Отговори
# 60
белбей, как мина рождения ден Simple Smile

весето, мерсаж за телефона, душата, определено ще идем скоро при тоя човек... аз вече в колата не мога да се обърна да видя децата на задната седалка  Crazy направо лудница с тоя врат... бабешки болежки, пък млади ни хванаха Simple Smile

хванала съм се да правя крем-карамел и му бая тук да не става на шупли, че после сама ще си го ям  Crazy таня отказва да го яде, ако не е "гладичък"  Flutter

# 61
Добро утро , Момичета   ruporuu

Днес се очертава хубаво време и само за разходки...

Благодаря, Slyn4o!
За Керезова, съжалявам , ама нямам добри впечатления. Аз и мъжът ми ходихме при нея и двамата споделяме 1 впечатление- не ни се видя много чисто, работи с кофти материали. Обаче всеки си има виждане и нали знаете, че нещо ( каквото и да е то) както те впечатли първоначално и после ....

Герганче, предстои ни да подновяваме дограмата в хола и като дойде момента ще се обадя.

Тони, ооооо крем карамел , с шупли или без не отказваме, така че ако излизате днес го носи с теб  Joy

# 62
Някой може ли да ми помогне -къде се намира ул.Цар Асен или по-точно новия кабинет на д-р Партовска,благодаря предварително  bouquet

# 63
  • Враца
до нас  Mr. Green,срещу ЦДГ 11,ако ти говори нещо,и в района на Калоянците.

# 64
maya1982  ако знаеш преди където беше Каляда, сега има автомивка и детската градина е близо да автомивката. Кабинета е отсреща на градината в едно ново блокче  Peace

# 65
Благодаря ви ,мисля ,че се сещам къде е,а да знаете как е работното и време Thinking  bouquet

# 66
  • Враца
следобед от 16.00.

# 67
Привет и от нас   bouquet
 най- накрая има снимки

Това е тортата от детската градина!
 Весе на вкус биваха и двете- разлика почти нямаше въпреки чеедната беше само с детски крем

# 68
Belbey, тортата изглежда много вкусна eat!

# 69
  • Някъде там
Белбей , благодаря за снимката   bouquet Наистина изглежда мн добре, най-вероятно и аз от там ще поръчам, онези хич не ми допадат  Crossing Arms

# 70
Весе, на мен цената тук по - ми изнасяше/ разлика 20 лв. си е разлика  Laughing/.
 За вкъщи също поръчах оттам пак но беше рисувам мики маус и пак беше хубава и вкусна

# 71
Здравейте!
Белбей,и аз поръчах същата торта миналата година на Иван за РД,много ни хареса Peace
По назад една мама питаше за салона до у-ще Ботев-фризьорката се казва Мария-салона Мстил се намира  срещу горния  вход на кооперативния пазар(за това как работи не мога да изкажа мнение).
Аз ходя при Милена все още,но вероятно ще я сменям,за боя + сешоар ми излезе към 50лв което за мен си е много.
Зъболекарите сте обсъждали,да ви питам за Шумантови(дано не бъркам името)имате ли отзиви някакви?
От втора употреба и аз пазарувам,онзи ден Ангел си купи чисто нови дънки от там за 10лв  Peace

# 72
От втора употреба и аз пазарувам,онзи ден Ангел си купи чисто нови дънки от там за 10лв  Peace

Oт коя втора употреба пазаруваш?  Rolling Eyes Иначе и според мен е доста цената за боя и сешоар - 50лв., при условие че за да ми изглежда добре косата трябват всеки месец тия процедури  Wink

Belbey тортата е чудна, в крайна сметка аз изпуснах от къде я взехте?  Rolling Eyes

# 73
Благодаря ви за мненията за детските зъболекари. А ще може ли и телефончета за контакти да ми напишете? Praynig

# 74
записче Hug

Общи условия

Активация на акаунт