След снощния театър се чувствам прекрасно. Мария Сапунджиева е невероятен актйор, на вид много крехка и нежна, но изпълва с присъствието си цялата зала. За Асен Блатечки какво да кажа... играта му се различава доста от тази във ТВ, но успява да прикове вниманието с типичния си чар.. За Юрий Ангелов , с ръка на сърцето си прознавам ,нищо не знаех, но беше страхотен в интерпретацията на келнер - гей, бивш пандизчия. Пиесата е изтъкана от много фин житейски хумор, което я прави достъпна за всички възрасти с изключение на младенческата. Горещо препоръчвам особено за такива депресивни моменти, в които гледам е поизпаднало бойното лъвско войнство. Понякога е необходимо и наложително да си сложим розовите очила и просто да потеглим нанякъде.
За психотерапевта, какво да ви кажа, да полезно е наистина. Аз имам една приятелка от години ми е дружка, та тя стана психитерапевт. И от време на време й се обаждам, когато имам нужда, понякога пък тя ми се обажда на мен , щото и тя има нужда от изслушване. Та сме си взаимно полезни де.
Пожелавам ви лек спокоен и прекрасен ден .И повече усмивки.
!

Снимки, филмчета - всичко. Снимките после ще сваля и ще намятам във ФБ, ама малкия звяр трябва да си легне!