Жената Лъв - 50-та тема!

• 17 980
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Мацки, мерси още веднъж за съпорта (тва, за да видите, че знам английски  Flutter!).
Леле, като чета, май на всички ни е тройно критично тия дни  ooooh!.
Ходих пак до болницата, че трябваше да занеса някои неща, които сме пропуснали днес. Детето сякаш е по-добре, овладяна е кризата. Просто много ни се струпа като цяло, на всички от семейството, защото не е само това... Нооо - здраве да има, другото ще го оправим!

# 91
Аууу на времето много харесвах тази песен.  Crazy Crazy Crazy

# 92
Добър вечер, дружина  Hug

Вени, много съжалявам, че се е разболяло садурчето СофИ, ще се оправи, но трябва да мине някой и друг ден, така, че горе главата и все така бодро ( колкото можеш ) го давай. На мама не се сърди, понякога не успяват да са все силни  Peace

Рени, и при мен така стават сълзиците, малко солени за моят вкус. Някой тък беше казвал, че преди да го навие рулото до ръси със захар или сладко и после отгоре като се нарежат. Стават и вътре със захар и вън.

Хаясче, Кипре, честити ви лаптапи, да си ги ползвате много  Peace

Днес се подстригах малко - връхчета, ходих на фитнес и като се върнах - изненада - няма никой в къщи  newsm47

Имам една позната психотерапевт, до сега не съм ходила при нея защото много пари взима, но в неделя ще има нещо от сорта на "отворени врати " при нея и ще отида. Помогнала е на много хора, надявам се да имам полза дори и малко, че напоследък се "самоизяжвам" Embarassed

# 93
Рейчо, що така?  Hug Hug Hug
Аз също бих отишла, ако усетя нужда. Имам един познат психиатър/психотерапевт, който казва. Всеки човек поне веднъж-два пъти в живота си трябва да посети психотерапевт, поне да разтовари напрежението.  Simple Smile

# 94
Ей, няма да ви чета, ако не пишете само хубави неща!

# 95
Лека момичета,че права заспивам... особено след поредното гонене на хамстер  hahaha

# 96
  • София
Снеже, някаква черна серия ни е хванала  ooooh!! Иначе сме много по-позитивни.

Ако имах излишни пари, мисля, че бих посетила психотерапевт  Thinking. Имам две познати, които зная, че са потърсили помощ в трудни за тях моменти - и двете са доволни, че са го направили.

Лека, Джес! Гушкай хамстера и заспивайте  Joy.

# 97
  Бенджи,  Mr. Green Mr. Green Mr. Green!
Това е най-малкия от Кели Фемили - Анджело. Момчето беше голям сладур като тийн  Blush. Сега харесвам само гласът и разкошната му коса  Mr. Green.
  Ками, аз едно време много ги харесвах, но от години не ги бях слушала. Сега направо съм се влюбила в последния им съвместен албум, а също много ми допада и соловия проект на Анджело.
  Сладките, втората тава гои посипах с повече захар и станаха разкош. Изобщо не се усеща соления вкус.

# 98
  • Пловдив
Аз пък никога не съм им била супер фен. Около мен всички много им се кефеха, бяха ми интересни, но като музика нещо не ме впечатляваха навремето...
От години не съм чувала нищо тяхно. Трябва да им видя последния албум.

Като пуснах линка и го чух, много се замислих - познат ми е тоя, но кой беше...хи хи хи..пуснах парчето втори път и се сетих, че ми прилича на Кели Фемили...И тогава видях фамилията му... hahaha

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 23:17 от *Бенджи*

# 99
Ей ме и мен.  Flutter
Вени дано се оправи бързо малката сладуранка.  Hug
Хаяси честито лаптопче. Със здраве да си го ползваш и да не ти се разваля.  Crazy
И при мен болните се увеличават. След майка ми, баща ми, днес и милото се обади, че цял ден лежи с повръщане. Какво му става на този народ.  ooooh!
Кели Фемили винаги са ми приличали на някакви хипита от комуна.  Joy

# 100
|Добро утро и лек ден  Hug

# 101
  • ПЛОВДИВ
Добро утро и от мен, скъпи ми лъвички.  Hug  Hug Hug
Татко, вече е изписан и търчи ако без спирка ама не му се бъркам.
Вени, дано детенце да се оправи бързичко, ще стискам палци и аз.  Hug Praynig
Хаясче и Кипре, честити лаптопчета и дано да на ви правят проблеми.   bouquet
Като стана на въпрос за лаптопи да ви се оплача до януари месец бях с един Сони Вайо, но след като хвана троянец е на сервиз и още не съм го взела, че процесора му е бактисан от всякъде, но добре че съм с добрия стар Делл, който не ме оставя, но си искам Сонито, че екрана му е по-готин и е с по-голям хард и се моля скоро да му се намери нов процесор.  Sad

# 102
  • Балчик
Добро утро и от мен
весело настроение ви желая ;
хубаво е времето , да няма черни мисли ;
млади сте , хубави сте , здрави сте,като вървите по улицата , женките ви гледат със завист , а мъжете са очаровани от вас Peace
Аз от утре съм в отпуска - петък , събота и неделя  Mr. Green, ще ходя при мама - похвал , похвал

# 103
  • ПЛОВДИВ
Спонджи, точно така се чувствам от снощи и се събудих с една усмивка от ухо до ухо. Simple Smile  Party Crazy 

# 104
Вени, откакто прочетох за Софи се чудя... а не е ли имало как личният лекар да даде нужното направление?
Пук за майка ти, че говори малко стресиращо... то си е до темперамент. Какво да правиш, някои хора са малко по-притеснителни и черногледи.
Сега не разбрах в момента какво става със Софи?

Фрапе, радвам се, че баща ти е добре.
Дано и Тедин се похвали скоро. Притеснена изглежда. Рядко влиза.

Рейчо? То психоаналитик аз също винаги съм искала да посещавам. Като Хамерикансите - дето лежиш на едно диванче (така си го представям де) и си споделяш. Вместо да си товариш познатите с проблемите си. Обаче... наистина не е ли много скъпо?
И което е по-важно... Ми Рейчо, на теб какво ти има? Не съм чела нещо да казваш, че имаш грижи конкретни голями. Що си подтисната?

Чеб, това да не е някакъв вирус, бе?

Общи условия

Активация на акаунт