Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е заповедта на министъра, свързана с учебния ден?
Какви са новостите за виртуални изпити по математика и БЕЛ за 7-ми клас?
Какви са наблюденията върху поведението на децата преди изпитите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е заповедта на министъра, свързана с учебния ден?
-
Какви са новостите за виртуални изпити по математика и БЕЛ за 7-ми клас?
-
Какви са наблюденията върху поведението на децата преди изпитите?
-
Какви са мненията относно домашните по време на ваканцията?
-
Как реагират родителите на ученици от 7-ми клас на домашните и изпитите?

) С усмивка си спомням и навремешните Ленински съботници, и събирането на жълт кантарион и кестени, и работното поле, и бригадите.... Хем свършвахме нещо полезно, хем и купонът беше незабравим! Та, що да са лоши децата? Ми ще се включват с ентусиазъм, щом има кой да ги организира! Е, поне докато мама не каже: „Да, бе, ще го пращам да чисти!” (мхъм, чувала съм го наживо!) Такива са, каквито си ги направим...
. Мислех ,че ще се заеме сериозно през ваканцията , но не би. Решил е , че ще се справи и без много подготовка. Още повече в училище г-жата яко ги напънала с преговор и тестове. Лично аз отказвам да се боря!
Привет, момичета! Честито на синът на Ася и на Бети
Сега ще я накарам на погледне форума на maths10 с темата, предоставена от DIO .
Пък дано да запълним неточностите
Не успях да намеря в учебника й, но например при задачите за доказване на ъглополовящи - откъде трябва да започне? От доказване на триъгълници или какво ..