Жената Лъв - 50-та тема!

• 17 881
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Рени, бог да го прости момчето, сигурна съм, че е имал страхотен глас, ама в момента пред очите ми му е ъъъ... кожения меч  Joy!

И на мен и на мен  hahaha hahaha hahaha

Сигурна бях, че ще накацате.

Мечтая си да свърши работния ден, а него и седмицата. Подлудиха ме.

Довечера сме и на зъболекар, семейно  ooooh!

Надявам се утре сутрин да мога да се включа адекватно.

# 646
  • София
Хаяси, точно ти ми трябваш! Ако имаш време и нерви, моля те за пореден път да ми кажеш как правиш картофени кюфтета на фурна, че така и не си ги записах  Praynig  Hug!

# 647
Рейче, понеже знам, че следиш офертите, ако ти се мерне някоя за пролетно почистване на дома в Бургас, свиркай.  Whistling Whistling Whistling

# 648
Въх, т'ва истина ли е? Shocked Shocked Shocked
Рени, ш' та убия. Crazy
Иначе сега слушах и песента, която пусна вчера - не е мой тип, ни тя, ни момъкът, лека му пръст. Клипът обаче е забавен. Crazy Всъщност песента може и да я харесам, но ми трябва да я чуя поне няколко пъти. Crazy

Аз днес само мързелувах. Толкова безполезен ден. ooooh! Едно зеле дето сготвих. И спах. Яхнах метлата освен това и само чакам мъжа ми да се прибере. smile3515

# 649
И аз искам рецептата.

Мишо много ме ядоса вчера, паднал в у-ще и си счупил предният зъб ( малко пърченце отдолу ) който му е постояннен и сега какво ще правя с него - незнам  newsm78 Идей?

Оки Камче  Peace Имаше хубава преди време за Варна  Grinning

# 650
Пол, ще му се обадя да не се прибира токаз  Crazy

# 651
Ей, от това най ме беше страх Даянка като беше малка. ooooh! И тя беше паднала на зъбите си, беше се ударила в един камък, но слава богу нямаше счупено. Беше с млечните зъби още, но имаше опасност за постоянните. Е, носи после шина. За счупено - дано не е много, иначе едва ли може нещо да се направи. newsm78 Води ли го на зъбар? Ако не си, върви и да видим какво ще кажат.

Пол, ще му се обадя да не се прибира токаз  Crazy

Да ви набия и двамата после. Mr. Green

# 652
Оки Камче  Peace Имаше хубава преди време за Варна  Grinning
Да, бях я видяла, май беше около 25лв.  Crazy
За зъба не знам какво може да се направи, ако не се забелязва и не го боли по добре да не му правите нищо.
Пол, ако  не те слуша можеш да го пратиш да дойде да ми измие банята, нали у вас той я върши таЗ работа.  Mr. Green

# 653
Пол, тогаз ще му се обадя да се прибира бързо  Mr. Green

Ще му запиша час на зъбар за следващата седмица.

# 654
И аз искам рецептата.

Мишо много ме ядоса вчера, паднал в у-ще и си счупил предният зъб ( малко пърченце отдолу ) който му е постояннен и сега какво ще правя с него - незнам  newsm78 Идей?

Оки Камче  Peace Имаше хубава преди време за Варна  Grinning
Детски зъболекар. той ще прецени според състоянието и възрастта на детето кокво може да се направи.
Може да се наложи и да си ходи така, поне додето е малък.

# 655
Момичета, в бързината покрай работата и т.н забравих да благодаря на всички, които са ми стискали палци и пращали положителна енергия да си намеря работата.   Hug Hug Hug То бяха едни мъки, мрънканици от моя страна.  ooooh!  Мерси  Hug

# 656
Момичета, в бързината покрай работата и т.н забравих да благодаря на всички, които са ми стискали палци и пращали положителна енергия да си намеря работата.   Hug Hug Hug То бяха едни мъки, мрънканици от моя страна.  ooooh!  Мерси  Hug

Видя ли, че всичко лека-полека си идва на мястото. Hug
За банята няма тЪ огрей. Twisted Evil Днес му е ден да го овиквам и да го мързи адски много. #2gunfire

Норче, прибра се вече и приключих с #2gunfire Mr. Green

# 657
Камче,   Wink

Пол, много си лоша значи  Wink

# 658
Ренннннииии!!! к'во ни направи бе, жена!  Joy Joy Joy

Цял ден се мотам тук - никой, Ренка пусна едно линк и  Mr. Green ама сме хиенииии ъъъ лъвици де  Whistling

# 659
Джес, знам аз как се лови лъвица  Twisted Evil. Пускаш сочно мъжко и всички се нахвърлят  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт