И от мен включване!
По въпроса за детските зъболекари /мисля че в нашия град няма такъв провъзгласил се,но има такива които работят и с деца/ да изкажа мнение като препатила с моя син.
..Водих го при Пелова /на Пелов жена му/, младичка,симпатична и много внимателна жена,таман може би навлязла в зъболекарската професия. Бяхме много зле със зъбите, направи му 5-6 пломби /кариеси,пулпити,чудесии
/, особено като знам колко трудно си отваряме устата при личната доки само да му види гърлото,камо ли пък да му човъркат по зъбите Да не ви оттегчавам повече. Пелова сега си има малко бебче и най-вероятно не работи в момента.
На Благоев в сградата с/у Бюро по труда работи една зъболекрка Яна /адашка/, при която ходи моя колежка и много ми я хвали. Та за себе си мисля да опитам при нея, даже и с деца работела. Пък ми е и близо,де
За фризьори пък ми хвалят една мацка,дето работела около у-ще Ботев /незнам точно къде
За протокола: минавам от червена на руса За втората употреба - от Манията имам чудесни попадения. Въпроса е да знаеш кога да отидеш и да имаш време и нерви. Миналия петък бяха докарали стока, имаше ок.50 човека вътре....

Хайде хубав ден на всички

Ние с теб сме го подкарали на промяна, ти от червено на русо, аз от черно на ...ъъ-ъ-ъ може би нещо шоколадово

. На вкус е хубава тортата, но дано да мога да я покажа на вид 

много да ви радва