Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 37

• 37 251
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте надявам се да приемате нови попълнения в темата!От доста време чета вашите мнения и ми е изключително интересна различната призма над любовта от всички вас!Сериалът е чудесен и го гледам най-редовно и честно да си призная ми е като наркотик,обожавам да го гледам.Поздравявам ви е се надявам да успея да се впиша и аз! Simple Smile

# 151
  • София
... Нихал поне се държи на ниво, има възпитание, не обижда никого.
Ти май друг филм гледаш! Shocked
Какво възпитание - пълен провал на баща и, бавачката, леля и и целия слугинаж около нея! Не са я научили да понася елементарна отговорност, не може да изкара един изпит.
По отношение на обидите - няма необиден от нея човек в къщата. А към края на филма обиди жестоко бавачката, мисля.
Почти не се сещам да познавам толкова лигаво, нахално и невротично 18 годишно момиче. ooooh!

# 152
Явче Мравче, Бихтер по- възпитана ли ти изглежда? newsm78

# 153
... Нихал поне се държи на ниво, има възпитание, не обижда никого.
Ти май друг филм гледаш! Shocked
Какво възпитание - пълен провал на баща и, бавачката, леля и и целия слугинаж около нея! Не са я научили да понася елементарна отговорност, не може да изкара един изпит.
По отношение на обидите - няма необиден от нея човек в къщата. А към края на филма обиди жестоко бавачката, мисля.
Почти не се сещам да познавам толкова лигаво, нахално и невротично 18 годишно момиче. ooooh!

Май ти гледаш друг филм... Кога Нихал е имала грубо държание към някого? Бихтер е ясна, истерична е, изкарва си го на всички, защото си мисли, че като е "господарка" може да се държи както си иска. Въпрос на възпитание... Нихал може да е обидила някого, но без да иска, след това се извинява. А Бихетр какво... не стига, че са длъжни да й търпят истеричните изблици, ами на всичкото отгоре, нито се чувства гузно, нито се извинява. Нихал не взе изпита не от каприз... Това не зависеше от нея. Припадъците й са подсъзнателни. Точно изпитът искаше да го вземе най-много от всичко, дори учи до последно. И едно е да имаш възпитание и морал, друго е да имаш отговорности, не бъркай двете неща. И къде видя Нихал да се лигави?

# 154
Сериалът е чудесен и го гледам най-редовно и честно да си призная ми е като наркотик,обожавам да го гледам...............

и за мен първия сезон беше като наркотик, но вече започвам много да се дразня от и да обвинявам Бехлюл за създалата се ситуация. Защото Бихтер с каквито и имена да я наричат тук, беше достатъчно смела да му предложи да вземат съдбата си в ръце, да заминат и  да заживеят с любовта си. А той страхливеца сега играе по свирката на Фирдевс..........Няма спор обаче, че Киво е страхотен актьор, възхищавам му се

# 155
Лично на мен ми харесва играта на всички актьори,даже на тези с най-незначителните роли

# 156
Няма спор обаче, че Киво е страхотен актьор, възхищавам му се!

Да актьорската игра е чудесна,а и той е много хубав мъж Embarassed! Simple Smile Иначе щом става дума за любов не може да съдим,в крайна сметка това е силата,която движи света!Бехлюл нямаше смелост да тръгне с Бихтер,тя беше готова и това е доста по-честно отколкот сегашното им поведение.Той показа слабохарактерност със това бягство и след това с продължението на тази връзка!Когато чуствата са силни трябва да имаш силата да жертваш много,а той не успя да го направи!Животът е твърде кратък! Simple Smile

# 157
Сериалът е чудесен и го гледам най-редовно и честно да си призная ми е като наркотик,обожавам да го гледам...............

и за мен първия сезон беше като наркотик, но вече започвам много да се дразня от и да обвинявам Бехлюл за създалата се ситуация. Защото Бихтер с каквито и имена да я наричат тук, беше достатъчно смела да му предложи да вземат съдбата си в ръце, да заминат и  да заживеят с любовта си. А той страхливеца сега играе по свирката на Фирдевс..........Няма спор обаче, че Киво е страхотен актьор, възхищавам му се

Peace

За да пожелае един мъж жена като Бих,за повече от секс трябва да е луд или стар и сляп като Аднан.
Бех никога не е имал намерение за повече от секс авантюра с Бихтер./дори да не бе жена на Аднан/
Той познава жените и видя ,че е наследила само лошото от Фирдефс-
Бехлюл да не емалоумен #Crazy

# 158
От мен лека нощ,да сънувате своите хубави като Бехлюл и небехлюловци в любовта половинки Heart Eyes

# 159
# 160
Тук на тези снимки се вижда ясно колко много Бехлюл е "влюбен" в Нахал.            

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 01:57 от anastasi@

# 161
И това ако не е глезла и лигла.....Всички търчат след нея.Да не и счупят хатъра,че гледай припаднала пак.

# 162
Здравейте! Току-що открих сайта и видях, че любимите ми филми имат форуми. Ако може и аз да се присъединя към вас. Гледах най-напред сериала на турски, знам какво се случва, но ми е интересен и на български, макар че не всички серии успявам да гледам. За анкетата, мисля че Бейлюл се страхува от разкриване на връзката му с Бихтер, затова отговорих така.

# 163
# 164
Здравейте! Току-що открих сайта и видях, че любимите ми филми имат форуми. Ако може и аз да се присъединя към вас. Гледах най-напред сериала на турски, знам какво се случва, но ми е интересен и на български, макар че не всички серии успявам да гледам. За анкетата, мисля че Бейлюл се страхува от разкриване на връзката му с Бихтер, затова отговорих така.
Добре дошла, Heliana27  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт