Отговори
# 705
В почти всички райони има детска кухня, кажи ти в кой ще бъдеш за да ти обясним къде се намира. Иначе ние сме на частна кухня, 2 лв струва, първо, второ и трето, доволна съм, малкия всичко си изяжда.

# 706
  • Kozloduy
Преди време имаше магазин на Маркита,как е положението сега.Благодаря за отговора.

# 707
може ли да споделите къде се намира частната кухня?магазина на маркита се намира под кафе Ноу нейм.

# 708
Имайки предвид разстоянията във Враца, всичко без Дъбника ми е удобно...мисля. Simple Smile Как се казва частната кухня? Къде са и пунктовете и имат ли доставка до адрес?

# 709
  • Враца
Детската градина зад Билла,детската градина в Младост.А частната кухня се казва „Двете щръклета“ ако си спомням(защото вече повече от година не вземаме храна)Докато вземах храна от там беше много вкусно.Имат и опция да ти я донасят до вкъщи с доставката струва 3 лева.Доста често през зимните месеци когато беше много студено ползвах тази услуга.Дано съм ти била полезна.За съжаление съм изтрила телефона им от указателя си

# 710
Детската градина зад Билла,детската градина в Младост.А частната кухня се казва „Двете щръклета“ ако си спомням(защото вече повече от година не вземаме храна)Докато вземах храна от там беше много вкусно.Имат и опция да ти я донасят до вкъщи с доставката струва 3 лева.Доста често през зимните месеци когато беше много студено ползвах тази услуга.Дано съм ти била полезна.За съжаление съм изтрила телефона им от указателя си
Венито,   bouquet

# 711
"Двете щръклета" е да, и аз нямам телефон, защото ходя на място да си я взимам, иначе и на "Търговска" в градината имат пункт. Peace На "Стария пазар" в една градина също има.

# 712
Детските ясли,които са в центъра също предлагат детска кухня

# 713
Ето един телефон на кухнята за която говорите. Дано съм полезна!  Hug
0895868370

# 714
Имайки предвид разстоянията във Враца, всичко без Дъбника ми е удобно...мисля. Simple Smile Как се казва частната кухня? Къде са и пунктовете и имат ли доставка до адрес?
Друга опция е яслата на Благоев - дават храна за вкъщи т. е функционира като кухня  Peace

# 715
Друга опция е яслата на Благоев - дават храна за вкъщи т. е функционира като кухня  Peace
Именно и аз за нея говоря  bouquet

# 716
Те май вси4ки ясли и градини предлагат тази опция. Преди година на държавните беше 1.20лв , на Щръклетата -2лв.

Нещо ух за зумба в ДНА по радиото, ама набързо го засякох. Знаете ли нещо по въпроса?  newsm78

# 717
Оу, ако чуете наистина нещо за зумба, казвайте, че искам и аз  Flutter
Между другото веднъж като минавах през ДНА и се чуваше някаква музика от прозорците на втория етаж, обаче... не знам дали е било това Simple Smile

# 718
Оу, ако чуете наистина нещо за зумба, казвайте, че искам и аз  Flutter
Между другото веднъж като минавах през ДНА и се чуваше някаква музика от прозорците на втория етаж, обаче... не знам дали е било това Simple Smile

Тони със сигурност има зумба в ДНА, но не чух кои дни....  newsm78  Ако чуеш кога и колко пари моля те имай ме предвид   bouquet

# 719
Задължително, веднага ще ти звънна, и ти така, ако разбереш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт