Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 37

• 37 199
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Така е, Бихтер се опитва всячески да спаси любовта си, защото е истински влюбена.
Все още не разбира как точно тази любов ще вземе връх над разума и и ще я погуби.
Става и като фикс идея и започва да се държи неадекватно.

# 346
Аз пък тази вечер , освен от реакцията на Бехлюл и играта на Къванч , се впечатлих от прозорливостта на Нихат ! Аз по принцип не симпатизирам много на този герой , но тази вечер той каза много верни неща ! Първо каза на глас истинските мотиви на Бихтер за брака и с Аднан и второ - каза нещо много важно и ключово , според мен ! Когато Пейкер му опонира ,че тя обича Аднан , той отвърна : "Не казвам , че не го обича ! Но не е щастлива ! "  Понякога дори да обичаме някого с цялото си сърце , пак можем да бъдем нещастни ! Понякога можеш да обичаш човекът до теб, да изпитваш много топли чувства към него - привързаност , нежност , и въпреки това да се влюбиш в друг !
И отново си дадох сметка , колко самотна е Бихтер и колко неразбрана !Дори собствената и сестра не е забелязала тъгата и , това че е нещастна и отчуждена от всички ! "Чуждият " човек имаше повече сетива за да я види и усети !

# 347
Не съм сигурна Бихтер, дали обича или вече се инати,че Бехлюл трябва да е неин.
пп: за 10 дена 5 теми Simple Smile

# 348
в един от предишните си постове бях казала че Бихтер не среща подкрепа от най близките си хора  и това за пореден път се потвърди . И майка  и  и сестра и се досещат но всички се правят че няма нищо е майка и даже подкрепя връзката на Б иН никой не изададе въпроса на какво се дължи тази промяна , защо се опита да напусне Аднан и т. н.  Всеки вижда че нещо я мъчи  но си заравят главата в пясъка -особено Пейкер

# 349
Не съм сигурна Бихтер, дали обича или вече се инати,че Бехлюл трябва да е неин.
пп: за 10 дена 5 теми Simple Smile

newsm10
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 350
  • в очите на дъщеря си
Някой знае ли къде мога да намеря книгата към филма

# 351
Така е, Бихтер се опитва всячески да спаси любовта си, защото е истински влюбена.
Все още не разбира как точно тази любов ще вземе връх над разума и и ще я погуби.
Става и като фикс идея и започва да се държи неадекватно.

smile3503
Ще я погуби ,защото не е любов,а инат и злоба.
В следващите серии ,тя единствено ще предизвиква,наранява и дразни Бехлюл.Това влюбените не го правят .Правят го едни други жени ,за които се сещаш ,но се уговорихме да не пишем

# 352

Във всички онлайн книжарници я има - издателството е Слънце http://www.sluntse.com/home.php?lang=bg

# 353
Книгата отдавна е на книжния пазар , има по всички книжарници , в тези онлайн - също !На изд. "Слънце " е !  Peace

# 354
Silvia Maria.ще ти отговоря на втория въпрос,за" голямата любов" на Бех към Нихал,с думите на автора,който ти така обичаш да цитираш: ".....Някой се спусна по стъпалата и тя/ Бихтер/ трепна......беше Бехлюл,спря се пред нея.Погледна я с безумни,изцъклени от паника очи и тихо промълви: Заминавам! Той усети опасността още щом напусна стаята на Нихал.Едва тогава проумя,че при една такава развръзка всичко излиза наяве,и моментално реши: трябва да избяга оттук!.....-Подлец! - просъска през стиснати зъби Бихтер..........Върху лицето му изплющя плесница...    ......за последен път метна яростен поглед към Бихтер и се затича надолу по стълбата."                                                                                                                                                         Толкова от автора за Бехлюл,нито дума повече. И мисъл няма в главата му за Нихал,камо ли действие.                                                                                                                                            Бехлюл бяга,спасява себе си.                                                                                                                        

# 355
Аз си я поръчах от Хеликон. Пристигна ми за 2-3 дни.

ema153, в книгата ясно е написано, че Бехлюл обича Нихал. Дори той я преследва, а не тя него. Да, накрая бяга, за да се спаси и не мисли за никого, а само за себе си, но това става, след като Нихал чува разговор между него и Бихтер и разбира истината за тях.
Но във филма не е съвсем така. Ще видя какво ще се случи занапред, но в книгата любовта между Б и Н е описана по много красив начин.

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 22:35 от Snejka

# 356
Госпожата,взе ми думите от устата:))))Тази вечер,това и мен ме впечатли най-много:думите на Нихат PeaceИзключително прозорлив и всичко,което каза е абсолютно вярно.
Думите на Бехлюл:Ти си моят грях,в този момент,в който той беше толкова искрен със себе си,с Нихал,с Бихтер поакзват точното му отношение към Бихтер..за него тя е забранената любов,но за нея той е целият свят..затова я заболя,защото не го възприема като грях,а като голяма любов.
Отношението му към Нихал..засега той не е наясно с чувствата си към нея,но категорично иска да я съхрани и опази,нещо което с Бихтер не направи Peace

# 357
Госпожата,взе ми думите от устата:))))Тази вечер,това и мен ме впечатли най-много:думите на Нихат PeaceИзключително прозорлив и всичко,което каза е абсолютно вярно.
Думите на Бехлюл:Ти си моят грях,в този момент,в който той беше толкова искрен със себе си,с Нихал,с Бихтер поакзват точното му отношение към Бихтер..за него тя е забранената любов,но за нея той е целият свят..затова я заболя,защото не го възприема като грях,а като голяма любов.
Отношението му към Нихал..засега той не е наясно с чувствата си към нея,но категорично иска да я съхрани и опази,нещо което с Бихтер не направи Peace

Да, мен също ме впечатлиха тези думи на Нихат. И според мен поведението на Бихтер е на една наранена и много влюбена жена. Реакциите й са на човек, който е влюбен до болка и не вижда път от ситуацията, а думите на Бейлюл "ще те нараня" към Нихал, изразяват всичко друго, но не и любов, аз бих ги продължила "защото обичам друга.." И не съм съгласна, че Бейлюл е страхливец, по-скоро е притиснат до ъгъла, както той се изрази...

# 358
Аз си я поръчах от Хеликон. Пристигна ми за 2-3 дни.
а колко излиза цената на доставката?

# 359
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт