Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 138 984
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
PinkPanther, аз стартирах със стойност 5.1 от март месец, тоест лекарката смята, че тази стойност не е вярна  Peace

Няма да сменям Глюкофажа, ще го пия него  Peace

Но е факт, че имах ужасно безсъние и както почнах ензимите, то изчезна  bowuu

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 16:27 от simpatiuh4e

# 376
Не знам колко са ти предписали, но го почни постепенно - от 500 мг с храната . След 2-3 дни - 2 пъти по 500 с храната. Като достигнеш придписаната доза (напр. 3 х 500 мг), ако искаш И да отслабваш, пий го преди хранене.

# 377
Предписаха ми от 1000 мг. Да започна с половинка два пъти дневно и след десет дни ако нямам странични реакции да го дигна на цяло два пъти дневно. Но пък ми казаха да го пия с храната. докато ми свикне организма ще го вземам с храната, а после преди нея.

# 378
  • Düsseldorf
Привет, да се в ключа и аз!
От една седмица пия ензимите и за свое голямо учудване нямам никакви проблеми, гадене или каквото и да било. Рано е да се каже и дали ще почувствам цалостно подобрение, още повече, че нищо конкретно не лекувам...
Малко се бях надъхала, че ще поотслабна с тях, но май няма да стане, ще трябва да поровя да видя по-късно какво трябваше да си поръчам като  fat burner...
Ако някой може да сподели ще съм благодарна!!!  Hug

# 379
  • София
Записвам се да ви изчета.
Аз съм с Хашимото и ИР. При бременност може ли да се пият ензими или не е желателно?

# 380
PinkPanther, до сега не съм се включвала в темата, но я четем отдавна. Имаме различни болежки и проблемчета в семейството, но в случая искам да те помоля за мнението ти по следния въпрос: моя близка е имала язва на дванадесетопръстника преди десетина години, но от много отдавна вече няма никакви оплаквания (само киселини от време на време). Тя има ревматоиден артрит, пие Сулфасалазин за него. Взели сме й пълния комплект ензими, но не знаем дали може да ги пие заради язвата, която я е мъчела преди години. След това искаме да продължи с LDN и да спре Сулфасалазина.
Благодаря ти предварително за отговора, както и за цялото време и усилия, които влагаш във форума   bouquet   bouquet   bouquet.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 19:38 от Люляк

# 381
Здравейте, заинтригувах се много! Искам да попитам дали ензимите могат да се съчетават с хомеотерапевтични препарати - синът ми е на Βοiron....Има увеличена трета сливица и непрекъснато е със запушен нос, отити и прочие...

# 382
alex_shu -  ензимите много рядко дават лека странична реакция: гадене през първите дни.

Не си заслужава вниманито и страха, който му отделяте.

dioni - по принцип може. Всичките без Панкреатин (той без друго отпадна).

Най-добре пий ниска (поддържаща) доза за да контролираш заболяванията, а лечението го остави за след това.

Люляк - ензимите нямат пряка връзка с язвата. Те разреждат кръвта. Ако язвата се окаже непосредствено до кръвоносен съд, може да стане кръвоизлив. Това е опасността.

Щом дамата сега няма язва, значи няма и опасност. Киселините не са индикатор.

Освен ензимите трябва да пие и рибено масло и вит. D.

mamaLina - много пъти сме го коментирали - да пие бавно серрапептаза, разтворена в сок.

Два-три пъти дневно, от по-слабата (40 000). Това лекува всякакви възпалителни процеси на носоглътката.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 383
От къде купувате крема Пана Вейксал и на каква цена.
Днес минах покрай 2 ветеринарни клиники, попитах и на 2те места ми предлагаха някакви "заместители" които обаче не ми вдъхнаха доверие - Вейксат  чието съдържание нямаше ензими ( някакъв камфор + нешо друго )

Код за 5 $ отстъпка в iHerb: MUC722

# 384
  • в 1001-та нощ
има го в Борово - при офиц. вносител, а аз го купих от една вет. клиника до Джъмбо

# 385
Casual - Борово, ул. Солун 47, фирма "Вейкс фарма".

Кремът - 150 мл - 19 лв.

В темата за пазаруването преди ~две седмици бях посочил и телефон.

# 386
Здравейте! Записвам се и аз при вас да ви следя.  Wink
Имам един въпрос към Пинки...
Днес си поръчах ето това
http://www.volopharm.com/produkt.htm
Съдържа:
Bromelain 90 mg
Pankreatin 25 mg
Trypsin
Chymotrypsin
Triacylglycerollipase
Amylase
Papain 120 mg
Proteasen FIP-E
Rutosid 50 mg (Rutin 50 mg)
Всяка таблетка има 1800 FIP-единици...
Колко време принципно трябва да се пият ензимите? Целя отслабване, регулиране на ИР и мъжки хормони (имам спкя...) и забременяване.  Laughing
В момента пия метфогамма 2х500, трябва да достигна доза 3х500 или 2х850.  Wink

# 387
  • в 1001-та нощ
Casual - Борово, ул. Солун 47, фирма "Вейкс фарма".

Кремът - 150 мл - 19 лв.

В темата за пазаруването преди ~две седмици бях посочил и телефон.

http://www.veyx-bg.com/contact  Hug тел.:  (02) 958 61 76

Jana Ina - от това, което съм чела назад в темите, когато има микс ензими и ги пиеш на гладно - протеолитичните първо разграждат другите, защото са протеини и действат напред, т.е обезсмисля се;

освен, ако не ги приемаш с храна  newsm78

може и да бъркам  newsm78

# 388
Приети с храната ,всички ензими ,действат като храносмилателни.

# 389
Jana Ina - от това, което съм чела назад в темите, когато има микс ензими и ги пиеш на гладно - протеолитичните първо разграждат другите, защото са протеини и действат напред, т.е обезсмисля се;
освен, ако не ги приемаш с храна  newsm78
може и да бъркам  newsm78
Хммм...Аз четох, че и някои от ензимите, които поръчвате отделно/допълнитено също са протеолитични. (Bromelain, Trypsin, Chymotrypsin, Pankreatin).За това се учудих защо трябва да се поръчват един път с името "протеолитични" и един път всеки ензим по отделно!  Wink
А какъв е смисълът да ги смесват в едно хапче (като това, което поръчах), ако няма да имат ефект половината от тях? Т.е. тогава няма смисъл да ги слагат, а те го правят, значи би трябвало да не се разграждат взаимно. На упътването пише да ги пия 2 часа преди хранене.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт