ЕКО БЕБЕта и деца IV

• 62 146
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте! Може ли да ми препоръчате майстор на дограма в Сф, който да изработва вътрешни чамови врати без лак? Благодаря! Simple Smile

# 16
# 17
  • Пловдив
Мами, да ви питам, от къде мога да купя еко биберони, има ли изобщо newsm78, че нашия маймунчо така сладко си смучи пръстите, ужас направо  Crazy

# 18
И нашия смука няколко седмици, нищо не дадох, оставих го така.Като мина този период започна да си хваща по умело играчките, да се заглежда повече във всичко и забрави за пръста.ТА сега не смуче ни пръст ни биби.И се радвам че удържах .Така ме посъветваха по опитни мами.И се оказаха прави.
Иначе ако държиш на биба,, купи каучукови със анатомична форма(за да не криви челюстите).Каучука обаче се сменя почесто от силиконовия биберон.
Успех  bouquet

# 19
  • Пловдив
И нашия смука няколко седмици, нищо не дадох, оставих го така.Като мина този период започна да си хваща по умело играчките, да се заглежда повече във всичко и забрави за пръста.ТА сега не смуче ни пръст ни биби.И се радвам че удържах .Така ме посъветваха по опитни мами.И се оказаха прави.
Иначе ако държиш на биба,, купи каучукови със анатомична форма(за да не криви челюстите).Каучука обаче се сменя почесто от силиконовия биберон.
Успех  bouquet

Ами и аз за сега удържам фронта, но ме притеснява това, че много често вечер си ги цока докато заспива, че и палеца си набарва   #Crazy

# 20
Няма нищо страшно. Период е Peace След няколко месеца няма да му е интересно вече Simple Smile И Ивка ги смучеше като бебе, но не съм видяла негативни последствия от това.

# 21
И аз не дадох биберон. За 2-3 седмици премина смукането на пръсти по погрешка, защото не можеше да си улучва играчките с уста и да ги държи добре с ръка. Сега си чеше успешно венците с каквото му попадне и не се сеща за пръстите вече.  Peace
Ако все пак решиш да купуваш залъгалка, търси natursutten pacifier. http://www.amazon.com/Natursutten-BPA-Free-Natural-Pacifier-Rounded/dp/B001AVPLRA

# 22
  • Пловдив
Мерси много, момичета  Hug, и на мен хич не ми се иска да давам залъгалка, ще оставя нещата така и ще видя като започне да си хваща играчките дали ще продължи. Дано се откаже от само себе си  Praynig

# 23
Привет!
Солей, на нас ни подариха такава биба, не знам дали ще я ползвам. Друго ме притеснява. Подариха ми помпа за кърма EVENFLO, знам че е американска марка. Шишето и е едно такова- меко, чудя се какво ще стане с него като я изваря newsm78. Ти имаш ли впечатление от тази марка помпи?

И до мамите в БГ, много е писано по темата, но все пак ще ви питам за прах или гел за пране на добра цена  Praynig

# 24
  • София
Мира:)  помпа за кърма в общият случай не би трябвало изобщо да ти е необходима Simple Smile Eдинствените варианти да ти трябва е ако поради някаква причина сте разделени с бебчо и не може да кърмиш директно, или при слизане на кърмата и препълване на гърдите, но тогава е много лесно да се цеди на ръка за облекчение. Може да прегледаш как се изцежда на ръка при нужда, което ще е напълно достатъчно Simple Smile

# 25
Мира, за щастие не ми се наложи да се "запознавам" с помпите за кърма и особеностите им.   Grinning Пожелавам ти същото.  Hug Ако няма да се връщаш бързо на работа и нямаш намерение да оставаш бебето и да излизаш сама без него, най-вероятно няма да ти се наложи да я ползваш. Прибери я в някой шкаф и не я мисли за сега. Вместо да ѝ отделяш време, го посвети на някоя статия за кърмене.  Heart Eyes

# 26
Aila, Солей, надявам се да е така, но като ми я подариха и реших да съм подготвена за ползване  Grinning

# 27
Вижте какъв онлайн магазин открих и вече напазарих разни хубавини за пералня и товалетна Blush
http://eshop.ecomedia.bg/
 wash

# 28
  • София
  Топките за пране ли си си поръчала. Може ли да споделиш после дали си доволна?

# 29
Сега перат за сефте бебешки пелени.
Иначе си взех и Magnoloo, magnoball(за пералня и миялня става срещу котлен камък) и уловител на миризми за тоалетна, който бил вечен.
И една органик постелка за баня-не е много дебела, като две три кърпи наслоени е дебелината,но е много мека и приятна. Grinning

П.п.Изпраха се, мисля са добре изпрани.Но моя беб почти никога не ака в тях.Та за петна не мога да кажа.Топките бяха комплект с препаратче за петна.Но не съм го пробвала.

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 15:03 от dora7511

Общи условия

Активация на акаунт