Жената Лъв - 50-та тема!

• 17 883
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Хайде де! Пис, пис, пис  Joy Joy Joy

# 631
Здравейте банда.   bouquet

Тука съм ама чафка ми е изпила мозъка и нямам какво да пиша  Mr. Green
ЦЕл ден и нищо не измислих  newsm78

Вие как сте?

# 632
  • Пловдив
Мяу!

Какво се разбрахме за утре, драги пловдивчанки? Освен че уточнихме за 1 ч., май не постигнахме консенсус за мястото  newsm78

# 633
Норче, нищо не казваш за мъжа? Виж снимките, баш по твой вкус - висок 2 метра, як, трениран, само че е с дълга коса Wink
Хайде бе, петък е! Знаете, че аз плешовци не Аресвам  Mr. Green!
Между другото днес си взех серификата. Има само една мацка с по-висок резултат от мен на теста - 84%, но аз съм с най-висок среден резултат от текущите тестове - 95%  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Джулиииииииии, ще пием ли бира утре?
Еййййй, Кипре и ти си затрая. Явно не ми харесвате мъжагата Sad.
Линкът под снимките си го цъкнете довечера преди лягане и по възможност нека децата, че и мъжа да са по-далеч от вас  Wink Twisted Evil!

# 634
  • Пловдив
Не се сдържах до довечера и... Shocked Shocked Shocked

# 635
Не сЪ шокирвай толкоз, де  Joy Joy Joy!

# 636
  • Пловдив
Не сЪ шокирвай толкоз, де  Joy Joy Joy!

Joy
Преди, на млади години, точно по такива си падах (дългокоси, де, да не помислите нещо друго).

# 637

И аз, и съм  Shocked Щото отворих и ........зад мен има едн колежка, дано да не е видяла нищо, ама аз извиках чак  hahaha bowuu

Рени, че те биеМ бре, да беше сложила Цървена точка  Joy Инак човека е убав, ама не е по мой вкус  Peace

# 638
Норче, от възхита или от страх  Joy Joy Joy? Ох, така не съм се смяла отдавна  Joy Joy Joy!

# 639
  • София
Рени, изби рибата  Joy  Hug! Ха ха ха!

# 640
От стрес, не предполагах какво ме очаква  Flutter

# 641
Рени, ти ме уби бре, щях да си глътна езика в първия момент.  Mr. Green
Петък, прибрах се да поработя от нас.  Crazy

# 642
Недейте така, бе момичета  Mr. Green! Той ми беше детския блян  Mr. Green! Е, тогава разбира се не бях виждала тези снимки от долния линк  Twisted Evil. Тях ги открих едва вчера. За съжаление вчера стана 1 година откакто почина едва на 48  Confused. А гласът му беше невероятен - дълбок, басов... Но вие снощи го чухте. Не съм чувала до сега жена, която да каже, че не харесва гласът му   Flutter.

# 643
Хахааааааа, ама каква съм хитра  Twisted Evil! Вижте как бързо ви накарах да се разпишете  Joy Joy Joy

# 644
  • София
Рени, бог да го прости момчето, сигурна съм, че е имал страхотен глас, ама в момента пред очите ми му е ъъъ... кожения меч  Joy!

Общи условия

Активация на акаунт