Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 37

• 37 266
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Виждам, някои хора от темата мислят, че Нихал е Нахална, наричат я Нахалка и т.н. .. хубаво, така е, но защо не искате та разберете, че и  от другата страна има нахалство - Бихтер? И двете сякаш притискат Бехлюл, но Бихтер, разбира се по по-силен начин, защоно не иска да го загуби .. защото иска да го притежава .. не знам дали го обича, но може би чувството за притежание на нещо надмогва над любовта у нея .. А това в колата - няма да го коментирам просто, Аднан трябва да е толкова глупав и сляп .. на нея направо й светнаха очите като видя колата на Бехлюл, но .. филм, какво да се прави .. и много кофти прекъсване на нещата .. Обаче ми стана гадно за Бихтер, въпреки че може би не заслужава това, защото тя сама си е виновна за всичко случващо се..

# 136
Каквото си направи Бихтер, ще й се върне. Само не разбирам защо Нихал трябва да страда покрай нея?

# 137
  Бихтер е виновна,защото чувствата й са по-силни от нея,на никой не пожелавам да разбере какво означава,че на сърцето не може да се заповядва,дори тогава ,когато знаеш и осъзнаваш,че грешиш.Може би тогава няма да се издават такива тежки присъди.Бихтер притиска по-настойчиво,защото ситуацията й е коренно различна от тази на Нихал,те двете нямат база за сравнение.

# 138
 За Бихтер ми се струва прекалено- да се самоубие,да се разделят,да страда и т.н.,но това,това прекалено крайно и не смятам,че е заслужено,по-скоро това е цената,която тя плати-за мен  неоправдано висока.Нихал също не заслужаваше такава съдба.
  Да попитам снощи защо е имало администратор и за какво е правено забележка,защото аз не видях нищо нередно  newsm78
Казвам заслужават в такъв смисъл, че също като Аднан са слепи и глухи за ставащото около себе си, особено Нихал, която повярва сляпо на Фирдевс, а не на Мадмоазел, която й е много по-близка. Повярва на това, което иска. Не съм гледала всичко напред и е възможно, в крайна сметка, Бехлюл наистина да я обича. Не ме убеждавайте, че е така или не, аз сама ще преценя, като се стигне до този момент.
А Бихтер е дотолкова заслепена, че въпреки че вижда, че Бехлюл е страхливец, който не заслужава доверие и няма да й даде това, което иска, продължаваше да се плъзга по наклонената плоскост. Това, че обичат ги оправдава до някаква степен. Иначе си права, че отреденото на Бихтер е прекалено, но тя си го избра.

# 139
charovnica, все се каня да кажа....
сцената, която си сложила в подписа си е една от любимите ми във филма
много силен момент, изпълнен с тъга, огорчение и мнооого любов  Peace
 Благодаря  Hug Изгледах много подписи,но избрах точно този,защо ли...
  Дари,не смятам,че Бех си е тръгвал някога наистина от Бихтер,дори когато реши да се разделят и да се посвети на Нихал.
Напълно си права!

# 140
Славенка,написа с големи букви,да помислим за анкета,но според мен не за да вика,а всички да обърнем внимание,защото беше време за новата тема ,а не бяхме решили за анкета..
И администратора направи забележка и предупреди,че ако не се разбираме ще заключи темата и от тогава не е писала.
Славенка,много липсваш  bouquet Heart Eyes

# 141
charovnica , Татти направи забележка за caps lock - а , който използва Славенка ,за да прикани за идеи за анкета! Нямаше нищо провокиращо в поста и , но явно вече темата е влязла в аналите като проблемна и той използва моментът да припомни да спазваме добрият тон ! Peace
Надявам се , че Славенка  Heart Eyes ще се появи , защото много ми липсва ! Както и чувството и за хумор , позитивното и настроение и весели подписи ! Hug

# 142
  Бихтер е виновна,защото чувствата й са по-силни от нея,на никой не пожелавам да разбере какво означава,че на сърцето не може да се заповядва,дори тогава ,когато знаеш и осъзнаваш,че грешиш.

Това пък никога не съм го разбирала, честно.
Те децата, като искат нещо се тръшкат, тръшкат, че се спрат и си намерят друго занимание. А Бихтер е голяма жена. Омъжена при това. Обичала била лудо Wink Чак ми е смешно Simple Smile
Как така оправдавате такова поведение изобщо не ми е понятно.

# 143
  • На изток от рая...
Ох, извинете за отклонението,но...

Snejka, не мога откъсна очи от подписа ти. Като магнит ме привлича погледа на Фахрие. Прекрасна е!

# 144
  • София
Каквото си направи Бихтер, ще й се върне. Само не разбирам защо Нихал трябва да страда покрай нея?
Хахахах, за Нихал не разбираш, но за Бихтер си наясно?!? hahaha
И Нихалчето ще си сърба това, което надроби. Сама се набута там, където не и е мястото зорлем. Laughing

# 145
  Разбирам,ясно  Peace Получило се е недоразумение,не се включват никак на място тези модератори Confused  Дано Славена се върне скоро  Heart Eyes
  Не оправдавам поведението на Бихтер,а го разбирам,виждам мотивите зад него,а не го соча с пръст,за да го осъждам или да му се присмивам.
  Снежка,права си и за Нихал,и при двете надеждата умира последна.

# 146
Ох, извинете за отклонението,но...

Snejka, не мога откъсна очи от подписа ти. Като магнит ме привлича погледа на Фахрие. Прекрасна е!
Да, наистина. Heart Eyes Hug

# 147
Хахахах, за Нихал не разбираш, но за Бихтер си наясно?!? hahaha
И Нихалчето ще си сърба това, което надроби. Сама се набута там, където не и е мястото зорлем. Laughing

Да, но Нихал не си ляга с никой, докато е с Бехлюл. За сметка на това, мама Бихтер не пропуска възможност да се мушне под юргана на чичо Бехлюл. Между двете не може да има сравнение. Поведението на Бихтер за нейните години е ужасно. Да се държи така с хора, които не го заслужават... Нихал поне се държи на ниво, има възпитание, не обижда никого.

# 148
Как да не си е заслужила презрението Бихтер.?
Мадмоазел,Бешир,слугинчето,Елиф Нихал,-всички те обичаха несподелено
И всеки от тях обича/ без да е прелюбодеец /не по-малко от Бихтер.
Защо никой от тях не се превърна в зла,жестока параноичка?
Или феновете и тук са и слепи,освен глухи за думите на Бехлюл към нея

# 149
Нашите герои са като норвежки леминги Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт