Жената Лъв - 50-та тема!

• 17 991
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро, момичета.
След снощния театър се чувствам прекрасно. Мария Сапунджиева е невероятен актйор, на вид много крехка и нежна, но изпълва с присъствието си цялата зала. За Асен Блатечки какво да кажа... играта му се различава доста от тази във ТВ, но успява да прикове вниманието с типичния си чар.. За Юрий Ангелов , с ръка на сърцето си прознавам ,нищо не знаех, но беше страхотен в интерпретацията на келнер - гей, бивш пандизчия. Пиесата е изтъкана от много фин житейски хумор, което я прави достъпна за всички възрасти с изключение на  младенческата.  Горещо препоръчвам  особено за такива депресивни моменти, в които гледам е поизпаднало бойното лъвско войнство. Понякога е необходимо и наложително да си сложим розовите очила и просто да потеглим нанякъде.

За психотерапевта, какво да ви кажа, да полезно е  наистина. Аз имам една приятелка от години ми е дружка, та тя стана психитерапевт. И от време на време й се обаждам, когато имам нужда, понякога пък тя ми се обажда на мен , щото и тя има нужда от изслушване. Та сме си взаимно полезни де.
Пожелавам ви лек спокоен и прекрасен ден .И повече усмивки. Hug

# 106
  • София
Здравейте, момичета! И аз ви желая слънчев ден  Hug!

Стефи, личната лекарка на сестра ми вчера беше чак от 14 ч. на работа, това беше причината по спешност да ги заведа до нашата лекарка. Но това си беше свободен прием (частен) и тя намаше как да издаде направление, а просто ни посъветва да побързаме и да не чакаме. В третата болница, в която ги приеха, просто помолиха да се отбие някой до ДжиПи-то и да вземе въпросния талон. Аз тичах до там, после го занесох в болница и готово. Приемат ги в 13.00, а в 15.00 вече бях набавила документа. Това е грозното - заради бумащина да отказват спешна помощ на бебе  ooooh!!

# 107
Тая здравна система, дето я направиха, си е гола вОда. И е мудна, и, което е по-важно, тия джи пи-та никога не са на разположение когато ти трябват. За мен личен лекър пък би трябвало да означава когато ми се наложи само да му звънна по телефона и да дойде до нас ако е в извън работно време.
Ама тогава нямаше да могат да събират по толкова хиляди пациенти. А да ги видя ако са така с лични посещения в дома дали щяха да могат да обслужват толкова народ, за което после да лапат парици. Crossing Arms
Помня навремето, че майка разправяше "В поликлиниките общите доктори са утайката на медицината. Понеже за друго не става и станАл Джи пи. Демек писарушка. Истинската медицина е в големите болници, където лекарите са направили по още 10 години специализация след основната медицина от 6 години".
Па права си беше.

Бенджи, днеска зе ли си суха храна? Кога ще приключвате?

# 108
  • Пловдив
 Hug

Стеф, как ме усети, че съм на клона... Laughing
Нося си, нося....
Дано да е по- навреме, че ме чака събиране на багаж ooooh!: щерката заминава утре на лагер...

# 109
Вени, как е детето?
Мацо, честит лаптоп! Wink
Гери, завид, завид, завид ... и аз искам на таетър пък! Wink

Мамина, златна житена питка. Всичко си каза едтето, забавлява се, пя, игра, танцува... Мама рева, трепери, вълнува се, смя се, пак рева, смърча, хълца истерично! Simple Smile Снимки, филмчета - всичко. Снимките после ще сваля и ще намятам във ФБ, ама малкия звяр трябва да си легне! Simple Smile

# 110
Мамина, златна житена питка. Всичко си каза едтето, забавлява се, пя, игра, танцува... Мама рева, трепери, вълнува се, смя се, пак рева, смърча, хълца истерично! Simple Smile Снимки, филмчета - всичко. Снимките после ще сваля и ще намятам във ФБ, ама малкия звяр трябва да си легне! Simple Smile

Браво на детето!
Тя леля Джу щот му стискаше силно палци, за т'ва така добре се е справило, да знаеш.  Whistling Mr. Green
Майтапче, бе, Уили (Уишче)!  Hug
Да го нацелуваш от мен!

П.С. Абе, тия синоптици що не Фанат да се гръмнат?!
  Twisted Evil Crossing Arms

# 111
И що да се гърмят бе Джулко? Пък не е студено де. А? Или в С-я е? newsm78

Бенджи, пак ли лагер бре?

# 112
И що да се гърмят бе Джулко? Пък не е студено де. А? Или в С-я е? newsm78

Щяло да вали цЕлата седмица, та се скъсах да се ядосвам, че децата ще стоят вътре през ваканцията!  Twisted Evil
Ще валят те, мушмули ще валят!
 Crossing Arms

# 113
  • Пловдив
Ооо, как ми се ходи на теотър...И аз искам, пък.
Не съм ходила от години....

Стеф, тя просто ходи на много извънкласни занимания: миналата събота беше на екскурзия с класа, уикенда - от клуба по туризъм на хижа Бунтовна, а сега заминава с две приятелчета на зелено училище/приключенски лагер за 5 дни в Дряново. Добре, че таткото на двете деца ще ги кара до там с кола, че иначе сигурно нямаше да иде.

То тука работата е на дъжд като гледам...

# 114
  • Пловдив
Де сте, бРе?

# 115
Обадиха ми се следобед от яслата, че Н. е с Т, да отида да го взема. Има зачервено гърло. Мислех да си свърша малко работа в следващите дни, а сега ще се гледаме, но майната му. Да се оправят децата, че и Д. и тя вдига два дни Т. Thinking

Венче, как е СофИ? Hug

При нас времето е много хубаво днес.

# 116
  • София
Здравейте, аз съм цял ден нагоре-надолу. Навъртях 50 км. в смотания софийски трафик и съм като парцал.
Софи е много по-добре, Поли Hug. Днес са потвърдили диагнозата - бронхиална астма. Дават надежда, че е твърде вероятно да я израсте с годините, защото не е наследствена. А Ник как е?

# 117
Ник ..... ами заспа. Спеше му се. Мрънкаше. Има сенки под очите. Но се надявам да е от недоспиване, защото откакто тръгна на ясла, не е спал като хората. Confused Има Т, но не висока. Да дремне малко, ще видя после как е. Пфу....

Не знам нищо за диагнозата на Софи. Confused Дано я израсте милата. Praynig

# 118
Добър вечер.

Вени, видя ли , че днес ще е значително по - добре. С тази асма има много деца, особенно тук във Варна, бъдете оптимисти и ще видите, че ще я израсте. Важното е, че са успяли да установят точна диагноза.

Стеф, не ми се пише душко, даже не ми се мисли по "въпроса", сега си мисля, че никога няма да се оправят нещата, но после си казвам: и да не се оправят майната му, в крайна сметка важното е семейството  да е добре.

Пол, много мразих да получавам телефонно обждане от ДГ, но се случваше 2-3 пъти. Нека Н да се наспи и утре ще е кукуряк, а Д как е? Сигирно са се заразили един от друг.

........ и съм като парцал.

И аз така  Tired

Ще правя омлет с лапат, но как се прави .....един господ знае.... ще прочета в нета   chef

# 119
Ето ме и мен жива съм още Mr. Green
Изчетох ви, всичко забравих, ама ще се пробвам да си спомня Crazy
Вени, радвам се,че Софи е по-добре Praynig
Пол, как са децата Praynig
Рейски, що така не ти е гот  newsm78
Хаяс, Кипре, честити ви компютърчета със здраве да си ги ползвате Hug
Ще ме открехнете ли точно как се правят сълзици  Crazy
Пак ви изпуснах половината Blush
Аз да докладвам, че вчера след като с Дани навъртяхме около 100 км с градския транспорт за 6 часа, успяхме да свършим всичко,за което бяхме тръгнали Mr. Green Отписахме детето от градина, сега ще си се гледаме половин година  Mr. Green, взех си новата лична карта и ходих на доктор. Всички изследвания са ми ок, само желязото ми е ниско и ще трябва да пия малко, ама не е страшно, гледаха ме на видеозончето и докторката каза,че момата вече била към 1.800 кг., едричка вървяла.Аз и казах, че повече от 3 кила няма да я раждам, ако трябва на диета ще я подложа Crazy
И накрая да ви сложа една хубава снимчица на едно многоооооооооо старо яйчице/ поне от преди 3-4 години/, така малко за настроение Hug

Общи условия

Активация на акаунт