Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 37

• 37 224
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
здравей,Снежка  bouquet

# 106
# 107
charovnica,и аз подкрепям изцяло твойте постове Hug

# 108
Абе аз и за Бихтерката нямам думи-само не скочи от колата да се метне в тази на Бехлюл

# 109
За Нахалката ,думи нямам.Бехлюл още не се е прибрал и тя на вратата му doh
 Строго я съдиш, сега ,реакциите й са напълно нормални,очаква да чуе онова,което е казал на всички,само не на нея,и нейното сърчице трепти, тя няма вина за нищо. Една чистота и невинност,която всеки направлява както му е угодно,най-вече Фирдевс.

Благодаря  Hug

Абе аз и за Бихтерката нямам думи-само не скочи от колата да се метне в тази на Бехлюл
 Така си е,Аднан пак не загря,нали е албански реотан...

# 110
Тази вечер аз видях една губеща и искаща Бихтер,съмняваща се в чуввствата на Бехлюл и една несигурна но искаща Нихал,съмняваща се в чувствата на същия тозиБехлюююююллллл

И който има очи да види и малко ...да помисли  Hug

Как трябва да се държим за да ни обича един мъж   newsm51-Нихал....
Как не трябва да се държим за да не ни презира един мъж  newsm48-Бихтер

# 111
 Строго я съдиш,реакциите й са напълно нормални,очаква да чуе онова,което е казал на всички,само не на нея,и нейното сърчице трепти, тя няма вина за нищо. Една чистота и невинност,която всеки направлява както му е угодно,най-вече Фирдевс.
Много точно. newsm10

# 112
Да на гроба и го казва ,но през целия филм не се реши да бъде с нея  и в крайна сметка на кого е нужно вече това закъсняло признание .Бехлюл го казва отново само пред себе си
Права си!
Направи ми впечатление още нещо, че го е срам да каже колко, много много я обича!

# 113
Да на гроба и го казва ,но през целия филм не се реши да бъде с нея  и в крайна сметка на кого е нужно вече това закъсняло признание .Бехлюл го казва отново само пред себе си
Права си!
Направи ми впечатление още нещо, че го е срам да каже колко, много много я обича!
 Защото няма право след всичко,което направи или по-скоро не направи.

# 114
Днес дадоха терзанията на всеки по отделно.Този път нямаше унисон между Бехлюл и Бихтер.Всеки беше сам за себе си.В момента се отдаелчават един от друг, Бихтер го усеща и безсилно избухва.

# 115
А къде остава в цялата тази игра на нерви страхливецът,сребролюбецът и мухльото Бехлюл? Бешир такъв,онакъв от долния етаж,но се спаси навреме макар и болен,а този здрав,прав и все на чичо на врата и все мисли -тази ли онази ли и все те виновни #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 116
Не  съм много сигурна дали поведението на Нихал е правилно -да висиш на вратата за да чуеш това което искаш.Тя и преди да се развият нещата в тази светлина непрекъснато му досаждаше  така че сега не епо различна .Бихтер започва да осъзнава че губи Бехлюл и че губи борбата с майка си

# 117
А къде остава в цялата тази игра на нерви страхливецът,сребролюбецът и мухльото Бехлюл? Бешир такъв,онакъв от долния етаж,но се спаси навреме макар и болен,а този здрав,прав и все на чичо на врата и все мисли -тази ли онази ли и все те виновни #2gunfire #2gunfire #2gunfire
 Най-вече Бихтер-тя е виновна за всичко.Къде остава-където го сложи Фирдевс,след като няма силата да понесе отговорността на желанията и действията си. Тя му трасира пътя,а той само покорно върви по него,подпомогнат и от Бешир.

Това,което каза Бюлент,го мислят всички в къщата,но само той може да го изрече на глас,остналите се опитват да се убедят в противното,а Фирдевс работи упорито в тази насока.

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 21:58 от charovnica

# 118
Бихтер според мен не е толкова лош човек,а по-скоро Бехлюл я кара да се държи така..изнервя я и тя си го изкарва на персонала,което не харесвам..
Но така или иначе всеки човек ни предразполага към различно поведение спрямо него..с едни хора сме търпеливи и разбрани,други ни изнервят,а в случая с Бехлюл,той направо я влудява..
Тази вечер с тази хистерия със саксиите..по-скоро я съжалих наистина.
Тя е една влюбена ,но отхвърлена вече жена..на никой не пожелавам да е в нейната позиция,но истината е че поне 95% от жените са били на нейно място..е може да не са хистерясвали чак,но това е въпрос на темперамент..някои хора са по самовлюбени,други по-мъдри..тя определено е хипер емоционална или поне Бехлюл отключва такива емоции в нея..
Определено и Аднан не е нейната половинка,но ако Бихтер беше оцеляла след цялата тази история,щеше да търси и намери правилният човек.
Човек се учи от грешките си,а Бехлюл определено е нейният грешен избор,но е безсилна да се справи със собствените си чувства към него,макар че го вижда такъв,какъвто е..
Съдя от това,което каза на Нихал за него..което си е така Peace Peace

# 119
Снежи, newsm51 newsm51 newsm51
charovnica, позволи ми, когато ти започнеш да убеждаваш някого в твоето мнение, да ти посоча това, като противоречие с писаното от теб по-горе. Peace

Общи условия

Активация на акаунт