Пробвала съм 7-8 различни пюрета и каши и не ще и не ще! Дани си ги ядеше постепенно свикна, а тя веднъж не е отворила уста нито е глътнала хубаво. Последния месец е качила има-няма 100 грама, пробвам преди кърмене, след кърмене, като е гладна, като не е гладна - нищо! Ужасен зор ми е и не знам вече какво да правя, даже добавих захар в едното пюре и пак не го яде. Вода е изпила по-малко от 100мл откак се е родила, също пробвам с различни шишета и накрайници - не и не!Оф, оплаках се. Консултанти по захранване няма ли?
не си го лсагай на сърце. И аз ги слушам тия приказки вече две години, че и повече, и то от най-близките ми, с изклчение на мъжа ми, той май е единствения, за когото килата нямат значение. С првата бременност качих много, 25кг, + това, че и преди това качих още малко, понеже отказах цигарите и въобще на финала бях 100 кила!
9 месеца слушах само колко съм напълняла, как не било хубаво така, после какво съм щяла да правя, да съм се вземела в ръце и т.н., Родих и явно всички очакваха с магическа пръчка да стана пак като на 20, ама нъцки. Точно свалих всичко от първата бременност и айде пак. Съответно като казах на родата, че чакаме второ и те вместо да се зарадват "ох, ама поне да беше свалила първо килата от първата бременност"
И така още 9 месеца. Сега като си бях във Варна се пробваха на няколко пъти да подметнат това-онова, че още съм имала корем, колко финна съм била винаги, но на бързо ги срязах, че имам огледало и сама мога да оценя достатъчно добре фигурата си и нямам нужда от техните коментари
Така че приеми, че си такава, каквато си и просто пропускай покрай ушите си чуждите подмятания
Аз лично смятам вече да мина на летен режим - повече зелена слата, доматки, краставички в комбинация с ориз (любимо ми е) и по-малко хлям, картофи и мазни неща. За сладките не се заричам нищо, първо, че не съм много по сладкото, а освен това като ми се прияде не мога да се лиша и толкова 

Ами педито не видя нищо притеснително при малчо, гърло чисто, гърдички чисто дишане, ушички - нищо, каза че най вероятно се подготвя венеца за зъбки....затова да е било Т. Въпреки, че венеца няма признаци още за зъбки, нито е подут, нито зачервено или бяло ли трябва да е не знам, нищо.
та така, каза да излизаме всеки ден, вече не е новороден, че да не излизаме, даже така по бързо ще му се оправи нослето 
Благодаря на всички още веднъж за милите пожелания!

. Преди малко се прибрахме и младежа заспа, а аз ще готвя...
.
От 7 март се влачим и няма начин вече. Ако е добре, след седмица ще му сложат ваксината. Иначе е 7980 г. и 68 см. ( +880 гр. и 4 см).КОга ги напреави тия бузи, като доскоро само кърма ядеше
На връщане изобщо не спа в количката, мрънкаше по целия път. Заспа в 4 вкъщи и още спи. (И аз с него малко поспах 
Погледни най-важните неща около себе си и се усмихни!
Допада му да разглежда..преоткрива нови и нови неща ... 

. Не че му изникна зъб, но голяма драма беше. Ядеше по 3 пъти в денонощие и то по малко. Сега вече е добре и даже го будя на 3 часа през нощта, за да цока, че не ми се мисли... И само ме кара док да му давам АМ, мъжа ми вика "давай АМ". Ей, луднаха тоя хора! А кой ще го накара да изцока 150мл само не става ясно в задачката. Освен това, док днес много ме ядоса като ми каза "знаеш ли сега какви хубави млека има". Ама ако и другия път ми го каже, ще го питам аз какво им е хубавото при наличието на кърма... Ял е в 16:30 и следващото му ядене е в 7:00 на следващия ден... Ама АМ да му даваме