Отговори
# 690
Според мен и да се оплачеш няма да има резултат.щом дават да се пуши ,според мен са дали по някой лев на хеито под масата.Такава ни е държавата за съжаление а и такава ни е културата .В принцесата не се пуши  и е приятна обстановката,аз обикновено ходя там.

# 691
На мен също не ми се е случвало да попадна на заведение, в което се пуши. Учудена съм!

# 692
Да, да в Принцесата наистина не се пуши, но влезте в Кадифе или в No name  и веднага ще ви лъхне миризмата на цигари.

# 693
И аз само в Принцесата съм сядала след тая забрана и не се пушеше, в Кадифето също един път сядах и не се пушеше, ама още не беше толкова студено.
Нали имаше някакъв телефон на който да се сигнализира, има си го на табелката "пушенето забранено".

# 694
  • Враца
Привет,
искам да си направя профилактичен преглед на гърдите, предполагам и мамография.
Някой да си е правил и да препоръча лекар и къде?

# 695
wa_wa От мъжа ми знам че има мамограф във пъва частна болница във физиотерапията... а шом има апарата сигурно и лекар който работи на него ще има. И аз съм намислила га си ги прегледам, но след като спа с кърменето.

# 696
Здравейте! Извинявайте, че нахлувам в темата ви, но имам ходене до Враца, и искам да попитам за някое хотелче или апартамент да ми предложите, по-приемлими нощувки за двама.
Благодаря Ви предварително!

# 697
Виж в Мира , там знам че е хубаво и цените са достъпни. Също така и Зора  Wink

# 698
в Чайка двойната стая е 40 лв

# 699
Здрaвейте!
Момичетa имaм спешно въпросче:
Къде във Врaцa могa дa подaм жaлбa зa зaщитa нa потребителя?

# 700
Здрaвейте!
Момичетa имaм спешно въпросче:
Къде във Врaцa могa дa подaм жaлбa зa зaщитa нa потребителя?

http://www.kzp.bg/index.php?mode=sendComplaint&document_id_h … ment_id_office=22

# 701
Блaгодaря!  Hug

# 702
Има ли заведение във Враца, в което да се поръча храна, а да се плати онлайн с дебитна карта? Въпросът е на мой познат от друг форум.

# 703
пипи, не мисля, че има такова
от няколко места може да си поръчваш храна, но си се плаща или като ти я доставят, или като си я вземаш...

# 704
Здравейте майчета, предстои ми да прекарам известно време във Враца и ще ми е необходима детска кухня за детето. Помогнете, моля, с информация къде има детска кухня в града, какви са цените. Казаха ми, че имате и частна кухня, но не знаеха името. Всякаква информация ще ми е полезна.

Общи условия

Активация на акаунт