ОКТОМВРИйското юначе иска вече да седи и мама с поглед да следи!

• 24 201
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Надеееее, без такива, моля ти се! Ще ти кажа какво е на тези, като които искаш да станеш - демек - слаба - аз съм в момента 55кг, и двете бременности стигнах до 70кг. Сега си влизам в дрехите (почти), обаче.... нямам сили за нищо, не мога да нося Момчил, чувствам се толкова изстискана, постоянно ми се спи... да не говорим за зъби, кости и т.н. които са си направо амортизирани  Close Така че, според мен, килцата в повече са си точно на мястото, за да можеш спокойно да си изкърмиш детето, да го носиш, без да се счупиш от тежестта му, и като проходи да не грохваш след първите 100 метра подире му!! а и ако питаш мъжете, хич не обичат разни кокаляци да ги бодат  Wink

Ние днес бяхме цял ден в Южния Парк - ейй, голям кеф, ама ако можехме да седнем някъде да изпием по една бира, щеше да е супер! Вместо това се редувахме да тичаме след баткото, който беше във вихъра си! след това спа в колата близо 3 часа  hahaha

Моята Маичка утре става на 6 месеца, а тежи 6,910 - не е ли малко, гледам средно трябва да е към 7,400  newsm78 иначе има апетит , днес й броих кърменията - за преиод от 24 часа има между 8 и 10 кърмения, които са си солидни, т.е. не е само да цокне и толкоз. Пюре давам само веднъж на ден - изяжда около 50-80гр.

# 646
Eхоооо познахте ли ме?

Аз съм, бе!

Здравейте, здравейте!

Познахте ли ме? Бубето съм!

Усмивка за позналите!

Честити половин годинки на всички! Да са здравички!

didanka, и ние днес бяхме цял ден в Южния парк.

Мами, имам един въпрос - кога ще направим октомврийска среща в Южния парк?

Имаме си батко-кавалер, целува ни ръка.

# 647
Здравейте Simple Smile, днес бяхме на консултация 7,800  Grinning, Ев си е наваксала за предния месец почти килограм отгоре 67см  Heart Eyes.

Видяхме се с Мама Ма и МисЕли   bouquet.

# 648
  • Сливен
хахаха писето страхотна е бубката  Hug
орхидс браво за резултатите

# 649
Писе, чудна е Бубка! Да ти е жива и здрава!!! И какъв хубав ухажор си имате! Party

Аз предлагам да е Борисовата градина срещата, че ще е по-удобно за повечето.

# 650
Привет момичета!
И аз да се изкажа за написаното от Надето! Хич не слушай околните! Naughty Много е лесно да се овикват другите за щяло и нещяло. Аз пък съм от слабите, и също не е приятно само да ти викат, че колко си слаба Tired. Визирам майка ми, която само ме пришпорва и да спирам да кърмя, че съм била много слаба.  Whistling

Веси, браво за добрите резултати. Simple Smile

# 651
Здравейте, мамчета! Simple Smile

И ние днес се разходихме доволно добре и беше относително спокойствие... Simple Smile От 11 до 17 някъде, с малка пауза за ядене.  smile3521

Наде, да вземеш да им теглиш една хубава българска на тези, които не могат нищо друго, освен да си бръщолевят излишни глупости, а! Simple Smile  Hug Аз също имам бая материал да свалям и също понякога се сдухвам, но знам, че скоро ще дойде и моето време и ще се постарая да си вляза в кожата.

Краси, мен ми хрумна нещо... да не би липсата на апетит у Мони да е било заради болките в коремчето, а не зъбки?  newsm78

За среща, бях писала, че ми е еднакво удобно и в Южния, и в Борисовата. С оглед обаче на удобно място, Борисовата е по-удачно. Аз предлагам направо да фиксираме една дата. А и тогава ще можем да уточним и подробностите покрай идеята на Роси за подаръчета.  Peace

# 652
Здравете дружки!!
По темата с мрънкалата - от днес и ние сме в отбора, по точно от няколко часа - май има някакъв зор дЯтитУ, ама пусто като не може да си каже... Сега сериозно- от няколко часа не спира да пищи - ту от кеф, ту преминава във рев... не знам защо - мазах венците, преобличах, сменях памперс, опитах се да я храня - цък, сега сме в ремисия и се кефим на бънджито, но докога...  newsm78
Иначе вчера купона мина страхотно - стояхме до 2 часа, Дарчето и тя редом до нас, до 12 откара. Ама голям кеф ви казвам- за 2 мин не съм я видяла-толкова мераклии да я гушкат... пък аз хич нямам проблем да я давам на хората  Embarassed Всички и се радваха какво купонджийче била... А когато в 12 без малко поднесоха тортата и дядото духна свещите и гушна внучето да танцуват... ами аз ревнах от умиление... дано още много години така даа ми празнува милото тати...

И сега да кажа за подаръците, че не знам до кга ще ме търпи Зверо да не и обръщам внимание (а до днес си играеше съвсем сама по цял ден без да иска внимание от когото и да е)
Та преброих следните хора:
nina-vn
anik-bg
мама-хипопотама
miriams28
tani07
tini pini
MartakEly
vessi-barabesi
Marvelous
lina borisova
Miss Fine
Не съм
Pozitive
tzzzvety
brasto
и аззз- rosi09

ако съм пропуснала някой- моля за извинение, и да си каже, а и ако съм включила някой който не иска - също да сигнализира
Какво ще кажете за сума - до 20 лв. - много ли е, малко ли е?  newsm78
А срок за пращане - до 10.05?  newsm78
Може ако искатеда ми пратите и адреси на ЛС
И последно - даваме срок до 20.04 за записване - ок ли е??  newsm78

А и сетих се още нещо за златото ми - не знам дали греша, но от седмица и малко я слагам в проходилка - тя се мърда назад, слагам я в бънджи-  голям кеф и е, и от седмица я слагам седнала... ама тя вече неиска да седи, а да е права...
айде ревна.....
чао,
лека вечер,
и целувкииии

# 653
Здравейте мами, малко ми е трудно да ви изчета, но най-накрая успях newsm44
Краси, ЧРД с голямо закъснение! Да си жива и здрава и много щастлива мама! Дано Мони да хапва по-добре. Ник и той е от неядящите, сутрешното му хранене е кошмар, днес за 3 часа едва са му дали 50 мл, чак на обяд е хапнал както трябва, както трябва при него е 120 мл, не може повече детенцето да яде и това е. Краси, и моя лекар не знам вече за кой път ми натъртва за АМ и ако още веднъж го направи ще го заплаша, че ще се оплача от него.
Лурдес, ЧРД на твоята дъщеричка! Животът е пред нея, нека да е вълнуващ! Ти как се справяш в новата си роля на работеща мама?
Роси, честито ви зъбче, идеята ти за подаръчетата е страхотна.
Легео, честита ви месечинка. Честито и на всички сладури родени днес! newsm67
Наде,  Hugвъобще да не ти пука, какво говорят. Мен един колега ме попита дали не съм била пак бременна, ама аз въобще не му се вързах. Ами няма как корема да ни расте девет месеца и после изведнъж да се прибере.
При нас нищо ново. Доста се чувствам уморена, но ще се справя някак си. Времето при нас тези дни е страхотно, та като се прибера от работа и го накърмя, изпомпя и излизаме за малко и ние на разходка.

# 654
  • София
Хей, липсвахте ми тези дни  Heart Eyes
стигнах донякъде с изчитането, но не смогнах до края - ей сега се връщам  Grinning
И аз ще участвам в подаръците за 1 юни - аз пък си помислих че са за половин-годинките на нашите слънчица  hahaha

Честити месечинки
Надеее, на този дето ти говори за кг му кажи да забременее, да износи 9 месеца, да роди, да кърми поне 6-7 месеца и после да си дава мнението. Нали сме си говорили - по-добре с повечко килца, но кърмеща мама, отколкото слаба и без кърма - нали?  Hug  Heart Eyes
Тони, и Ева е мъничко мрънкалце - не сте сами в отбора. Тя промени поведението си много рязко за кратко време. Вече редовно плаче за лека нощ и съседите питали татко и дали не е болна  ooooh!  Embarassed
Смехи, браво на детето! Расте и папка, а мама гледа стерео  Hug
Писе, да нацункаш Бубето от леля и Мира - ама как си я маскирала само...  Joy

Ева много плака и в двете посоки на пътуването - кошницата за кола хич не и понесе. Накрая я гушках и хич не ме интересуваше как ще ни глобят  hahaha и тя заспиваше мигновено.
Ей, ама като взема думата, край няма - как ме търпите?  hahaha Сигурно защото се появявам по-рядко  Joy

# 655
Честита месечинка на нашата бъдеща снахичка!!!  newsm68 Смехи, нека Йоанка бъде здрава, засмяна и много красива млада госпожица!!! Само радост да носи и да сгрява душата на всички около нея!   Hug

Честити месечинки и на другите бебченца днес!!! Да са здравички и много игриви! Heart Eyes Hug

# 656
Роси и мен включи в томболката.
piseto1 -  кавалера Ви май не само ръчичка е целувал , еххх каква е напориста днешната младеж..
За хапването миии ние сме на домашни пюрета, както се оплаках доста връща ресто в началото, но посвикна. Сега му слагам около 160, че като остави 20-40 грама навсякъде докъдето може да стигне въздуха му след брррррррррррррр, да хапне около 140. Маймуната прие геройски даже  броколито.  Плодовете му ги смесвам понякога с кашата и доста се облизва така.
 А за този младеж дето ходи по количките във Варна, скоро полицията ще трябва да го прибере да не го линчуват мамите,  че той на доста досади явно.
А спите а? Всички спите... май аааааааааа Хич ен ми се оплаквайте от дечицата, я как сладко ви оставят прецнощта да си почините.

# 657
Здравейте ранобудници! Хайде на кафенце със закуска:
Аз нещо съм пропуснала-за какви подаръци става дума? newsm78
Вчера използвахме хубавото време за разходка, въпреки че бе променливо и духливо...Но пък днес пак е мрачно и облачно. Sad Ех кога ще се оправи времето!
Наде-я една доза "майната им" на всички злобари! Hug

# 658
Включете и мен в томболата с подаръците   newsm68

# 659
И аз съм за подаръчетата Simple Smile За сумата не знам newsm78 На мен ми е ок,но може би 10 лв е по-удачен вариянт Simple Smile  Hug

МИлички  Hug Добре,че сте вие да ме разбирате и влизате в положение  Embarassed Много ви обичам! Hug

За среща и аз съм за Борисовата градина Hug

Честити половингодинковци  Hug Честито на сладката Йоаннка на мама Смехи Simple Smile Да сте ми все така усмихнати и 2те,целувам ви! newsm51

p0liglot,мерси за закуската,явно Краси тази нощ се е наспала,миликата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт