Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 137 079
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
cveta3 - добре, няма да настоявам... Mr. Green

Впрочем, до сега ензимите (поне тук при нас) се оказаха много полезни за редица неописани до сега заболявания...

# 466
Пинки, дойде ми Натокиназата, ама на нея пише, че разрежда кръвта. Това й било основното действие... Wink И аз се чудя сега дали ми е подходяща, защото по принцип имам дълга и много силна менструация. С тези ензими да не ми стане някой кръвоизлив? Че едвам се оправих минала година след три месеца кървене и ме е страх да не се започне пак! Дай мнение плс!   bouquet

# 467
Някои забелязал ли е от приема на ензимите да се увеличава апетита?Започнах ги на 16.08 и вчера и днес се събудих гладна,а това не ми се беше случвало от дете (на 34 съм),не че е лошо,само ми е малко странно- Confused та се чудя дали не е от тях?

# 468
Пинки, дойде ми Натокиназата, ама на нея пише, че разрежда кръвта. Това й било основното действие... Wink И аз се чудя сега дали ми е подходяща, защото по принцип имам дълга и много силна менструация. С тези ензими да не ми стане някой кръвоизлив? Че едвам се оправих минала година след три месеца кървене и ме е страх да не се започне пак! Дай мнение плс!   bouquet

Този въпрос ме вълнува и мен, така че ще следя за отговора Embarassed

А аз получих преди малко съобщение по пощата от митницата - вчера са ми пристигнали ензимите. Доста бързо, като се има предвид, че ги поръчах миналия понеделник (8 август). Така че утре с трепетно сърце ще ходя да освобождавам пратката Rolling Eyes Отпечатала съм си потвърждението на мейла, но за всеки случай ще направя разпечатка и от транзакцията от електронното банкиране Embarassed Дано да няма проблеми на митницата.

Допълнение: взех си ензимите, съвсем лесно и бързо мина, макар че за едно нещо ме ядосаха на митницата, но няма значение. От утре почвам и аз Wink

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 12:23 от Cioccolata

# 469
Jana Ina - не точно "разрежда", по сложно е, ама нейсе...

Щом се безпокоите от кръвоизлив, два дена преди датата спирате наттокиназата и после я почвате пак.

online maniq - някои забелязват засилване на апетита, други пък казват, че почват по-лесно да се засищат... Няма общо правило.

# 470
  • София
Приемам серапептаза,натокиназа,бромелайн+л-теанин и 5 HTP от 20дни
и нямам никакъв апетит.Следобед по някое време се сещам да хапна,защото ми пада кръвното
или кръвната захар незнам кое точно.Затова реших да пия 5 HTP-то само вечер(че ще се затрия,ако отслабна още малко  Mr. Green)
И да попитам при 'хващането' на ентеровирус кой от по-горе изброените ензими бих могла да давам на 14г. дете?

# 471
  • В най - голямото село
nadetoXD от колко mg. е 5HTP

# 472
  • София
Ето,това е:
 http://www.iherb.com/Now-Foods-5-HTP-100-mg-120-Vcaps/306?at=0

Пиех го сутрин и вечер,от днес съм решила само вечер.

# 473
nadetoXD - да, 5-НТР намалява апетита. Пий го само вечер.

На детето - серрапептаза - два пъти дневно. Ако за два дни няма резултат - спираш, не действа.

Няма таблица на кои вируси действа, на кои - не.

# 474
  • София
Пинки  Hug

# 475
Jana Ina - не точно "разрежда", по сложно е, ама нейсе...
Щом се безпокоите от кръвоизлив, два дена преди датата спирате наттокиназата и после я почвате пак.
Ами Пинки, на кутията, която поръчах пише да не се пише следното:
"Nattokinase is a potent fibrinolytic enzyme extracted and highly purified from a traditional Japanese food called Natto. Research has shown Nattokinase to support the body in breaking up and dissolving the unhealthy coagulation of blood and to support fibrinolytic activity.
WARNING: Do not use this product if you are pregnant or nursing, are alergic to soy, ot if you have a blood coagulation disorder. If you are taking an anticoagulant (blood-thinning medication), consult a physician before taking this product."
За това реших, че може и да засили кървенето, което при мен като е доста силно, може и да вземе да не спре... Wink А ако пия само брамелайн и серапептаза ще има ли пак същия ефект?  newsm78

За какво е 5-НТР?

# 476
При мен явно е било нещо временно -може да са "изчистили нещо"ензимите-защото днес пак си нямам апетит Confused

# 477
На базата на написаното излиза, че не би трябвало да има проблеми да се взима натокиназата по време на цикъл - проблем може да има или при прием на разреждащи кръвта медикаменти (хепарин например), или при увредена способност за съсирване на кръвта (това не знам дали е правилно като термин, но има хора, на които генетично кръвта им се съсирва по-трудно и при тях кръвоизливите са опасни - хемофилия май е заболяването Embarassed). За менструално кървене, пък дори и обилно, май няма противопоказания, поне според написаното на етикета.

# 478
  • в 1001-та нощ
аз не съм имала никакви проблеми по време на цикъл  newsm78

изобщо не съм имала проблеми при приема с каквото и да е - или поне не си спомням  newsm78

# 479
Да де, но Пинки по-нагоре беше писал, че усилва кървенето... Peace
За това исках да знам в конкретния случай какво се очаква.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт