Отговори
# 585
Здравейте! Къде в града има голямо изобилие на тапети?

То май само в Домко има и в едно магазинче от пл.Благоев като тръгнеш към пл. родина, там са многооо сносни цените  Peace

# 586
И в Дъбника на пазара  Peace

# 587
  • Kozloduy
Момичета ,помагайте преди време имаше  един детски магазин  забравих как се казваше и продаваха убувки на Колев и Колев,дали сега има newsm78.Мисля ,че беше близо до Руската църква.

# 588
Момичета, къде в града ни има бои за сладкиши?

# 589
silveto_, и аз съм търсила, но без успех. Чула съм, че има някакъв цех в ОКС, където предлагат всякакви консумативи са торти, една събота ходих - не работеше. А понеже съм в другия край на града не съм ходила отново. Става дума за цех на сладкарска фирма, в която продават и различни сладкарски неща. Намира се на улицата на ОКС от към комплекса, от ляво. Ако ходиш, моля те, сподели после мнение - как е зареден, работно време , абе всякакви подробности.

# 590
Да, леля ми се занимава аматьорски с разни торти и ми беше споделяла за този цех, но пък е в чужбина да я изпратя. Аз съм в центъра и не ми се разкарва, но ако се предума мъжа ми да ме закара ще споделя. Оф, беше ми мерак да експериментирам с фондан, ама пък като ме мързи да ходя Simple Smile .

# 591
И аз съм търсила, но намерих покрай Коледа в едно магазинче на стария пазар, сега обаче май няма. Силве поръчай си някъде от интернет Wink

Момичета ,помагайте преди време имаше  един детски магазин  забравих как се казваше и продаваха убувки на Колев и Колев,дали сега има newsm78.Мисля ,че беше близо до Руската църква.

Не съм сигурна, но май не съм виждала никъде. Евентуално в магазина в блока на полицията има доста обувки, ама точно Колев и Колев не знам, а и не се славят с хубаво качество  Peace

# 592
Ехо, здравейте Simple Smile
По лекарските въпроси съм пас, но да се включа за обувките  Mr. Green
Купувам обувки само от магазинчето на блока на полицията, това в гаражчето. Има всякакви (и като марки, и като качество, и като цени). Не съм сто процента сигурна за Колев, защото умишлено ги бойкотирам, но мисля, че съм виждала.
А пантофи пък само от магазинчето до Суми, по пътя към гарата отляво, сууупер пантофи имат Simple Smile

Асе, да не забравиш да се похвалиш като пуснеш студиото! Simple SmileSimple Smile

# 593
Ехо, здравейте Simple Smile
По лекарските въпроси съм пас, но да се включа за обувките  Mr. Green
Купувам обувки само от магазинчето на блока на полицията, това в гаражчето. Има всякакви (и като марки, и като качество, и като цени). Не съм сто процента сигурна за Колев, защото умишлено ги бойкотирам, но мисля, че съм виждала.
А пантофи пък само от магазинчето до Суми, по пътя към гарата отляво, сууупер пантофи имат Simple Smile

Асе, да не забравиш да се похвалиш като пуснеш студиото! Simple SmileSimple Smile

Тони това до такситата ли? Малей това магазинче съм го забравила, а ако е това от там си купих медицинските чехли с който съм вече 4 - 5 години и не са мръднали, като нови са  Wink

# 594
Аха, да, точно то, до стоянката на такситата, в една беличка сграда Simple Smile Има сигурно 200 вида пантофи  Mr. Green  и наистина много здрави, и моите карат по сума си време.
А лятото подариха на Тедко едни сандали от там и толкова удобни, не ги е свалил цяло лято. На вид не са много фешън, но иначе меки, удобни, с хубава подметка, просто супер Simple Smile

# 595
  • Kozloduy
Благодаря ви момичета, а дали знаете във въпросния гараж за обувки дали вече са докарали зимни обувки, тъй като не съм от града.

# 596
Мммм, не съм ходила скоро, последно преди месец някъде и тогава нямаше. Във вторник може да намина и да ти кажа Simple Smile

# 597
Здравейте! Записвам се да ви следя, понеже от скоро и аз съм врачанска мама и темите, които обсъждате ще са ми от полза Simple Smile

# 598
antonia02, добре дошла!
Момичета, чух че от днес започва изложението " Произведено в България". Някой знае ли нещо, защото не съм видяла реклами, а знам че обикновено слагат.

# 599
В момента са във Видин, до няколко седмици ще бъде и тук. Непременно ще има реклами преди и по време на изложението.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт