Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 37

• 37 212
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Аз умишлено не гледам напред или поне не цели серии,точно за да не се подвеждам в мнението си за героите на филма,но определено това,което гледахме до момента между Бехлюл и Бихтер,според мен до момента с интригите на Ферди,си беше блюбов,па макар и порочна..Истината е според мен,че както във всички двойки единият обича повече и този някой в тази връзка е Бихтер..
В никакъв случай чувствата на Бех не са повърхностни,но той не погледна така сериозно на Бихтер,както тя на него и както още в първият разговор с Нихал се отнесе към нея..каза и че не иска да я нарани..а с Бихтер го прави..мн жал ми е за Бихтер наистина..

@Дари@, според мен не положи усилие да спести болката на Бихтер, за сметка на щастието на Нихал, защото през цялото време на връзката им той възприема Бих като равна на него, като самостоятелна, силна жена. Докато Нихал е малкото момиченце, което има нужда от закрила, на което трябва да се спестява болката, заради здравословните проблеми и заради неопитността й в живота. Затова и любовта им е една умерена, спокойна, изкачваща...

# 376
 Само дето аз не бих нарекла връзката Б-Н любов или поне не това,което влагам в  тази дума.

# 377
Само дето аз не бих нарекла връзката Б-Н любов или поне не това,което влагам в  тази дума.

И аз не мога да я нарека такава. По скоро нежно отношение на големия батко към малкото ранимо момиченце.

# 378

charovnica, и аз не влагам същия смисъл в тази дума, но не намерих друга подходяща  Wink
По-нататък във филма има сцени, когато той вижда Бихтер наистина страдаща и сломена (сцената в подписа ти, на годежа им, когато танцуват и др.), тогава неговите реакции са показателни. Необходимостта му да я прегърне, да я успокои, да и покаже, че не е сама в това бреме.

# 379
Аз си мисля, че Бехлюл заобичва Нихал .. по-точно да се изразя - влюбва се в нея .. но по онзи чист, безкористен начин .. като дете .. Не още, по-нататък .. изгледах всичко до края и наистина той успява да я направи щастлива, но това, което се случва на края .. Бихтер сякаш като по-обичащата, като наистина влюбената поема вината за греха .. и нейната вина и тази на Бехлюл .. не знам, много странно си тълкувам нещата, може би и греша, но така си го обяснявам.

Бехлюл и сега е нежен към Нихал .. но се прави, че я обича, всъщност той я обича - но на този етап, като малкото приятелче, което е израснало с него .. момичето, което е било винаги до него, именно за това й казва, че не иска да я нарани .. Той дори сега я обича повече от Бихтер, макар по-различен начин .. докато после .. има някои моменти, в които ги гледам наистина с едно огромно удоволствие двамата .. пълнят ми душата, но като знам истината и края, просто ..

Peace

# 380

Поради любовта ми към цифрите  ще ти кажа ,че 90% от много страстните връзки се разпадат
Тангото е танца на страстта и  дошъл от бордеите,/дано ти подсказва нещо това/

# 381
Бехлюл обича и Бихтер, и Нихал, но най-много себе си. Wink
Хайде стига вече едно и също. Така всички трябва да са доволни. Laughing

# 382
Снежка  bouquet

# 383
Snejka  Hug
Време е вече и нас да заобича. Той е професионалист. Grinning

# 384
Снежка  bouquet
Hug

real inima, все ще се намери място в сърцето му и за нас. То е голямо. Laughing

# 385
Само дето аз не бих нарекла връзката Б-Н любов или поне не това,което влагам в  тази дума.

И аз не мога да я нарека такава. По скоро нежно отношение на големия батко към малкото ранимо момиченце.
 Много точно.Затова и казва,че не иска да я нарани,той си я обича и нищо не може да промени това,но не и по начина,по който очаква и иска от него.Нихал никога няма да види  истинския Бехлюл,за разлика от Бихтер,тя обича представата си за него. А той никога не се разкрива истински и докрай пред Нихал,винаги пази поведение и известна дистанция.
  А Снежка е най-права от всики  Peace
  А така,Силвиа,отречи и тангото и всичко,давай...

# 386

Дами , пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища ! Hug Аз се отправям към бордеите ... пардон  - покоите си ! Wink

# 387
real inima,Snejka,
 Ще кажа на Бихтер какво си говорите Heart Eyes

# 388
Снежка,каза го с най-точните думи Hug

# 389
Снежка, духовита както винаги.  bouquet
А Емилка, да си ги нямаме такива #2gunfire Ти май си посещавала школата на мама Фифи newsm78
Голямо му сърцето, ама бие като на заек, пък и сълзите му голяяяяями и мокри. Кво правим?! Hug

Общи условия

Активация на акаунт