Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 137 048
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
Ее, Пинки, мерси:), погледнах в профила ти, наистина си млад Grinning. Да, книгата е в страни от темата, но си заслужава да се прочете.
А, да те питам: Алкохол пречи ли на ензимите? Абе обичам винцето вечер и си го пийвам без угризения. Party

# 601
Не пречи да се пие с мярка. Ензимите предпазват и от махморлук на другия ден.

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

# 602
Благодаря Пинко мин година когато ходих на профилактичен на гинеколог и исках да види дали имам яйцеклетки бръка с нещо и гледах на един монитор не понмя какво беше и каза лекарката виждашли това черното петънце готова яйцеклетка за оплождане прави бебето, но тогава имахме други проблеми и затова отложихме. Е не сме правили изследване на спермата ощ.

# 603

PinkPantherИскам само да попитам дали да продължавам със същите дози ензими или да мина на поддържаща /по 1 на ден от трите/?Иначе , имам записан час за четвъртък /въпреки почивен ден/ Praynig

# 604
Все забравям да питам:
Папаинът може ли да се дава на малки деца /5 г./, пък и на по-големи?

# 605
Ако минеш на поддържаща доза, ще трябва да пиеш л-тироксин, за да си в норма. Не знаем как ще се държи и миомата.

За сега - спри наттокиназата и продължи с другите.

В случай на някакво кървене - спираш ензимите до премахване на причината.
Предлагам ти да се консултираш и с двете жени, минали по този път.

кия - може, нали се смуче.

# 606
vtvt - при ЕВЕНТУАЛЕН изчерпан яйчников резерв - Co Q10 + PQQ. Това е митохондриална недостатъчност.  

# 607
Пинки, да, не е проблем приемането, смуче се. Имам предвид самите съставки /ензима и допълнителните/ дали няма да навредят и съответно каква е ползата от тях за деца.

# 608
oxyfox, моя приятелка си износи бебето със седем миоми (едната голяма, другите по - малки), просто накрая роди със секцио и след като извадиха бебето, махнаха и миомите! Стискам палци и при теб всичко да е наред Peace Аз също мога да препоръчам лекар в Майчин дом, специалист по патологична бременност Peace

# 609
oxyfox стискам ти палци, всичко да е наред Praynig

Аз си отглеждам 2 миоми от край време-4 бременности имам-2 сполучливи(другите определено не са били подвластни на миомите ми) , много красиви и непослушни Laughing; миомите си растяха с бебетата докато ми бяха в корема (сега надявам се, да са се посвили...ама не ми остава време да ида да ги видя Blush ). Раждах и двата пъти секцио-те не са пипани.

Разбирам, че при теб има и др. подробности, но със компетентни специалисти ще успееш; просто потърси и др мнение Hug

# 610
vtvt - при ЕВЕНТУАЛЕН изчерпан яйчников резерв - Co Q10 + PQQ. Това е митохондриална недостатъчност.  

Благодаря Пинко всъщност може да изглежда понякога че споря но всъщност многос е вслюшвам в това което казваш и също макмар ибавно се справям с проблемите си за сега успях да намаля медрола на 1.5т  което е пак нещо благодарение на серапептазата и бромелаина но ще го смъквам явно с повече от половин година на още половин таблетка защото с годините явно става още по трудно да се смъква по бързо. Но за сега съм добре. и още се мажа с прогестерона за костите.

# 611
Пинки, да, не е проблем приемането, смуче се. Имам предвид самите съставки /ензима и допълнителните/ дали няма да навредят и съответно каква е ползата от тях за деца и въобще имат ли децата нужда от тях.

Малко да побутна темата, нещо не пишете. А и чакам Пинки да ми отговори.
Връщах се да чета 1-вата тема...леле колко път сме изминали... Simple Smile

# 612
Минавам да ви споделя един сайт, в който намерих много добацки, вкл. и ензими...
http://www.maxlife.bg/index.php?route=product/search&keyword … _id=0&model=1
Мисля да посетя магазина и след това ще ви докладвам!  Peace

# 613
  • в 1001-та нощ
Благодаря за споделеното   bouquet

А сравнявала ли си цените  newsm78  bouquet

# 614

Здравейте, от известно време се каня да споделя нашият опит с ензимите.

Брат ми е с Бехтерев от доста години. Има си постоянни болки, ограничен обем на движение в областта на врат и рамене, проблем с тазобедрените стави.
 Когато беше ученик откриха заболяването, сега е 32годишен, само първите години след откриване на заболяването е пил обезболяващи и противовъзпалителни лекарства. След това получи проблем със стомаха и ги спря, от тогава не пие абсолютно нищо. Категорично отказва Хумира аз също не смятам , че това е решение.

От една година се опитвам да го убедя да пие хранителни добавки, преди дни завърши първия курс с пакета ензими препоръчани от Пинко. Много е трудно да се накара млад мъж да пие хранителни добавки и особено за ензимите беше голяма борба. Направи и серия от 10броя  хомеопатични инжекции Дискус Композитум на Хиил.
 Той не желае да говори за болеста си, рядко споделя, че го боли много. 

От собствени наблюдения обаче мога да споделя, че след ензимите и инжекциите е в добро настроение, не се дразни за всичко, както преди. Мисля, че има и той някаква надежда, че можем да повлияем процеса на възпаление и забавим развитието на болестта, защото сам ме попита тези дни с кое по колко да продължи.

Сега започва  още един пакет ензими така той сам пожела, което е голям напредък/само хора, които са се сблъскали с тотален отказ на техен болен близък да направи нещо за да подобри състоянието си ще ме разберат/ Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт