Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 37

• 37 299
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Лека да е и за теб, gospojata! И благодаря за снимката с така показателното танго!   bouquet

# 391
 Лека нощ на всички съфорумки!И утре си признайте колко от вас сънуват Киво!

# 392

Голямо му сърцето, ама бие като на заек, пък и сълзите му голяяяяями и мокри. Кво правим?! Hug
утешаваме го !  Blush

# 393
Емилка, лека нощ! И сънувай Киво, но остави и за нас!  bouquet

# 394

А така,Силвиа,отречи и тангото и всичко,давай...

Какво за тангото?
Аз обичам танго.Обичам и страстната любов.
Само казвам ,че  е кратка  /9 седмици и половина/ smile3503,но и много сладка  smile3521

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 23:55 от silvia_maria

# 395
GameOver  Hug Ама как го утешаваме? Всички заедно ли??
АА, мене много ме е страх, не заради друго, ами да не ме........прескочи в навалицата! newsm78

# 396
GameOver  Hug Ама как го утешаваме? Всички заедно ли??
АА, мене много ме е страх, не заради друго, ами да не ме........прескочи в навалицата! newsm78
Няма, няма, виж - до тук уважи всяка една дама в сериала.Предполагам, че ако си направим списък, няма да може да се измъкне.Ще е дал обещание, че пък гузно ще му стане да не би случайно да нарани някоя от нас, ако я пропусне, съвестта ще го загризе, че ще се почвуства притиснат...Ще заплаче и ей го - пак ще има нужда от утеха.Каквото и да прави, измъкване няма, трябва да сме до него  Joy

# 397
GameOver  Hug Ама как го утешаваме? Всички заедно ли??
Няма, няма, виж - до тук уважи всяка една дама в сериала.Предполагам, че ако си направим списък, няма да може да се измъкне.Ще е дал обещание, че пък гузно ще му стане да не би случайно да нарани някоя от нас, ако я пропусне, съвестта ще го загризе, че ще се почвуства притиснат...Ще заплаче и ей го - пак ще има нужда от утеха.Каквото и да прави, измъкване няма, трябва да сме до него  Joy
Ей това много ми хареса!  Laughing

# 398
GameOve, много точно. Той така е свикнал да бяга от проблема и да се свие под някое крило.
Обича да е център на внимание, да е обгрижван, но да не носи отговорност, затова никакви грешки от наша страна. ooooh!

# 399
silvia_maria, само да попитам това откъде го изкара за възникването на тангото? newsm78
На мен ми е доста любимо и съм се интересувала преди много.Но това за бордеите ми е убягнало... Rolling Eyes

# 400
GameOver, ще си позволя да ти отговоря, че това е извадено от контекста на предположенията за възникването на тангото.
Давам ти линк, ако искаш прочети, това е едно от предположенията, а те са няколко
http://www.tiabg.com/?c=n&id=775

# 401
GameOver, ще си позволя да ти отговоря, че това е извадено от контекста на предположенията за възникването на тангото.
Давам ти линк, ако искаш прочети, това е едно от предположенията, а те са няколко
http://www.tiabg.com/?c=n&id=775

Ха, тази статия я срещам за първи път.Благодаря ти, че си дала линк.Интересно...На мен лично не ми се вярва да е възникнално така, но пък знае ли човек.А и не е това важното.По-важно е на какво е символ този танц.

# 402
Аз лично знаех само за африканската следа, но може и другото да е вярно.
Само че като се извади от контекста звучи по друг начин.
За символиката същото съм го чела, пък и забелязвам, че сценаристите ползват доста такива символични неща, като например тази вечер, когато Нихал произнесе името на Бехлюл и в същото време се убоде на увяхналата роза ooooh!
И други такива дребни неща ми правят впечатление.

# 403
real inima, да, абсолютно!Това за розата и на мен ми направи голямо впечатление.За миг си помислих, че изперквам, но като се замисля - не само аз ги виждам тези неща + има доста такива символики тук-таме в сериала.Както и тангото на Бехлюл и Бихтер...Тя е изцяло в червен цвят, дори лака й.
Но пък така е и в живота - имаме знаци навсякъде около нас, но колко ги приемаме за важни и ги виждаме е отделен въпрос.
Желая ви лека вечер, дами и дано и утре се получи такава хубава дискусия като днешната  Hug

# 404
GameOver newsm10
Точно това и аз забелязвам, но не смея да споделя, мислех си, че си внушавам.
Лека нощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт