Отговори
# 645
Здравейте, някой чувал ли е за ходещ по къщите Дядо Коледа, и какви пари взима за тая услуга?Simple Smile

# 646
Когато бяха малки моите деца, викахме Явор Зехирев. Не помня колко струваше, но беше много добър, чак се замислях дали дядо  Коледа наистина не съществува  Laughing
Обаче това беше преди доста години, да речем 15-16.

# 647
В яслата на детето имаше едни брошури за 24, 25 и 31 декември, за Дядо Коледа по къщите. 5 лв за поднасяна на първи подарък, 2.70 са всеки следващ. Обаче сега не е при мен брошурата. Утре ще я потърся.

# 648
Интересува ме има ли добър  стоматолог, специалист по парадонтоза в нашия град?

# 649
  • Враца
Записвания за Дядо Коледа по домовете се прави в Български пощи.Цената му е 4,60 лв. за датите 24,25 и 31 декември  Peace

# 650
Не знам дали е коректно да покажа снимки на дядо коледа от БГ пощи, но е меко казано зловещ. Ако тая година е същия никога не бих дала и стотинка да дойде в нас. Пожълтял, износен костюм, огромен мъж, вонящ на цигари.... Всички дечица в къщи се уплашиха страшно много. После видях че и кукления театър предлага таяа услуга, там може й да се по добре нещата.

Интересува ме има ли добър  стоматолог, специалист по парадонтоза в нашия град?

Не съм чула. Нямаше ли някакъв на пл. Руски дето много го хвалеха, ама дали беше точно специалист по парадонтоза  Rolling Eyes

# 651
За много добър стоматолог препоръчвам д-р Илиев http://ilievdent.com/
Има кабинет във Враца, работи тук само събота и неделя.
Иначе съм доволна и от д-р М.Милушева  Peace

# 652
Дядо Коледа ,който е от Български пощи наистина е нелицеприятен и аз го поръчвах по-миналата година,зная ,че и в театралната група в Младежкия дом може да се поръча Дядо Коледа и съм сигурна,че ще останете доволни-това е театрална група -ТЕМП.

# 653
Днес писах на театралната група, честно казано ми се видя множко за посещение в къщи 35 лв!. Иначе имат иопция на шоу Ливада, но ми се струва, че сме малки за таб, а там се плаща по 3 лв на дете и родител.

# 654
Според мен 35лв не са много за такава услуга, все пак този човек ще работи навръх Коледа... вместо да е със семейството си... Освен това в групата са артисти, не някакви аматьори, и ще го направят както трябва  Heart Eyes Започнах и аз да се замислям, децата сигурно ще се радват  Flutter

# 655
Със сигурност бих дала 30лв. ако знам че е като хората. Миналата година бяха пуснали оферта в сайтовете с ваучерите  Peace
Добре че тая година е на градина та срещата с дядо коледа ще се състой там и няма да я мисля  Grinning

И пак да кажа ако някой иска и още се чуди за Дядо Коледа от БГ пощи  ще му пратя снимка на ЛС с Дядо Коледа от миналата година, просто не мисля че е коректно към човека (не че те бяха коректни, дойдоха 2 часа след уговорения час и изглеждаше потресаващо).

# 656
Добър вечер исках да попитам във Враца има ли фокусник,илюзионист или клоун които да наемем за детско парти за рожден ден?Моля ако някой от вас има представа да даде координати и повече инфо относно предлаганата програма и цените.Благодаря предварително.

# 657
Добър вечер исках да попитам във Враца има ли фокусник,илюзионист или клоун които да наемем за детско парти за рожден ден?Моля ако някой от вас има представа да даде координати и повече инфо относно предлаганата програма и цените.Благодаря предварително.
Мисля,че моят син би се справил доста добре със задачата Simple Smile

# 658
  • с/у ОколоМръсТното
Когато бяха малки моите деца, викахме Явор Зехирев.

Ах, Явката... моят детски приятел  Hug
Ако се интересувате, ще го питам дали извършва все още тази услуга.
Също умее много добре да прави детски забави по РД партита.
Брех, каква реклама му дръпнах. Ще взема комисион.  Mr. Green
Но Човекът си струва... Не случайно е второ поколение артист.

# 659
На мен не ми е приятел, но мога да потвърдя думите ти! Най-добрият дядо Коледа, който съм виждала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт