към гората. Догодина ще въведем часове за срещи с вълци. Колективи вече подготвят учебните и помагалата.
ТОТЬО МЛАДЕНОВ: Обърнете внимание каква потребителска кошница е очаквала възрастните хора. Това показва социалната политика на правителството, защото тази баба е вдовица, а вдовишките пенсии ще бъдат увеличени. Ако осъществим пенсионната реформа, мъже и жени се пенсионират на 80 години. Тогава тази баба ще работи и няма да живее в гората.
РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ: Само след шест месеца тази пътечка, по която е вървяла Червената шапчица, ще стане горска магистрала и с колите до тази и друга баби в гората ще се отива за десет минути.
ТРАЙЧО ТРАЙКОВ: Бабата ще продължи да се топли с дърва в гората. И ако се оказва по-изгодно с отопление на твърдо гориво, ние няма да строим АЕЦ Белене.
НОНА КАРАДЖОВА: Искам да подчертая, че къщата на бабата не е построена в защитена местност, както твърдят еколози. Затова част от гората зад къщата на бабата е изсечена и се предвижда строеж на ски писта.
СИМЕОН ДЯНКОВ: Вълкът нападнал бабата и Червената шапчица, защото е бил гладен. Да, така е. Не отричам, но ясно искам да кажа,че пари за храна на вълци няма. Гладни, жадни – това остава техен проблем. Нашите вълци все пак са много по -стабилни от американските.
СВИЛЕН НЕЙКОВ: Възрастните хора, ако спортуват, може те да ходят при внуците си, а не обратното. Затова предвиждаме фитнес зали в гората, за да може старите хора да поддържат здравето си.
ВЕЖДИ РАШИДОВ: Ако имахме един хубав музей, един български Лувър, тая баба щеше да се разхожда по цял ден из него, вместо да дивее по горите и да я ядат вълци. Чудя се как някой хора не могат да го разберат това. Любовта към изкуството няма възраст. Като съм бил в Париж, много пъти виждам как техните бабички по цял ден са из музеите.
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ: При акция „Бабата“ със съдействието на ловец е хванат вълкът, извършител на тежкото престъпление. Той е криминално проявен, многократно са повдигнати обвинения към него, но интересно защо съдът не се е произнесъл досега с присъди. Само това искам да попитам.
МАРГАРИТА ПОПОВА: Съдебната система работи въпреки някой недостатъци. Тя ще поеме вълка и той ще получи присъдата, която заслужава. Убедена съм в това.
БОЙКО БОРИСОВ: Изял вълкът бабата. Неприятно е, но аз искам да попитам: къде бяха правителствата предишните двайсет години, защо не уредиха бабата в старчески дом, а са я захвърлили в гората? В Банкя старите хора са си по къщите и садят картофи. И ние сега ще се погрижим за старите хора в горите. Ето, направили сме трийсет нови пътечки. Утъпкваме още петнайсет и до края на нашето управление ще имаме четирийсет и пет нови горски пътеки! Само това да е, аз ще съм доволен!

# 1 472
  • Балчик
 Joy Последните публикации са уникални просто, много ме развеселиха. Laughing

# 1 473
Блондинка се блъска с колата си в предната кола. От предната кола излиза шофьора и пита:
- Поне на шофьорски изпит ходили ли сте?
- Разбира се! И за разлика от вас много пъти!

# 1 474
Имаме здравен министър-гинеколог, а родилките мрат като мухи.
Топ ченге командва МВР, а апашите са на свобода.
Финансист №1 дойде чак от Америка, а народът мре от глад.
Най-добрият пожарникар ни управлява, а колите ни горят като бенгалски огньове.
Каква държава само!!!

# 1 475
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
Малко дълго, но мнооого доброТова са всички победители в "Туит на седмицата" през 2011 г. От тях редакцията на "Капитал" избра 13, които участват в гласуването за туит на годината.

Joy Joy Joy Търкалям се, цвиля и рева от смях!  Joy Joy Joy

# 1 476
  • Балчик
Имаме здравен министър-гинеколог, а родилките мрат като мухи.
Топ ченге командва МВР, а апашите са на свобода.
Финансист №1 дойде чак от Америка, а народът мре от глад.
Най-добрият пожарникар ни управлява, а колите ни горят като бенгалски огньове.
Каква държава само!!!

Де да беше виц  Sad

# 1 477
"Спящата красавица на цигански

Ся, Мемет, некогаси на един ного тъпо кралица му са ражда един, ама
псилютно грозен дащеря. Ма токлу грозен - смрът. Като го погледнеш и
напрао ти спира чесовника. И затва кат дошли феите на кърщенето, и
сичкото са мръщи и като иде до леглото на принцеста, сичкото повръщал.

Обачи, имало един добро фея, и той каза:

- Ми, фаф тва ден, кога те тва изрот тука напрай шеснаесе годин, ша са наръга сас един шило в гъзъ и ше баялдиса, за радос на родата.
- Анджък, ашколсун, мерси! - казал кралицата. Щот са, то верно майка му, ама гледа реално на нещтата.
- Ше баялдиса - мъди! - викнало Злото фея. (То ного са ядосал че са го туриле най-близо при креватчето, и не мое си напрай джамбурето - кво апне или пийне - венага връща) - Ич нема а пукяса, ми кат са избуши сас шилото, само ше успива, и като идва Прекраснуту принц да го цуне, тогаа ши става.

И аман-заман, нема кво да прайш. Кото - такова. Минава бая годин и малкото принцеса пурасва и стана най-грозния девойка ф Млечното път.
Толко грозен, че даже мухите не го каца. И като прай шеснаесе годин, некаф обущар толко са сплашва като го видя, че почва да бега и спуснал шилото. И нали са сещаш, Мемет? Тва кат вижда шилото и давай, да си го завре у гъзо. Щот не само грозен, ми и прос. И ляга и почна да хърка.
Ама хърка ти казвам - бичи. И хорат не може заспива от хъркане, и фащат, и го затварат на една кофчег, и го носат на гората, и го затрупали там ф един дупка, и даже неколко народ ударили една кючек отгорето. То даже майка му викал да го фърлат на морето, ама те казали че нали, тва друго прикаска и така.

И отива майка му при Злото фея, и са моли и вика:

- Ама мола ти са ма, кажи кога ше са сабуди мойто щерка ма, кажи, та да знам, та ф същата мумент да са знасям ф чужбина. - Толку ного и бил мъка за щерката.
- Кат са намери принц, тогава ше са збужда, дееба и киликанзера истръпнал.
- А! Кой тва идиот, дека ше го пуглежда на мойто щерка,ма?
- Любоф кьораво, ма. То по-чапрашък от дрисня, ма. И по-кьораф от Стиви Вондар. Ши са намери.

Такъф вест, направо сасипва горкото кралица. Не могло да преживява тва майчинската сарце и издъхва от мачителен смърт след осемдесе и седем годин.
И след сто лазарника, Мемет, през онва гора минава една принц. Не било баш такъво, кво казал феята. Било алкохолик и коцкар - да си ебе мамата. Ебало какво добара - живо и умряло. И некои му викали "Некрофил", ама него му било през...нали, щот и без тва не са родило ного умен, апа и сас времето, по-прос станало.
Усеща по един време принца, а! Велисипета нещо тресе. А де! Слиза от транспорта, свалил каската - слуша : "Рррррръъъъмх - хъъъъъърф!". Ай сиктир. Първо си помислило, абе нещо на ушите му стана, ама после са усеща - тва под земята нещо хърка.

- Абе кой заспал тука бе? -вика, и веднага са сети че само женско мое така яко да бичи. И го фанал яко некро...тва, любофта. И са фарлило на земята и копа. И изкопва кофчега. И таман продупчило един дупка на необходимия место, и аха, таман сваля гащите, и слуша отвътре:

Ааа, давай първо да са цалувами!
Абе кой тука хухавели,бе? Фаща и расковава целото капак, и кат поглежда - веднага пада ф несвяс. От ужас очите му исфръкна и той -долу. Комоцио.

И принцесата вика:

- Адеее, раздават принцове! - и му са фърля отгоре, и докат още не са опраил го......така. И, чудо! Грозното принцеса са превръща на още по грозно жаба. Крастаф. По едно време пича са осеферил така леко и гледа - некаф кофчег и един жаба. " Ебагомайката, колко пих фчера бе?" И си мисли, че на друго прикаска, и фаща и цалува жабата. Обачи жабата стана мнооого красиф принцеса, и вика: Давай да са женим! -И тоа вика убаво, и фаща и го надупва. И после тръгна да си отива, и красивото принцеса казал: Ами каде, бе ко стана сас жененето? - и тоа като са ядосва , и траааас - набримчи го един тукат. И красивото принцеса са превъртял двама пъти фаф въздуха, и са избуфтя на земята и пак станал жаба. Тва гледа и не верва. Аре пак цалува - пак красиф принцеса - аре пак го напънал, после пак -траааас тукатите - пак жаба. А! Аре трето път - пак така.

И принца мисли, мисли и вика:

- Разгеле, най-накраа нещо полезно ф тоа живот скапан. - и прибра жабата ф джоба. И оттогава са опрай.
И така."

# 1 478
  • Galaxy 13197853088
Девойка отива в черквата да се изповяда:
- Отче, съгреших три пъти...
Свещеника вади един калкулатор и започва да изчислява нещо. След малко казва:
- Иди, дъще и прочети четири пъти "Отче наш".
След една седмица девойката отново идва да се изповяда:
- Съгреших, отче. Два пъти съгреших...
Свещеника отново вади калкулатора и започва да смята. Смята дълго и накрая вдига глава, и казва:
- Иди, дъще и съгреши още веднъж, че тука едни шибани дроби се получават....

# 1 479
Седят си четири бабки и си пият следобедния чай. Едната казва:
– Синът ми наскоро стана свещеник… и всеки, който го срещне го нарича отче.
-Ехх – казва втората
– Mоят е епископ и всички го наричат Ваше светейшество.
– А пък аз имам брат, който е кардинал. Хората се обръщат към него с Ваше високопреосвещенство – хвали се третата. След дълго мълчание четвъртата споделя:
-Моят син е стриптизьор. Когато се съблече, всички викат: „Ооо, Боже!“

Mr. Green

# 1 480
"PRODIGY" пристигат на летището в България. На пистата ги посреща мома в народна носия, държаща поднос с хляб и сол.
От самолета слиза Кейт Флинт, пристъпва към момата, наклонява се към солницата, запушва едната си ноздра и шумно смърква от съдържанието, след което завалено произнася:
- Да-а, така още никъде не са ни посрещали...

# 1 481
"Спящата красавица" на цигански ми е фаворит,след това вица за Васко и Лъва и магарето  Laughing

# 1 482
  • София по рождение
"Спящата красавица" на цигански ми е фаворит,след това вица за Васко и Лъва и магарето  Laughing
кажи за Васко, лъва и магарето, нещо съм ги пропуснала

# 1 483
Васко е отделен от тоя за лъва и магарето.И аз съм го пропуснал..
иначе за магарето .......
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573459.msg20653082#msg20653082

# 1 484
Пък Бойко Борисов бил роден от леля си. Щото никой не смеел да спи с майка му!

Общи условия

Активация на акаунт