Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 137 055
  • 762
  •   2
Отговори
# 615
  • Казанлък
oxyfox,стискам ти палци всичко да е наред  Hug
кия,Пинко е тук само в работни дни

_Sunflower_,много се радвам,че брат ти донякъде повярва в ензими и нека да продължава все така.  Praynig Дискус и ензими значително са подобрили качеството ми на живота,за което съм благодарна на хората,които споделят знанията си и опита тука. Да,много е трудно да накараш някои хора да опитат с нови неща...сигурна съм,че могат да помогнат на свекъра ми(който има проблеми с дишането и с белият дроб),но няма начин да го накараме да ги пие,за съжаление  ooooh!
Успех на всички!   bouquet

# 616
Минавам да споделя. С гинеколога , при когото бях вчера в Токуда, решихме да рискуваме. Дано имаме късмет , пожелавам го и на всички вас. И благодаря на всички за топли думи. Hug

# 617
  • София
Стискам ти палци, важното е да не се тревожиш твърде много и да си убедена, че всичко ще е наред Heart Eyes Защото всичко ще е наред  Hug

# 618
Оxyfox Hug Стискам палци!

# 619
  • в 1001-та нощ
Минавам да споделя. С гинеколога , при когото бях вчера в Токуда, решихме да рискуваме. Дано имаме късмет , пожелавам го и на всички вас. И благодаря на всички за топли думи. Hug

Браво  Hug Hug Hug там има достатъчно добри специалисти  Peace Ще се справитеж Peace  bouquet

# 620
Имам въпрос към Пинко.
На няколоко места съм срещала да пишеш, че ако болни от рак имат поне 2-3 месеца, има надежда.
Може ли да ме насочиш?
Засега:
Витамин Ц
Рибено масло
Водорасли
Q10
ензими
Това ли е актуалния пакет в момента:
Doctor's Best, Best High Potency Serrapeptase, 120,000 SPUs … oated Veggie Caps
Doctor's Best, Best Nattokinase, 2,000 FUs, 90 Veggie Caps
Now Foods, Bromelain, 415 mg, 180 Tablets

Какво друго да добавя?

# 621
oxyfox стискам ти силно палци! fingerscrossed Hug

# 622
  • Пловдив
oxyfox,   bouquet успех !

# 623
  • Пловдив
Имам въпрос към Пинко.
На няколоко места съм срещала да пишеш, че ако болни от рак имат поне 2-3 месеца, има надежда.
Може ли да ме насочиш?

Pinko има в предвид че това времето в което приема на ниски дози ЛДН  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=479316.0 дава ефект , виж темата докато и той се включи , а това ще е след почивните дни

# 624
  • София
oxyfox,много се радвам  Hug
Вярвай,че хубавото тепърва предстои.Зареди се с положителни емоции и всичко ще бъде наред.Успех  Hug

# 625
petya_p - вчера обсъдихме твоя случай, както бsх обещал. Проблемът при тебе е бил свързан с корегиране на електропровдимостта на миокарда.

Нито процедурата, нито твоето състояние са свързани или си пречат с приема на ензими.

Можеш да ги пиеш свободно.

кия - не пречи да се дава папаин на деца, при нужда или за дезинфекция на устната кухина. Иначе има състояния (напр. муковисцидоза), когато се налага деца да приемат големи дози ензими, вместо антибиотици.

Ензимите са изключително безвредни.

_Sunflower_ -  благодаря за коментара ти тук, в темата!

oxyfox - само да подсетя - не пропускай генетичните изследвания, когато му дойде времето!

espy - коментарът ми се отнася до лечение с  LDN. Ензимите могат и е добре да се вземат самостоятелно или заедно с цитостатиците.

Към списъка - куркума, алфа липоева к-на, EGCg и токотриеноли.

bg Код за 5 $ отстъпка в iHerb: ХIХ862 animal037

# 626
Пинки, моля те, напомни ми защо отпадна Панкреатинът /извини ме, нямам спомен, а нямам време да се връщам назад да чета/? Той също действа противовъзпалително. Мисля си да взема да го включа аз. Или да сменя Натокиназата с него newsm78Какво ще ме посъветваш?

# 627
Много интересна тема!

Искам да попитам някой от вас консултирал ли се е с лекар за приемането на ензимите на гладно?

Всъщност какви са рисковете?

И последно:
Ето тук намерих Панкреатин: http://apteka.framar.bg/30011883/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%80% … B1%D0%BB-10000-15

Това става ли за пиене? Странно ми е, защото е много евтино, сравнено с Now foods.  Или са различни?

Благодаря!

# 628
кия - заради ниската активност на протеазата в него.

iliana25 - да, има правени опити. Обикновено отговорът е "А какви са тези ензими?..."

Обикновено дисусията приключва, преди да започне.

"Всъщност какви са рисковете?"

Да се задавиш при гълтане на капсулата.

# 629
Pink Panter  Hug

A, относно хемороидите, ако имаш такъв, но не е възпален и кървящ пак ли има опасност от кръвоизлив?

Общи условия

Активация на акаунт