Отговори
# 75
Здрвейте!!!
И аз да не остана по-назад-запис  Wink

# 76
Добро утро мамчета!

Хайде на кафенце, ставайте вече

Весел неделен ден на всички!

# 77
Здравейте момичета,как сте Simple Smile
Ние сме добре,малката се не спира по цял ден,побърква ни,или по точно побърква който е с нея.Напоследък аз на работа,мъжа ми и той се хвана на работа шофьор,та свекърва ми само си е в нас и когато нас ни няма тя се занимава с Димана лудорана Simple Smile
Правите ли си срещи,как са всички малки,големи и още по-големи деца Simple Smile

# 78
Привет в края на седмицата  Wink
Аз съм в криво настроение и избягвам да пиша в такива моменти....обаче вече много ми трудно. Мъжа ми тъкмо си намери работа и се задържа по дълго (обикновенно все попада на такива който не плащат редовно а с месечна вноска по заема 250лв. няма как да си го позволи), та от една година е на тая работа като шофьор. Миналата година докато бяхме на село племенничката ми беше на 2 години и половина, захапа я нещо, а е алергична...Следователно представяте си какво стана, почервеня, почна се отича и я натоварихме в колата и с луда газ я докарахме до болницата...Е,да ама за късмет са го снимали с огромно превишение на скоростта, сега ще му вземат книжката за 3месеца, а е шофьор по професия  Cry Това е равно да уволнение в неговия случай, въпреки че още не е казал на шефа...Толкова ми е криво, че понякога се чудя има ли начин нещата да са по зле от колкото са  Sad Sad
Та така, помрънках ви  Confused

# 79
В България може всичко и заплати да не се плащат на време и когато мислиш,че всичко е наред нещо да се прецака.Много гадно се е получило във вашия случай.Не знам какво просто да ти кажа,за да те окуражи малко поне.

# 80
  • Дивия Северозапад
Момичета, ако някой си поръчва от сайта sportsdirect.com да ми пише на лични.

# 81
Добро утро , Момичета Simple Smile
Днес е луд студ, но все пак има слънце...  Simple Smile А за утре ... още по- студено, и ние нямаме парно, щото някой от входа е решил така... абе лудница, сега сме с духалка и се опитваме да се сгреем  Praynig

Герганчето, сигурно много банално ще ти прозвучи , но живота го доказва , че Всяко зло е за добро, може пък да си намери нещо друго и това да е момента...знам че ти е много кофти и най- малко имаш нужда от банални съвети.

Имам една питанка, да ми препоръчате къде да си пробием ушичките? Анна Мария, на 15.05 става на 2 год. и смятам това лято да й сложиме обички Simple Smile newsm78

Хайде спокойна седмица и хубав ден! Пък като се затопли , най- накрая времето, ще си направим среща, нали?  Grinning lalalala

# 82
Леле 6 странички сте изписали- браво  Hug Връщам се да чета Wink
Toninska- Angelova благодаря за темичката   bouquet
Лек ден  Hug

# 83
Благодаря   bouquet

Toninska- Angelova  аз й ги пробих в едно студио зад "Мараята", иначе и една жеана в първия блок на пробива, срещу студиото за красота "Прити", абе в тоя блок дето е магазина "Галатея"  Wink

# 84
Герганчето, ок благодаря, ще мина да ги видя тези места и ще прецениме Simple Smile

# 85
Здравейте момичета
Някой има ли впечатления от фризьорка, която работи в блока над Мъжка мода и се казва Ева. Интересува ме дали подстригва добре и колко взима, че утре имам час Grinning

# 86
Здравейте момичета
Някой има ли впечатления от фризьорка, която работи в блока над Мъжка мода и се казва Ева. Интересува ме дали подстригва добре и колко взима, че утре имам час Grinning

Нищо не знам за нея...пиши после дали си доволна  Wink

# 87
Здравейте момичета

Нищо не знам за нея...пиши после дали си доволна  Wink

Хаха, дано да не ме е срам да изляза от салона само  Joy

# 88
Здравейте момичета!
Търся номера на вилата на АЕЦ Козлодуй,случайно някой да го има?

# 89
Здравейте момичета!
Търся номера на вилата на АЕЦ Козлодуй,случайно някой да го има?

Ако не ти е много спешно мога да питам една приятелка дето съм сигурна че го има, но не знам кога ще седне на скайп, а по телефон, не може че замина за чужбина  Wink

Общи условия

Активация на акаунт