Отговори
# 720
  • Някъде там
И аз я слушах тази реклама за зумбата Simple Smile Мисля , че казаха 3 дни в седмицата след работно време , обаче за пари не се споменава Wink

# 721
Благодаря на всички за полезната информация!   bouquet

# 722
# 723
Здравейте!
Влизам в темата да ви питам дали сте карали шофьорски курсове към автошкола Дигси?
Насочила съм се към тях, ще се радвам да споделите вашето мнение за тях и всичко около самите курсове( часове по кормуване, листовки ,инстурктор и т.н.)

# 724
катеринче, здравей!
Не е важна толкова автошколата, колкото инструкторът. Peace
Имам предложение на лични. Wink

# 725
Здравейте!
Спомням си ,че преди време бяхте коментирали за народните танци.
Знаете ли къде се провеждат, кои дни са и колко лв е за посещение?

Честита първа пролет!

# 726
Пете, аз ходех при Ралица от Черга, в начинаещата група, ето това им е фен пейджа - https://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%BE%D0 … 0/139954629412016

Пише и кога коя група тренира Simple Smile

На мен сууууупер много ми харесваше при нея, но за съжаление в един момент не ми остана време, а и трябваше да сваля няколко килца, защото от скачането ме заболяваха глезените... трябва пак да започна да ходя Simple Smile

# 727
Пете, аз ходех при Ралица от Черга, в начинаещата група, ето това им е фен пейджа - https://www.facebook.com/pages/%D0%A2%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%BE%D0 … 0/139954629412016

Пише и кога коя група тренира Simple Smile

На мен сууууупер много ми харесваше при нея, но за съжаление в един момент не ми остана време, а и трябваше да сваля няколко килца, защото от скачането ме заболяваха глезените... трябва пак да започна да ходя Simple Smile

Тони на каква цена е? И само възрастни ли ходят?  Rolling Eyes

# 728
Мисля, че 3лв Rolling Eyes не съм сто процента сигурна, защото миналата зима съм ходила, но сякаш толкова беше. И си се плащат на място след "тренировката".
А иначе да, само възрастни  Mr. Green яко скачане и друсане пада, но много вдига тонуса, мен супер ме кефи Simple Smile

# 729
Препоръчайте ми фирма за дограма във Враца

# 730
Мая, нашата дограма е от Герасимов.
Сещам се за Чехпласт и Ролпласт в момента, вече има доста фирми.
Провери коя ще е най-изгодна за вас  Peace

# 731
Препоръчайте ми фирма за дограма във Враца

И мъжа ми се занимава с дограма, ще ти пиша обаче на ЛС координатите  Wink

# 732
Здравейте! В града има ли кино, и къде се намира?

# 733
Не, за съжаление, в градът ни вече няма кино. Преди време четох, че ще ни навестява някакво пътуващо кино, но не знам подробности.

# 734
Афиши за пътуващото кино обикновено има на витрината за обяви на читалище "Развитие".
Четох вчера статия, в която Красимир Богданов казва, че през април месец ще има 3D кино в залата на  кино "Метропол", ама доколко може да му се вярва? Rolling Eyes
ето:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1060280

Общи условия

Активация на акаунт